2014 m. lapkričio 16 d., sekmadienis

Banka Agafji liekninantis druskos šveitiklis kūnui / Bath House Agafja Salt scrub (weight loss program)




Sutikite, važiuojant į svetimą šalį visada norisi paragauti skanių patiekalų... taip buvo ir man, iš kelionės atsivežiau ne tik malonius įspūdžius, pirkinius ir gerą nuotaiką, bet ir 3 nereikalingus kilogramus, kurių atsikratyti labai sunku... Todėl iš karto perėjau prie teisingos ir subalansuotos mitybos, o tam, kad kūno oda būtų stangresnė ir lygesnė prie kūno šveitiklių ir kremų nuo celiulito... Šiandien skubu papasakoti apie Bankos Agafjos  druskos šveitiklį kūno odai..






Gamintojo aprašymas:


100% natūralūs ingredientai
Banka Agafji liekninantis druskos šveitiklis - tai aktyvi pagalbinė priemonė kompleksiniame lieknėjimo procese. Giliai valo ir stimuliuoja apykaitos procesus odos ląstelėse. Akivaizdžiai patempia, išlygina ir koreguoja kūno kontūrus. Natūrali druska iš ežero Ostrovnoye praturtinta vertingais mikroelementais, stiprina kraujo mikrocirkuliaciją, pasižymi tonizuojančiu ir patempiančiu poveikiu. Kiečio ekstraktas praturtintas flavonoidais, askorbo rūgštimi, eteriniais aliejais, stiprina ir stangrina odą. Baltųjų garstyčių aliejus maitina, minkština ir išlygina odą. Natūralus kadagio ekstraktas stimuliuoja odos atsinaujinimo procesus.
Naudojimas: masažuojančiais judesiais tepkite ant drėgnos kūno odos, nuplaukite vandeniu.
Talpa - 300 ml.
Gamintojas - Pervoje Reshenie.
Sudėtis: Rapa, Butyrospermum Parkii, Glycerin, Cetearyl Аlcohol, Cocamidopropyl Betaine, Hydrolyzed Artemisia Vulgaris Leaf Powder, Brassica Alba Seed Oil, Organic Juniperus Oxycedrus Extract, Parfum, Tocopherol, Iron Oxydes.
Kaina: 13,99 lt
Kur pirkti: Elevita, Eurocos
Įpakavimas:







Konsisitencija:





Mano nuomonė:

Aš jau rašiau savo bloge ne veną kartą, kad nei vienas kremas ar šveitiklis nuo celiulito nepadės jo visiškai išvengti. Lieknėjimo ir kūno stangrinimo procesas labai ilgas ir prasideda nuo teisingai subalansuotos mitybos, sportinių pratimų ir tik po to šveitikliai ir celiulito kremai.
Šnekant apie Agafjos kūno šveitiklį galiu pasakyti kad jis pakankamai švelnus, aš visada šveitiklius lyginu su mano mėgstamiausiu Planeta Organica, kuris degina kūno odą. Agafjos šveitiklis turi labai malonų kvapą, pagamintas druskos pagrindu, šveitiklio daleles pakankamai didelės ir gerai poliruoja kūno odą. Taip pat šveitiklis turi silpną šildomąjį poveikį.
Rekomenduoju šveitiklį jautriai kūno odai, o taip pat odai su kapiliarais, visiems kitiems, kurie nori rezultato rekomenduoju Planeta Organica kūno šveitiklį kuris stipriai degina, tačiau jo poveikis žymiai greitesnis ir geresnis.

English version:


Friendly speaking, going into another country always want to taste the delicious dishes ... and so was I, from a trip I brought not only pleasant experiences, shopping and a good mood, but also do not need 3 pounds, which is very difficult to get rid of ... Therefore, I went immediately to the fair and balanced diet, and that the body skin is firmer and smoother to body scrubs and creams cellulite ... Today we hasten to tell you about Bangka Agafjos salt body scrub skin ..

Salt scrub - an active assistant in a comprehensive weight loss program. Deeply cleanses and stimulates the metabolism in the skin cells. Visibly tightens, smoothes and improves body contours. Natural salt lake The island contains valuable minerals, enhances blood circulation, tones and tightens the action. Stone wormwood contains flavonoids, ascorbic acid, essential oils, strengthens and tightens the skin. White mustard oil nourishes, softens and smoothes the skin. The organic extract juniper stimulates skin renewal.

I have already wrote in my blog that only cellulite cream or scrub  will not completely prevent cellulite. Slimming and body firming process is very long and starts with the right of a balanced diet, exercise and sport only after the cellulite creams and scrubs.
Speaking about Agafjos body scrub I can say that it is sufficiently gentle, abrasive cleaners I always compare that to my favorite Planeta Organica, which burns the skin of the body. Agafjos scrub has a very pleasant smell, made of salt-based scrub particles large enough and polishes the skin of the body. It also has a slight scrub a heating effect.
I recommend the body scrub for sensitive skin, as well as the skin capillaries, anyone else who wants to recommend a result Planet Organica body scrub which strongly burns, but its effect is much faster and better.




SHARE:

13 komentarų

  1. Vis dairausi į šį šveitiklį, bet kad vonioje ir taip stovi du šveitikliai tai iki jo neprieinu. Bet kaip už tokią kainą tai šis produktas tikrai gan prabangiai atrodo :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Taip, už tokią kainą tikrai gerai... aš pirkau už 70 rublių, negalėjau nenusipirkti, tačiau posirikimas Agafjos serijos buvo labai mažas... Ten kiekvienoje parduotuvėje yta Planeta Organica ir Natura Siberica, o Agafjos jerijos nėra. Jeigu reikia rezultato pirk cukraus šveitiklį iš Planetos Organicos, jis švelniai šildo, o rezultatas bus geras, jeigu patinka kai degina, tada kūno peelingą... ;-)

      Panaikinti
    2. Jaučiu jis panašus į 100 % pure šveitiklį, kurį kažkada bandžiau, tik kaina žymiai mažesnė :)

      Panaikinti
    3. Aš labai norėjau bandyti Pure produktus, ypač nagų lakus, bet jie nepasirašo bendradarbiauti su bloggeriais, o kainos ten labai labai.. ;-)

      Panaikinti
    4. Man buvo atsiuntę rinkinuką, galiu pasakyti, kad kokybė verta kiekvieno cento :)

      Panaikinti
    5. Mačiau tavo atsiliepimus, fainai ten viskas atrodo, aš labai norėju nagų lakus bandyti... ;-) labai gražiai atrodo, bent jau reklamoje...

      Panaikinti
    6. Jei kažkas atsisako bendadarbiauti su blogeriais, tai labai blogai daro, nes aš apie juos nieko nežinau. Ir nesužinosiu, kol neperskaitysiu :D O iš kur man sužinot :D O jei nesužinoriu, tai ir nepirksiu :P

      Panaikinti
    7. Noa, Jūs visiškai teisi. Po dviejų metų blogo rašymo galiu pasakyti kodėl vienos firmos yra labai žinomos ir graibstomos, o kitos geros, bet graibstomos mažiau. Aišku, 100 % pure turbūt nebereikia reklamos :D :)

      Panaikinti
    8. Nereikalinga jiems reklama ir viskas... visi apie juos žino, jie ir be bloggerių labai populiarus matyt... ;-))) ps. iš patiriets galiu pasakyti, kad ne visi nori bendradarbiausti, o didesni bendradarbiauja geriau, nei mažesni... Lietuvoje dar bloggerių neįvertina...

      Panaikinti
  2. Vizualiai pažiūrėjus man šveitiklis kažkuo priminė tą momentą, kuomet verdant braškių uogienę viršuje susidaro putos. Labai panašiai atrodo. Lengvai mane būtų galima išdurti, jog čia uogienė. :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš irgi trip pat pagalvojau parduotuvėje, tačiau konsisitencija ne uogienės, o cukraus šveitiklio... ;-)

      Panaikinti
    2. Labai logiška. Į uogienę kaip tik cukrus dedasi. Tyčia ar netyčia, bet koncepcija gera.

      Atsiprašau, kad nerimtai taip... neišeina rimtai.

      Panaikinti
    3. Viskas gerai... ;-) aš pati galvojau kad tekstūra panaši į uogienė, bet ne... dėja..tai paprastas šveitiklis... todėl ir taip parašiau, parduotuvėje gi neleidžia išbandyti... ;-)

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig