2014 m. spalio 9 d., ketvirtadienis

Blogerio kosmetinė Karolina http://karolinamikaliune.wix.com/karolinamikaliune#!

Labas rytas, mano mielieji skaitytojai, šiandien ketvertadienis, ir kaip įprasta rubrika bloggerio kosmetinė... Šiandien savo blogą ir kosmetinė pristato Karolina  http://karolinamikaliune.wix.com/karolinamikaliune#!
Žodis Karolinai:

Sveiki brangūs Alionos "blogo" skaitytojai. Dar visai neseniai aš buvau viena iš Jūsų, o dabar pati rašau Jums. Džiaugiuosi pažintimi su Aliona, o jei Jums įdomu kokia pirma mintis buvo su ja susipažinus, tai pasakysiu - pagalvojau, kad Aliona 100 kartų daug geriau atrodo realiai, nei ją įsivaizdavau. Be galo miela ir paprasta, o kartu ir žavi moteris ta mūsų Aliona:)


O dabar apie mane. Na net nezinau blogerio apibrėžimo ir ar aš jį atitnku. Esu profesionali vizažistė.  Kad mano internetinis puslapis nebūtų liūdnas, susikūriau atskirą puslapį, pavadintą "Blogas", kad ten galėčiau pristatyti makiažo tendencijas, naujienas, bei pateikčiau savo nuomonę apie savo naudojamus produktus. Taip pat ten įkeliu fotosesijų nuotraukas su savo kurtais makiažais ir partnerių produktais. Niekada nebūčiau pagalvojus, koks tai malonumas! Mano kosmetinėje - per ilgą laiką atsirinkti mėgstamiausi mano kosmetikos produktai. Kosmetikos turiu nemažai, tačiau nusipirkusi dažnai nusiviliu - vis ne tas. Štai jie, mano išrinktieji:








1.     Lūpų vazelinas. L`Erbolario Acido Ialuronico su hialiurono rūgštimi. Atkuria lūpų liniją. Apsaugo lūpas nuo senėjimo. Atkuria lūpų kontūro liniją.
2.     Lupų blizgesys. Chanel Levres Scintillantes Glossimer 106. Puikios tekstos, su blizgučiais.
3.     Lūpų pieštukas. Maxfator Colour Elixir Lip Liner 10 Red Rush. Prie lūpų blizgio Chanel.
4.     Lūpų lakas/blizgesys/ dažai viename. Loreal 204 Tangerine Sonate. Labai geros tekstūros, laiko apie 4 valandas be žymių pakitimų, vėliau dar lieka truputį spalvos.
5.     Akių pieštukas. Lord&Berry 1001 Black. Lengvai sklaidosi, tačiau netinka akių vidinei daliai ryškinti, nes nubėga.
6.     Akių tušas. NYX Pin-Up Tease. BMC02. Juodas. Su šukutėmis, todėl gražiai atskitia blakstienas vieną nuo kitos.
7.     Make Up For Ever akių šešėlių paletė: dramblio kaulo, plytų spalvos ir tamsiai ruda. Tai mėgstamiausios mano šešėlių spalvos akių makiažui, manau jas turi turėti kiekviena moteris.
8.     Kompaktinė pudra. Sensai Triple Touch Compact TC-02 (Medium) Kanebo. Gerai užtvirtina makiažą.
9.     Kompaktinė pudra. Shiseido Compact Foundation. Sp60.  Mėgstamiausia mano ir mano draugių kompaktinė pudra. Veido odą padaro lygią, gražiai atrodo fotosesijų metu.
10.  Bronzatas. Clinique True Bronze Pressed Powder Bronzer 02 Sunkissed. Nors su blizgesiu, tačiau jo ant veido nesimato.
11.  Star pudra. Make Up For Ever Poudre Irisee. Tinka naudoti tiek kaip šešėlį, tiek kaip skaistalus, taigi labai universalus produktas, o man tokie kuo toliau, tuo labiau patinka.
12.  Šešėliai antakiams. Inglot Brow Powder 569. Taip pat tinka ir akių makiažui. Laikau The Body Shop dėžutėje.
13.  Šepetėlis antakių makiažui. Erdesa. Neveltui Erdesa šepetėliai mėgstami profesionalų.
14.  Skaistalai. Inglot Face Blush 50. Suteikia odai gaivumo.
15.  Lūpų dažai. Rimmel Moisture Renew Notting Hill Nude 720. Puiki "nude"spalva, tik skonis nepatinka.
16.  Lūpų pieštukas. Golden Rose Waterproof Lipliner 51. Kokybe nenusileidžia brangiems lūpų pieštukams.
Kita:

Mano mėgstamiausi saldainiai Nomeda.
Diasporal tirpūs magnio milteliai. Be jų nė dienos, nes kartais traukia kojas. Ir šiaip labai gerai panaudoti.


Rankinė: Aldo.
Piniginė: Charles&Keith.
Kosmetinė: Shiseido.


Jei mylite kosmetika taip kaip aš, domitės jos naujovėmis, norite gražių fotosesijų ir makiažo patarimų.



SHARE:

1 komentaras

  1. Anonimiškas2014-10-09 09:52

    Ta MUFE paletė labai graži. "Einamiausios" mano spalvos...

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig