2014 m. spalio 12 d., sekmadienis

DOUGLAS GROŽIO GATVĖ. Makiažas su Collistar






Kaip aš jau rašiau, po Kauno parodos "Rinkis prekę Lietuvišką", aš suskubėjau į Vilnių, PC Ozas, čia Douglas parduotuvėje šurmuliavo renginys Grožio gatvės... Aš užsirašiau iš anksto į makiažą ir Plaukų formavimą. Makiažo meistrų pasirinkimas buvo labai didelis, savo makiažo kolekcijas pristatinėjo Chanel, Dior, L;oreal, Max Factor, NIX, Make up Forever, tačiau aš pasirinkau Collistar, nes iki šiol niekada nebandžiau Collistar kosmetikos. Man visada įdomu išbandyti ką nors naujo, o po to papasakoti Jums, mano mielieji skaitytojai...








DOUGLAS GROŽIO GATVĖ!
Nemokamas renginys PC OZAS Vilniuje.
Spalio 9-10 dienomis kviečiame jus į Douglas grožio gatvę, kur Jus pasitiks makiažo meistrai, plaukų stilistai ir manikiūro specialistai, o jūsų pokyčius įamžins profesionalus fotografas.
Šventės metu gerą nuotaiką kurs maloni muzika ir charizmatikšas vedėjas, o renginio dalyvius vaišinsime užkandžiais bei gėrimais.


Pradėsime pasakojimą apie Collistar kosmetiką....



COLLISTAR – lyderiaujanti parfumerijos bendrovė Italijoje. COLLISTAR filosofija – kokybiški ir veiksmingi gaminiai už konkurencingą kainą. COLLISTAR gaminama produkcija: veido ir kūno priežiūros, plaukų, makiažo, SPA, įdegio ir nuo saulės apsaugančios priemonės, produktai vyrams. Tai bendrovė, rinkai pasiūliusi daugybę naujovių: kompaktinė bronzinė pudra, savaiminio įdegio purškiamasis vanduo, pirmasis lūpdažis su logotipu ant galiuko, pirmoji kvapų terapijos produktų linija, purškiklis nuo celiulito ir t.t.


Mes su visažiste Rimute aptarėme mano makiažą, nusprendėme kad jis bus natūralių Nude spalvų, makiažui naudosime kosmetikos priemones iš Naujos Collistar kolekcijos Italian Beauty...

RUDENS - ŽIEMOS KOLEKCIJA 2014


Sofia, Virna, Anna, Silvana, Claudia, Mariangela, Monica, Asia. Taip pat Lucia, Valeria, Lea, Elsa, Giulietta ir Margareth. Vardai gali skambėti įprastai, bet po jais slypi praeities ir dabarties Itališko kino dievaitės.  Jos keri poezija ir intensyvumu pripildytais veidais. Veidais ir išraiškomis, nuo kurių užtemdavo net kamerų šviesos, jos nesudėtingai keičiasi nuo širdį gniaužiančio kūkčiojimo iki užkrečiamo juoko, panaikinant bet kokias realybės ir fikcijos ribas. Garsieji tarptautinių filmų režisieriai pasakojo neįtikėtinas istorijas, susijusias su šiomis nuostabiomis moterimis. Šios garsios, aistringos ir unikalios aktorės tapo COLLISTAR dekoratyvinės kosmetikos kolekcijos ITALIAN BEAUTY ikonomis. Kolekcija sukurta visoms moterims, garsiųjų dievaičių vaidmenyse, gyvenančioms realioje kasdienybėje.

Mes pradėjome nuo mano makiažo valymo su Collistar Miceliniu vandeniu, kuris puikiai tinka ir akių makiažo valymui...


Veido pagrindui buvo pasirinkta Collistar Foundation+Concealer Total Perfection Duo SPF15

Skysta pudra + maskuoklis. Spalva 5


Paakių maskavimui iš Collistar paletės buvo pasirinkta rožinė spalva, kurį puikiai maskuoja paakių zoną ir suteikia veidui gaivumo. Reikės pažiūrėti savo kosmetinę, nes aš pastoviai naudojau paakių zonos maskavimui geltonos spalvos priemones, reikės pakeisti, nes rožinė spalva paakių zonoje žiūrisi kol kas geriau..


Antakiams buvo naudojama nauja Collistar priemonė 

Italian Beauty Perfect Eyebrows Kit

Rinkinys antakiams Spalva Nr. 2 - ASIA BROWN


Tai labai švelnios konsisitencijos ir labiau į pilkumą spalvos gelis, kuris puikiai formuoja antakių formą, šviesiai rožinis pieštukas su perlamutru paryškina antakių liniją.


Visam veidui buvo naudojama Collistar kolekcijos "žvaigždė" 
Italian Beauty Bonne Mine Effect PerfectorPudra, šešėliai ir skaistinamoji priemonė viename

Skruostams paryškinti buvo naudojama tamsesnė spalva, kaip šešėlius visažistė naudojo šviesiausią atspalvį, o visus atspalvius sumaišius, ant viso veido vietoje birios pudros.



Akių makiažui buvo naudojamas naujas Collistar akių pavedimas rudos spalvos:


o išryškinti akis buvo naudojami naujos kolekcijos Collistar akių šešėliai



Blakstienų tušas Collistar 

Italian Beauty Mascara Shock® Ilginantis, tankinantis ir riečiantis tušas (spalva Burgundy)





Naujoje kolekcijoje pristatyti 3-jų spalvų lūpų dažai




Mes pasirinkome 66 spalvą, tai kreminiai Nude spalvos lūpų dažai


Pilną informaciją apie Collistar produktus, arašymai ir kainos


Na dabar rezultatas....


Kaip visada pirmos nuotraukos parduotuvėje...







Mano nuomonė:

Pirmoji pažintis su Collistar buvo labai sėkminga, man labai patiko lygus veido tonas, nuostabi antakių formą ir spalva. Galiu pasakyti tik tiek, kad tokių gražių antakių aš niekada neturėjau... Labai patiko švelnus pudros "glow" efektas...

Noriu pasakyti Ačiū Douglas šventės organizatoriams už gerą nuotaiką ir maloniai praleistą laiką... Už skanius desertus, natūralias sultis ir dovaną... O taip pat makiažo meistei Rimutei už nuostabų makiažą.






























SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig