2014 m. rugpjūčio 19 d., antradienis

Bioderma Sébium Pore Refiner 30 ml Korekcinis kremas-koncentratas odai su išsiplėtusiomis poromis


Kaip aš jau pasakojau, gavau kelis mėginukus šio kremo ir su nekantrumu skubėjau namo išbandyti, nes Bioderma kosmetika man patinka ir visi gamintojo pažadai išsipildo. Mano veido poros labai didelės, todėl tam, kad jas užmaskuoti aš pridedu labai daug pastangų. Visi mes norime gražaus ir lygaus veido... ;-) Šiandien noriu Jums papasakoti apie mano pažintį su Bioderma   Sébium Pore Refiner kremu..




Gamintojo aprašymas:


 Riebalų perteklius, rūkymas, stresas, aplinkos užterštumas- visi šie veiksniai skatina veido odos poras išsiplėsti ir pakisti. Odos biologijos ekspertas BIODERMA išrado ir sukūrė SébiumPore Refiner. Šis korekcinis kremas-koncentratas gerina odos išvaizdą: ji tampa lygi ir švari, o poros tampa siauresnės ir mažiau matomos.

 Išskirtinis patentuotas kompleksas Fluidactiv® reguliuoja odos riebalų sudėtį, tokiu būdu apsaugodamas poras nuo užsikimšimo.

 Antioksidacinės medžiagos išlaiko odos natūralų švytėjimą.

 Skysta ir lengva Sébium Pore Refiner tekstūra greitai įsigeria į odą. Oda lieka švelni ir aksominė.

Naudojimas:

 Tepkite Sébium Pore Refiner 1/2 kartus per dieną, vieną ar prieš naudojant kitą odos priežiūros priemonę ant T zonos (smakras- nosis- kakta) esant mišriai odai arba ant viso veido esant riebiai odai.

 Sébium Pore Refiner yra puikus makiažo pagrindas.

Ypatybės
Malonaus kvapo.
Hipoalerginis, nekomedogeninis.
30 ml tūbelė.

Ingredientai
WATER (AQUA), METHYL METHACRYLATE CROSSPOLYMER, DIPROPYLENE GLYCOL, CYCLOPENTASILOXANE, CYCLOHEXASILOXANE, DIMETHICONE, GLYCERIN, BUTYLENE GLYCOL, FOMES OFFICINALIS (MUSHROOM) EXTRACT, SODIUM POLYACRYLATE, SALICYLIC ACID, DODECYL GALLATE, GINKGO BILOBA LEAF EXTRACT, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, SILICA, TRIDECETH-6, C30-45 ALKYL CETEARYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, LAURYL PEG/PPG-18/18 METHICONE, PROPYLENE GLYCOL, PEG/PPG-18/18 DIMETHICONE, CAPRYLIC/ CAPRIC TRIGLYCERIDE, SODIUM HYDROXIDE, DISODIUM EDTA, CHLORPHENESIN, PHENOXYETHANOL, FRAGRANCE (PARFUM).

Konsisitencija:





Talpa: 30 ml.

Kaina: apie 50 lt

Rezultatas:



Mano nuomonė:

Aš negaliu pasakyti, kad poras Bioderma Sébium Pore Refiner užmaskuoja idealiai, tai ne Korėjietiški makiažo pagrindai, tačiau pliusų tikrai yra. Labai patiko matiškumo efektas. Oda tampa matinė, ir galiu teigti, kad kremą galima naudoti kaip makiažo pagrindą. Nes BB kremai ir kreminės pudros tepasi žymiai geriau ir lengviau. Matiškumo efektas išsilaiko žymiai ilgiau, nei be jo. Porų nekemša, o tai yra svarbiausiai. Nuotraukoje matosi rezultatas. Kremas idealiai tiks riebiai - mišriai odai, o vasaros metu tiesiog kosmetinės "must-have" produktas.

SHARE:

1 komentaras

  1. Kaip tik šiuo metu jį naudoju. Vasarą nenaudojau, nes pabijojau dėl pigmentinių dėmių atsiradimo, visgi sudėtis yra su BHA ir AHA rūgštimis. Poros mano taip pat išsiplėtusios, tad nepasakyčiau, kad jas sutraukia, bet patinka, kad juo pasitepus-oda būna labai švelni, ir svarbiausia nekemša porų.

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig