2014 m. spalio 18 d., šeštadienis

Žiedė paakių kremas su šilko ekstraktu


Paakių kremas būtiniausia veido priežiūros priemonė. Kaip dažnai mes užmirštame apie išskirtinę paakių zonos priežiūrą, ir galvojame, kad užtenka naudoti tik paprastą veido kremą. Paakių zonai būtinas specialus, lengvesnis ir švelnesnis kremas. Šiandien noriu Jums papasakoti apie nuostabų, vaistinėje gaminamą, paakių kremą su šilku "Žiedė"...
Gamintojo aprašymas:

Didžiuojamės, kad pačiai jautriausiai ir ploniausiai paakių odelei sukūrėme itin subtilų ir net pačius inoringiausius lūkesčius pildanti produktą – ŽIEDĖ kremą paakiams su šilku!
ŽIEDĖ kremas paakiams su šilku maitina, drėkina, ramina ir jaunina odą, lygina raukšleles ir šalina pabrinkimus.
Sudėtyje esantys nerafinuoti ekologiški nakvišų ir agurklių aliejai yra puikūs gamtiniai antioksidantai, saugantys odą nuo ultravioletinių spindulių, taip pat gausiai turtingi omega rūgštimis, maitinančiomis ir lyginančiomis odos raukšleles, suteikia jai elastingumą ir stangrumą. 
Kremas praturtintas šilko proteinais – tai 22 amino rūgštis savyje talpinanti natūrali medžiaga, puikiai apsauganti odos ląsteles, prailginanti jų gyvavimo ciklą, regenavimosi procesą bei tolygią odos spalvą.

Alijošius – gamtos dovana odos drėkinimo procese, savo sudėtyje talpinantis net 200 mineralinių medžiagų.

Natūralus vitaminas B5 (Pantenolis) – tiesiog būtinas sveikai odai palaikyti - tonizuodamas ir regeneruojamas odos paviršių, suteikia jai apsauginį bei minkštinantį pojūtį.

Kvapai – vanilės, kardemono ir apelsino žaismas dvelkia prabanga ir subtilumu – visa tai tikra atgaiva tiek odai, tiek ir vidinei Jūsų jausenai.


Talpa: 20 ml.

Kaina: 37 lt


Kur pirkti: Gintarinė vaistinė (www.ziede.lt)


Sudėtis:




Įpakavimas:




Konsisitencija:



Paakių kremo naudojimo schema:


Mano nuomonė:

Niekam ne paslaptis, kad man ir mano veido odai labai patinka "Žiedė" kosmetiką, aš kiekvienos firmos gaminamoje kosmetikoje atrandu "perliukus" ir pasidalinu su Jumis. 

"Žiedė" paakių kremo kosnsistencija labai lengva, šilkinė. Kremas greitai įsigeria į odą, mažina nuovargio žymes, gaivina paakių zoną ir mažina pirmąsias raukšleles, taip pat gerai maitina ir drėkina. Kvapas labai lengvas ir labai malonus. Įpakavimas labai patogus, su geru dozatoriumi, išspaudžia tiek kremo, kiek reikia vienam kartui. Buteliukas sunkus, stiklinis.
Rekomenduoju išbandyti, nes "Žiedė" paakiu kremas su šilku neriebina paakių zonos, o tai svarbiausiai tepant kremą prieš akių makiažą. 
"Žiedė" paakių kremas gaminamas pagal labai aukštus standartus, naudojant natūralius komponentus, kas yra labai svarbu norint naudoti natūralią ir ekologišką kosmetiką, būtent tokią, kokios reikia jūsų veidui.
Pirmos raukšlelės dažniausiai atsiranda dėl to, kad paakių zonai neužtenka drėkinimo. Todėl drėkinti ir teisingai prižiūrėti paakių zoną būtina.
Aš specialiai įkėliau paakių kremo naudojimo schemą, nes kartu su kremo naudojimu, mes atliekame lengvą paakių zonos masažą. Noriu paminėti, kad paakių kremą reikia tepti tapšnojančiais judesiais.





SHARE:

4 komentarai

  1. Kuo skirtusi dabar pamegta Ziede produkcija nuo anksciau isgirtosios Ambrozijos produkcijos "Saule" kremu bei serumu?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš ir dabar labai mėgstu Amroozija produktus, mano vonioje stovi Junda ir Brėkšta prausilis ir makiažo valiklis. Šnekant apie serumą Ambroozija ir Žiedė paakių kremą, jie visiškai skirtingi. Žiedė kremo tektūra šilkinė ir kreminė, Ambroozijos serumo - aliejinė. Šiuo metu mano oda kombinuota normali, žemos seronu - sausa, todėl kol kas tokio ypatingo maitinimo nereikia, užtenka Žiedė paakių kremo su šilkine tektūra. Aš nemėgstu perkrauti veido odos, kai to nereikia, sa;tam sezonui aš jau turiu Saulė veido kremq nuo raukšlių ir Žiedė aliejinės tektūros serumą nuo raukšlų, kai tik įjungs šildymą, galima bus naudoti. Apie viską būtinai parašysiu savo bloge. ;-)

      Panaikinti
    2. Supratau, tiesiog buvau nusprendus meginti saules krema, saltam sezonui, bet raustanciai odai taip dailiai buvo aprasytas ziedes medetlu kremas, kad emiau ir pasimeciau.

      Panaikinti
    3. Viskas priklauso tik nuo jūsų ir tik nuo to, kokios tekstūros patinka.. Jeigu riebiau, tada Ambroozija, jeigu kreminės tekstūros - tada Žiedė, bekvapis kremas Žiedė mano mėgstamiausias iš kremų... (tačiau jis turi vos jaučiamą kvapą), Paakių kremo Amroozijos aš nebandžiau, naudojau Saulė serumą ir paakiams... rezultatas buvo geras, tačiau jis man labaiu tinka šaltam sezonui..

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig