2014 m. liepos 1 d., antradienis

Pirkti apsimoka su Extrabux.com






Šiandien noriu Jums papasakoti apie unikalų apsipirkimo JAV saitą, perkant per nuorodą, galima grąžinti dalį už pirkinius sumokėtos sumos... gražiai skamba..? aš jau patikrinau, tai tikrai veikia... Pasakoju....


Visi mes puikiai žinome, kaip veikia rekomendacijos... JAV tinklinis marketingas pats populiariausias verslo būdas... Anglijoje ir JAV kai kvieti draugus užsiregistruoti internetininėje parduotuvėje gauni tam tikrą sumą už tai,  o draugas, kuris buvo pakviestas gauna nuolaidą... Smagu... pas mus tai nelabai veikia... na bent kiek matau aš.... Nežinau kodėl, gal mes jau prisivalgėme tinklinio marketingo pačioje pradžioje, kad visi sakome, ačiū ne...

Šiandien mano pasakojimas ne apie tai...

Aš noriu pristatyti Jums www.extrabux.com saitą,



 kur galima grąžinti dalį už pirkinius sumokėtų pinigų... Kodėl būtent šis saitas? nes jo parduotuvių sąraše yra www.ebay.com, http://eu.strawberrynet.com/ ir www.victoriassecret.com savaime suprantama, ten yra dar labai daug ir kitų parduotuvių... tačiau man aktualios yra šitos... www.ebay.com mano mėgstamiausią internetinė parduotuvė, kur galima nupirkti viską.. Grąžinamos sumos nėra didelės, tačiau už http://eu.strawberrynet.com/ pirkinius grįžta 6% nuo pirkinių sumos... tai yra už išleistus 100$, atgal grįžta 6$... gerai, a ne... ;-)





Ką reikia padaryti?

Užsiregistruoti:

https://www.extrabux.com/users/register

jeigu Jus registracijos metu įrašysite, kad Jus pakviečiau aš, ir Jus ir aš gausime į savo sąskaitą po 5$ pirkiniams

todėl registracijos metu reikia įrašyti mano emailą:

alionakovalionok@gmail.com

Taisyklės tokios:

Pirkti prekės per extrabux.com saitą... 
Kviesti draugus ir pražystamus prisijungti ir už tai gauti pinigus
Uždirbtais Pinigais galima pasinaudoti ,kai sąskaitoje yra daugiau nei 10$ ir Jus pirkote per  saitą  nors vieną kartą
Pinigai už pirkinius grįžta 7 dienų bėgyje (apie tai gaunate pranešimą į savo emailą). Pati patikrinau, tikrai veikia... ;-)
Pinigai grąžinami į PayPal arba į Mokėjimo koretlės sąskaitą per 5 dienas.. (yra instrukcija, kaip tai padaryti).


Aš suteikiu Jums tik bazinę informaciją, manau to pilnai užtenka apsisprendimui...Aš dažniausiai prekės perku iš www.ebay.com saito, todėl manau tai labai geras pinigų grąžinimo būdas...






SHARE:

6 komentarai

  1. Anonimiškas2014-07-02 12:41

    Sveika, o siuncia tiesiai i Lietuva?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Sveiki, taip visi mano paminėti saitai siunčia į LT. šitame saite dar labai daug kitų parduotuvių, ar jie siunčia į LT, nežinau... ;-)

      Panaikinti
  2. O kaip čia veikia? Tiesiog užsiregistruoji, ir tiek, o tada eini sau į ebay ir perki kaip įprasta? Ar įeini kažkaip per jų psl?
    O kokia jiems iš to nauda?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Užsiregistruoji ir viskas. Per jų saitą eini į ebay.com ar į bet kurį kitą parduotuvę ir perki ką noriu. Manau jie gauna pinigus iš reklamos ir pritrauktų klientų ir pirkėjų kiekio. Tai JAV lavbai populiarų... ;-) o mums apsimoka, aš jau patikrinau, pinigų procentą grąžina. ;-)

      Panaikinti
  3. Negirdėtas dalykas, Ačiū už pasidalintą informaciją.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Visada prašome... aš pati sužinojau tik prieš savaitę... patikrinau... veikia... ;-) ir kaip visada, rašau bloge..

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig