2014 m. rugpjūčio 19 d., antradienis

Flormar wet look WL01 nagų lakas



Apie dangiškai mėlynos spalvos laką aš svajojau labai seniai. Mano svajonė - Chanel Riva nagų lakas, bet jo kaina tokia žvėriška, kad net aš sau leisti negaliu... todėl teko ieškoti pakaitalų... Apžiūrint Flormar nagų lako spalvas Trakų gatvėje Vilniuje, pamačiau jį... labai gražus, dangiškai mėlynas, kreminės konsistencijos ir stiklinio "finisho" nagų lakas. Nusprendžiau nusipirkti ir išbandyti... Šiandien mano pasakojimas apie Flormar Wet Look nagų laką..





Gamintojo aprašymas:



Įvairios spalvos... nuo spindinčios baltos iki tamsiai violetinės suteiks jūsų nagams nepakartojamą stilių ir spalvą.
Galimos spalvos:


Mano spalva:








Teptukas:


Talpa: 11 ml.

Kaina: 4,15 lt (Vilniuje) ir 6 lt (Kaune)

Rezultatas:









English version:
 The heavenly blue polish I dreamed a long time ago. My dream - Chanel Riva nail polish, but the cost of such brutality that even I can not afford ... so I had to look for substitutes for surveys ... Flormar nail polish colors on the street in Vilnius, I saw it ... very beautiful, heavenly blue, creamy and glass Finish nail polish. I decided to buy and try ... Today my story about Flormar Wet Look nail polish .

Flormar nail polishes I really liked the quality and price ratio is very good. Wet Look Flormar nail brush is very similar to Dior nail polish brush. Nails very well and smooth. I know that bright nail polishes are very capricious, but Flormar surprised me, and two layers of a nail looks very good. Color - creamy, no Shimmer and sequins. Nail has a "wet" finish, it does not require a top coat layer. Lasts on nails for about 3 days.


Mano nuomonė:

Flormar lakai man labai patiko, kokybės ir kainos santykis labai geras. Flormar Wet Look lako teptukas labai panašus į Dior nagų lakų teptuką. Nagus nulakuoja labai gerai ir lygiai. Aš žinau, kad šviesūs nagų lakai būna labai kaprizingi, tačiau Flormar mane nustebino, du sluoksniai nulakuoja nagus labai lygiai. Spalva - kreminė, be shimerio ir blizgučių. Lakas turi "šlapią" finishą, todėl nereikalauja top coat sluoksnio. Išsilaiko ant nagų apie 3 dienas.


SHARE:

4 komentarai

  1. O kuo tas wet look ypatingas? Taigi visi nagų lakai blizga. Išskyrus matinius. Ką?

    Aš mėginau flormar baltą. Nu kaiiiip... Nesu radus idealaus balto lako, sakykim taip, tai va - ir flormar ne idealus. Bet toks pusė bieso, už Orly 10 kartų geresnis. Ir už Lumene, jų baltas - kažkoks šiukšliadėžės draugas, gerai, kad miniuką pirkau... Chanel gailiu pinigų - baltas ir yra balas, tai už ką tiek mokėt :D

    Žo, lumene išmečiau, o flormar ne. Kol geresnio nerasiu arba noras nepraeis, bus geras. O kaina ir tikrai juokinga, tai nors nepikta. Ne taip, kaip Orly, nusiperki už 25 litus, o gauni laką, kuris niekada neišdžiūsta!!!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Geriau blizga... nes būna lakų, kur reikia dar pateplioti ką nors ant viršaus... o čia net nereikia... ;-) Ypač jeigu lakai su shimeriu arba su blizgučiais. O tau reikia balto-balto lako? ar tiesiog viršutinio sluoksnio prancuziskam manikiurui? Chanel baltas irgi nelabai, aisku spalva tai tobula, taciau lakuojasi ne ypatingai... reikia sonineti..
      As Lumene laku as dar nebandziau... ;-)

      Panaikinti
    2. Aš Lumene nesu ekspertė, bet pakliuvo kažkokioj Prizmoj ar kur po ranka miniukai... Bent jau baltas tai tragedija...

      Aš noriu visai balto. Jau nuo pernai, kadangi iš esmės jis pernai ir buvo mados klyksmas - visi klykia, ir man užsireikė :D Bet radau tik visokių nelaimių, chi chi :D Arba labai skysti, arba antrą dieną ant nagų suskeldėja - o kai mano dar ir patys nagai prastoki... Šiemet pasirinkimo daugiau, bet idealaus neradau.
      Bus gerai Flormar :D

      Panaikinti
    3. o tu pabandyk Kristianoje Chanel balto lako kokybę. aš nežinau, nes jo neturiu, bet blogeriai vieni rašo kad labai gera, o kiti kad labai bloga... aš linkus tikėti, kad be Chanel bazės ir visokių kitų pribambasų nenulakuosi...;-)

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig