2014 m. rugsėjo 23 d., antradienis

Kosmetologės paratimai su Vilma Vaitulionyte

Manęs klientės dažnai teiraujasi, kaip ilgiau išlaikyti įdegį.. Dalinuosi patarimais ir su Jumis 



Gražiam įdegiui reikia ruoštis iš anksto, dar prieš saulės vonias, patikėkite, be išankstinio pasiruošimo galite pamiršti apie gerą rezultatą.

Mano rekomendacija NR 1 - rūpestingai ir nuoširdžiai "nusipoliruoti" veido ir kūno odą tam skirtais veido ir kūno šveitikliais - "pylingais" ir skirti tam ne minutę savo brangaus laiko, o atlikti visą ritualą, neaplenkiant nė vieno savo odos centimetro. Po to primaitinti odą aliejais arba intensyviai drėkinančiais kremais. Tuomet būsite pasiruošusi saulės vonioms.
Jei jau esate įdegusi, bet oda labai išdžiuvusi, negyvybinga, neturi žvilgesio, pasidaro matine, tuomet tai tikras ženklas, kad ji pradės luptis, todėl neverta saugoti tokio įdegio, patarčiau ir vėlgi gerai nusišveisti kūną bent kartą per savaitę, rinktis ne sintetinius, o natūralius šveitiklius, kurių sudėtyje būtų druskos ir aliejų, kurie nedraskys odos, o tik nušveis ją, galite ateiti šiai procedūrai ir pas mane, tuomet visą valandą būsite masažuojama švelniu pylingu, po procedūros pas specialistą pajusite, kaip oda ims kvėpuoti, taps minkšta ir švelni kaip kūdikio odelė, savo klientėms visuomet įdedu produkto pabandymui ir namuose.
Po tokio kūno šveitimo aš visuomet rekomenduoju "pižaminius aliejaus vakarelius" - po dušo prisitepti aliejais, geriau naudoti argano, apsirengti pižama ir eiti miegoti, tokį ritualą galima praktikuoti ir prieš dušą, jei nepatinka aliejaus pojūtis ant odos - pritepti aliejumi odą iki varvėjimo ir eiti praustis į dušą ar vonią, įprastinėmis prausimosi priemonėmis ar kempinėmis - efektas bus vistiek. Tik po tokio ritualo kartą per savaitę ir drėkinantys kremai turės visiškai kitą poveikį - tik gerai pridrėkintoje odoje įdegis išsilaikys ilgiau, tam būtina sąlyga - iš pradžių nusišveisti.-
Tad gražaus ir ilgalaikio įdegio Jums, Mielosios 
SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig