2014 m. rugpjūčio 13 d., trečiadienis

Rekomenduojamų www.ebay.com parduotuvių sąrašas...



Aš pastebėjau, kad Jums įdomu kur ir kai aš perku drabužius ir kosmetiką, todėl nusprendžiau padaryti rekomenduojamų ebay.com parduotuvių sąrašą. Visuose parduotuvėse pirkau pati ir jau ne vieną kartą...


Pradėsime nuo kosmetikos:

Azijietišką kosmetiką perku dažniausiai iš Cosmetic Market 2012 čia:


Ten yra viskas, nuo mėginukų iki populiariausios Azijietiškos kosmetikos. Visada už vieną pirkinį gauni net 3 mėginukus...



Mizon produktus perku iš newcrw8tive parduotuvės:






Korėjietišką dantų pastą, taip dažnai rodoma mano bloge perku yourmate*au parduotuvėje..



Kvepalus Serge Lutens, Etro ir daug kitų perku iš Parfumsparadies parduotuves. Siunčiama iš Vokietijos, todėl muito mokesčio mokėti nereikia, o kainos tikrai labai geros.



Azijietiškas Chanel, Guerlain ir Dior kolekcijas perku germ1123 parduotuvės, prieš pirkimą galima susiarti dėl mažesnės deklaravimo sumos, todėl mano siuntiniai ateidavo be siuntos mokesčio:



Liukso kosmetikos linijos pigiau galima pirkti iš luvmy3pugs. Čia yra Stilla, Lancome, Urban Decay, Guerlain  ir labai daug kitų variantų...





Laikrodžius Michael Kors (man patinka jie), bet ten yra labai daug įvairių variantų... perku watchstore2. Jie siunčia savo siuntinius iš Europos, todėl muito mokesčio mokėti nereikėjo... Kartais nuo karto parduotuvėje būna iš pardavimai, tada kainos labai palankios pirkti...



Michael Kors rankines dažniausiai žiūriu retailfasionoutlet parduotuvėje. Čia galima rasti Michael Kors, Marc Jacobs, Coach rankinių, drabužių ir batų... Kainos aukcionai, arba galima nusipirkti iš karto už aukstesnę kainą. Daiktai yra ir nauji ir su defektais. Reikia labai atidžiai skaityti aprašymus. Kainos labai geros.




Dar Michael Kors, Coach ir DKNY rankines galima pirkti jjfashionstar parduotuvėje..






Michael Kors batus, aukštakulsius ir dar daug daug viskuo galima pirkti fionasfasion parduotuvėje..




YSL, Tom Ford ir Gucci batus perku iš lenkainbe parduotuvės:







Štai tiek ir norėjau Jums papasakoti apie ebay.com parduotuves, kur dažniausiai perku kosmetiką ir drabužius ar batus aš... 

Apibendrinant noriu pasakyti, kad pasirenkant ebay.com pardavėja būtina atkreipti dėmesį į atsiliepimus, jų kiekį ir visus kitus drabužius esančius jo parduotuvėje. Galiu pasakyti tik tiek, kad niekada nepirkčiau ten, kur labai mažos kainos (kvaila u- tokią kaina tikėtis originalaus produkto) arba ten, kur nėra atsiliepimų.
Geros nuotaikos ir smagių pirkinių.

-Aliona-

PS. Labai norėčiau, kad ir Jus pasidalintumėte kur ir ką perkate. Nebūtinai iš ebay.com, man visada įdomu ir naudinga sužinoi ką nors naujo..



















SHARE:

5 komentarai

  1. Anonimiškas2014-08-13 23:10

    Dauguma kosmetiko perku is @beautynetkorea. Jie visada ideda daug meginuku. Mizon kosmetika perku is to paties pardavejo, kaip ir tu. Kvepalus perku Lietuvoje ir www.kvepalusala.lt Man ten kolkas geriausia kaina tu kvepalu, kuriu noriu. Na, aisku, SM isparduotuve irgi geris.
    Dabar susidomejau laikrodziais. Juos tikrai siuncia is Europos, nes kiek ziuriu visur raso, kad siuncia is US. Nebijau, kad gali moketi muita, bet bijau, kad gali tekti irodineti prekiu originaluma jei jiems kels itarimu. Tada liksiu be aikrodzio, pinigu ir su bauda. O radau laikrodi, kurio jau seniai laaabai noriu. O ir kaina per puse mazesne nei parduotuveje!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. @beautynetkorea aš irgi pirkau porą kartų... ;-) www.kvepalusala.lt perku Serge Lutens, geresnės kainos nesu mačius Lietuvoje, tačiau pasirinkimas labai mažas, todėl jeigu nėra to, ko noriu, perku iš ebay.com.

      su Kors laikrodžiais situacija tokia: Jie siunčia iš Švedijos, tačiau siuntėjas JAV (adresas amerikietiškas), man abu kartus praėjo be problemų ir muito mokesčio. Laikrodžiai originalūs, mano laikrodžių nuotraukas gali pažiūrėti instagram, jeigu reikia daugiau nuotraukų, galiu atsiusti... ;-) Taip, tokios JAV kainos. Ir drabužių ir rankinių... pagrindinės linijos rankinės brangiau negu 400$ nebūna... o pas mus kainos prasidėda tik nuo 1000 lt. ;-)

      Panaikinti
  2. Sakykit,kaip dėl muito mokesčių kai perkat iš eBay kosmetika?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. iki 25$ (ne $ pabrango) galima, po to reikia mokėti muitus. Aš stengiuosi neviršyti sumos, arba ieškoti www.ebay.co.uk

      Panaikinti
  3. O kaip ten yra su siuntų tarnyba ? Kuri yra geriausia ir kokią rinktis, nes man rodos ten galima? :)

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig