2014 m. rugsėjo 21 d., sekmadienis

Blogo Pirmasis gimtadienis... (10 įdomių faktų apie mane ir blogą)



Šiandien pirmasis blogo gimtadienis... Kaip greitai bėga laikas... Tą progą aš nusprendžiau parašyti daugiau faktų apie save ir apie blogą, tai,  ko Jus tikriausiai apie mane nežinojote. Tai puiki proga susipažinti arčiau... nes jus mane pažįstate kaip bloggere, mano skonius, odos ir plaukų tipą... o norėtųsi kad ir kaip žmogų...

Ilgai galvojau nuo ko pradedi... nuo išorei ar vidaus.... nuo savęs ar nuo blogo...

Nusprendžiau pradėti nuo savęs... Nes jeigu nebūtų manęs, nebūtų ir blogo... ;-)

1. Mano natūrali plaukų spalva yra tamsiai ruda. Nudažiau plaukus šviesiai prieš 3 metus, nes nusprendžiau kažką keisti gyvenime, atsisukus atgal suprantu, kad pakeičiau beveik viską.... 

Prieš penkis metus atrodžiau taip:

svėriau 75 kg, valgiau pyragus ir riebų maistą vakarais ir buvau tuo laiminga...



Perdažiau plaukus šviesiai ir pradėjau naują gyvenimą... Sveriu  58 kg, valgu tik sveiką maistą ir dabar atrodau taip...  (tą tema aš planuoju pašnekėti atskirai)


dabar noriu pasakyti tik tiek, kad viskas įmanoma... svarbu tik labai norėti ir siekti savo tikslo..



2. Mane dažnai klausia, ką turiu bendro su grožio pasauliu... Ar aš nesu kosmetologė? Aš esu tik grožio pasaulio gerbėja ir mylėtoja.... Aš turiu du išsilavinimus: Pirmas mano išsilavinimas Vilniaus Kolegija Maitinimo verslo organizavimas, antrasis Vilniaus Universitetas- Vadyba. Labai ilgai dirbau maitinimo sferoje, restoranų versle.

3. Mano gimtoji kalba rusų, nors ir turiu du išsilavinimus, vistiek rašydama darau klaidų, nuoširdžiai visų atsiprašau, aš labai stengiuosi, tačiau jeigu kalba nėra gimtoji, visada bus ir klaidų ir neteisingai surašytų sakinių...
Ačiū visiems kas siūlė taisyti mano tekstus, bet rašyti į priekį aš dar nemoku... Nemoku planuoti savo laiko, nemoku gyventi ateitimi... gyvenu ir rašau čia ir dabar.... parašiau ir iš karto skelbiu...

4. Pradėjau rašyti blogą nes rašiau labai daug atsiliepimų apie kosmetiką į www.supermama.lt forumą, pagalvojau o kodėl ne... Pirmą blogo gyvavimo dieną buvo virš 1000 peržiūrų, supratau kad blogas reikalingas ir įdomus. 

Galiu pasakyti atvirai, pradžioje norėjau rašyti tik apie Chanel nagų lakus ir nišinius kvepalus, bet supratau kad tai įdomu tik man. 

 Dabar savo bloge stengiuosi parodyti brangius ir pigius produktus,visada ieškau geriausių produktų nežiūrint į kainą, labai daug dėmesio skyriau plaukų priežiūros produktams. Natūralūs kosmetikos produktai  vis populiarėja mūsų rinkoje, todėl savo bloge pristatau Ambroozijos, "Žiedė" ir greitu metu Marmozel produktus, iš natūralios kosmetikos greitai bloge bus galima skaityti apie Faerie Organic ir Everyday Minerals kosmetikos priemones.

Daug dėmesio skiriu sveikos mitybos receptams, aišku, aš negaminu labai sveiko ir veganiško maisto, tačiau mano pagamintas maistas visada apgalvotas, tai liesa mėsa, skanios ir sveikos salotos, pilno grūdo picos ir pan.


5. Mėgstamiausia makiažo priemonė
Jeigu reikėtų rinktis tik vieną makiažo priemonę, tai būtų makiažo pagrindas. Mano manymu gražus ir lygus veidas, vienodas veido tonas ir idealiai tinkanti spalva jau gali būti makiažu.



6. Mėgstamiausia plaukų priežiūros ir modeliavimo priemonė - tai Tiesinimo žnyplės, mano plaukai pučiasi, o aš noriu gražių ir tiesių plaukų kaip iš reklamos, todėl be tiesinimo žnyplių gyventi negaliu.

7. Nuotraukose tikriausiai pastebėjote mano šuniuką, jos vardas Bruknė. Bruknė mūsų šeimos narys jau gerus keturis metus. Jos veislė- Baltasis Škotų terjeras.

8. Na o dabar apie blogo statistiką, kiek galima apie mane...

Per metus aš parašiau 687 straipsnius.... Oho... ;-) tikrai labai daug.. Nebuvo dienos, kai aš neparašyčiau straipsnio į blogą, nepriklausomai nuo savo užsiėmimų, sveikatos problemų ar nuotaikios..

9.  Skaitomiausi straipsniai per metus:

Plaukų dažymo ypatumai (daug nuotraukų)
Natūralus lūpų putlintojas "Kandžiukas" 
Recepty Babuški Agafji stiprinantis šampūnas ir balzamas plaukams (17 žolelių)
Bioderma Sensibio AR BB kremas
Plaukų dažymas su L'oreal Castig Cream Gloss 910 Iced Blond 




10. Ačiū labai kad šituos metus buvote kartu su manimi, savo rytą pradėdavote nuo mano blogo skaitymo, rašėte man apie savo mėgstamiausius produktus, klausėte mano patarimo.. Man labai malonu.... Blogas, mano gyvenimas, laiko praleidimas ir hobis... todėl Jūsų įvertinimai man labai svarbus. Jeigu nebūtų Jūsų, nebūtų ir blogo...

Blogas pastoviai keičiasi, aš stengiuosi surasti įdomias temas, pagaminti ir pasidalinti sveikais receptais... aš visada rašau su meile...










SHARE:

15 komentarų

  1. Sveikinu ir linkiu blogui ilgo gyvavimo!

    AtsakytiPanaikinti
  2. Man tu neatrodai negrazi ir pirmose nuotraukose ;)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Kartais reikia permainų tam, kad atrasti grožį savo viduje.... Dabar jaučiuosi žymiai graženę, atsirado ugnelė akyse... ;-)

      Panaikinti
  3. Prtariu, tikrai neatrodote blogai ir pirmose nuotraukose, tik atrodote kitaip ;)
    Tik niekaip nesuprantu, kaip dirbant ne kosmetologe ir ne grožio sferoje, tiek suprantat, išmanot apie grožio produktus ir esate kviečiama į grožio renginius kaip konsultantė, jeigu gerai supratau :)
    Sveikinu, gyvuokit ir rašykit toliau:*

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Savaime suprantama, anksčiau niekas nekviesdavo, praėjo labai daug laiko, kol pradėjo kviesti. Kviečia ne kaip konsultantę ar kosmetikos pasauli žinovę, kviečia kaip paprastą žmogų, kuris sugeba papasakoti apie produktus savo žodžiais, pasidalinti savo atsiliepimais. Kosmetikos pasauliu domiuosi pastoviai, seku visas naujienas ir naujausias technologijas. Ačiū labai už palinkėjimais... ;-)

      Panaikinti
  4. Anonimiškas2014-09-21 15:18

    Tau labai graziai atrode ir tamsus plaukai! Beja, sveikinu su pirmu gimtadieniu :) Dar ilgai mus dziugink savo irasais. Rytine kava nebebutu tokia skani be Lithuanian beauty blogo :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū labai už šiltus žodžius, man labai malonu... ;-)

      Panaikinti
  5. Ačiū labai.. ;-) Aš pasistengiau parodyti Jums savo vidinį pasaulį, o ne tik rašyti sausus atsiliepimus apie kosmetikos produktus..

    AtsakytiPanaikinti
  6. Sveikinu su gimtadieniu. Lieku prie nuomonės, kad tamsūs plaukai daug labiau tiko :) Jauna, paprasta, šilta mergina. O su šviesiais... Kaip tamsiaplaukė su šviesiais :)
    Šitą blogą su malonumu skaitau! Visada randu ką nors sau. Tiesa, gal norėtųsi, kad jei jau įrašai dvikalbiai tai iš pradžių būtų viena kalba, po to kita, o nešokinėtų tarp jų, kai tenka pele skrūlint visą anglišką iki įdomiausios pabaigos :) Na bet čia ne esmė, tikiuosi rašysi dar ilgai ir galėsiu skaityti net kai bobutė būsiu.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū labai..
      Būtinai atkreipsiu dėmesį į pastabą, rayti lietuvišką tekstą, po to anglišką..
      ;))) Būsiu bobutė blogerė...

      Panaikinti
  7. Sveikinu su garbingu jubiliejumi :D

    Žinok, man irgi tamsūs plaukai tau atrodė nerealiai. Svorio tai nesimato, nieko jis ten neatrodo baisus, bet tikiu, kad mažesnis smagiau :) Bet natūrali plaukų spalva - pasakiška. Dažykis atgal :D

    Aišku, mes suprantam, kad nusidažei pagal Bruknę, bet garbės žodis, pirma foto labai graži. jei nenori dažytis atgal - reikėjo dėt kokią negražesnę :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Nu vat, kiek žmonių, tiek ir nuomonių... ;-) Taip, mes su Bruknė dvi blondinės..
      Ačiū už sveikinimus, tik tavo dėka nusprendžiau rašyti blogą... Ačiū tau už tai... ;-)

      Panaikinti
  8. Nekreipk dėmesio į komentarus, kad rašydama darai daug klaidų, daugiau nei 90% grynakraujų lietuvių rašo daug prasčiau :) Labai smagu, kad yra toks blogas ir apie pigią, bet tikrai ne prastą kosmetiką, šaunuolė.

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig