2014 m. rugpjūčio 12 d., antradienis

Estee Lauder Sumptuous Exstreme Mascara Extreme Emerald 12



Kai norisi ryškių atspalvių į pagalbą ateina spalvoti blakstienų tušai. Iš visų spalvotų variantų man labiausiai patinka Estee Lauder, jų spalvos ryškios ir gerai matomos, o taip pat tušai puikai ilgina ir storina blakstienas. Šiandien noriu papasakoti apie ryškiai žalios spalvos blakstienų tušą Estee Lauder Sumptuous Exstreme Mascara Extreme Emerald .


Gamintojo aprašymas:



Visi geri dalykai prasideda nuo vizijos, nuo svajonės

„Estée Lauder Companies, Inc.“ – viena didžiausių kosmetikos ir parfumerijos gamintojų pasaulyje. Tai šeimos verslas, išgarsėjęs elegantiškais ir prabangiais produktais, pagamintais pirmenybę teikiant kokybei, naujovėms ir moksliniams tyrimams. Šiandien ESTÉE LAUDER odos priežiūros, makiažo priemonių ir kvepalų kolekcija atspindi tai, ką geriausia gali pasiekti menas ir mokslas.
Visapusis dėmesys moteriai
Bendrovė ESTÉE LAUDER garsėja ir vykdoma krūties vėžio prevencijos kampanija. E. Lauder marti sukūrė garsųjį šios kampanijos simbolį – rožinį kaspinėlį.



Ypatingą apimtį teikiantis tušas
Šio tušo sudėtyje esančios Extreme Bold Volume™ formulės sudėtyje yra 3 rūšių pluoštai, blakstienoms suteikiantys nepaprastą apimtį. Dirbtinų blakstienų efektas garantuotas.  Vitaminų kompleksas drėkina ir saugo blakstienas. Didelis BrushComber Extreme™ šepetėlis su dviejų rūšių šereliais, kurių vieni minkšti – jie tolygiai paskirsto tušą, kiti – kieti, jie šukuoja ir atskiria blakstienas. Ypatingi perlų pigmentai teikia spindesio, tad blakstienos atrodo išraiškingesnės.
Talpa: 8 ml
Kaina 119 lt.
Galimos spalvos:
Teptukas:



Spalva:

Rezultatas:








English version:

When I want to bright shades I use the colored mascaras. Of all the color options I like Estee Lauder, the colors bright and clearly visible, as well as other mascara perfectly prolong and thicken lashes. Today I want to tell you about the bright green  Estee Lauder Sumptuous Extreme Mascara Exstreme Emerald more...

Lashes seem to multiply, magnify, grow to extremes. 

Three different high-volume fibers create audacious, false-lash effects.

THE FORMULA
Extreme Bold Volume™ formula is a blend of three high-volume fibers in a mousse-light base. 

Acts like lash extensions multiplying and growing the look of lashes. Fortified with conditioning Lash-Advancing Vitamin Complex.
THE THREE FIBERS
  • Unique interlocking fibers build volume + length
  • Hollow fibers create massive volume, without weight
  • Ball fibers fill in and fill out even the sparsest lashes
THE BRUSH
Oversized BrushComber Extreme™ with two types of bristles-flexible fibers carry maximum formula; solid fibers comb and separate for clump-free definition.
THE COLOR IMPACT
Prismatic pearls intensify pigment and luster. Eyes look brighter, wider, more seductive.

THE LOOK
Outrageous volume, lift and curves for an audacious, false-lash effect.

The result I really like Estee Lauder Mascara is not only bright mascara color, but also beautiful and long eyelashes. Throughout the day, washes easy . Problem is that this mascara was limited edition, and our store is almost impossible to find it, but comes to the rescue ... www.ebay.com

Mano nuomonė:

Rezultatas man labai patinka, Estee Lauder tušai tai ne tik ryškios spalvos, bet ir gražios ir ilgos blakstienos. Laikosi visą dieną, nusiplauna paprastu vandeniu.Gaila, kad šitas tušas buvo limited edition, ir mūsų parduotuvėse jo surasti beveik neįmanoma, tačiau į pagalbą ateina www.ebay.com...



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig