2014 m. lapkričio 6 d., ketvirtadienis

Bloggerio kosmetinė Laura http://apiegrozi.blogspot.com



Labas rytas, mano mielieji blogo skaitytojai, šiandien ketvirtadienis ir pas mus kaip jau įprasta rubrika "Bloggerio kosmetinė". Nors aš dabar esu Maskvoje, tai nemaišo man dirbti... ;-) Šiandien paskutinė diena, rytoj kupina įspūdžių aš jau būsiu namie, papasakosiu ką mačiau ir ką nusipirkau... Aš labai dažnai skaitau tikus blogus, man įdomu kaip rašo kitos merginos, apie ką... ir kas gero yra rinkoje. Paskutinis mano atradimas blogas http://apiegrozi.blogspot.com... Blogo pavadinimas kalba pats už save... merginos šneka apie grožį... Šiandien Laura (viena iš blogo rašytojų) papasakos apie  blogą ir parodys savo kosmetinę...





Žodis Laurai...

Sveikos, tinklaraščio skaitytojos ir kosmetikos mėgėjos. Noriu padėkoti Alionai už kvietimą "paviešinti" savo kosmetinės turinį :)

Iš tiesų man visada įdomu, kas slepiasi po kiekviena tiklaraščio rašytoja, o dar įdomiau yra žinoti, ką ji "slepia". Ne paslaptis, jog įvairios detalės gali nemažai pasakyti apie jų savininką. O štai aš, kaip jau pamatysite netrukus, esu natūralios kosmetikos šalininkė, rašanti vieną tokį lietuvišką blogą. Prisipažinsiu, pradžia buvo visiškai kitokia, kol vieną dieną nebumtelėjo mintis pasirinkti kur kas siauresnę ir lietuviams dar ne tokią įprastą sritį. Juolab, kad ji jau kuris laikas mane domino.

Laikui bėgant į savo gretas nusprendžiau priimti dar vieną merginą, tad rašome kartu pakaitomis. Jurgita taip pat domisi ir mėgsta natūralią kosmetiką. Abi ją "vartojame", todėl interesai puikiai sutapo :)

Pats blogas dedikuotas apžvalgoms, tačiau kai turiu daugiau laiko paroje, stengiuosi paieškoti įdomesnių temų, kartais pati jas sugalvoju ir ieškau informacijos internete tam, kad tiek pati pasisemčiau naujų žinių, tiek kad jas perteikčiau skaitytojoms.

Pabaigusi mokslus ketinu kurti netgi panašaus pobūdžio prancūzišką blogą skirtą, kaip jau supratote, tik prancūzėms.



Taigi, turiu jus supažindinti su savo kosmetine. Esu siaubinga minimalistė, visiškai neapsikrovusi ir dar daugelio dalykų net neturinti. Neturiu akių šešėlių, neturiu jokio pravedimo, neturiu net šepetėlių akių makiažui (na, tai suprantama, kai neturi priemonių). Kodėl? Todėl, kad esu greita asmenybė. Pasiruošti turiu per 10 minučių ir taip sėkmingai pradėti savo dieną :)

Nesakau, jog nevaikštau pasidažiusi. Tikrai ne! Tiesiog tam neskiriu pakankamai daug laiko. Blakstienų tušas, mineralinis makiažo pagrindas ir lūpų blizgesys - viskas, ko man reikia dienai. Kartais dar maskuokliu pasinaudoju, tačiau ir juo siaubingai retai.




Mano kosmetinėje gyvena tik favoritai, kuriuos atsirinkau ilgų ir sėkmingų (o kartais ir ne) paieškų metu. Absoliučios konkurencijos neturinti Uoga Uoga pudra "Kas ta sakura" mano mylimiausia. Tiesa, netrukus turėčiau gauti JBminerals makiažo pagrindą, nes mano Uoga Uoga jau visai baigiasi. Kadangi likau patenkinta JBminerals skaistalais, kuriuos naudoju irgi tik ypatingomis progomis (tikriausiai dešimčiai metų užteks!), nusitaikiau tiesiai į jų pudras (ir dar akcijai sunku buvo atsispirti!).






Visai neseniai esu atradusi Avril kosmetiką. Tai visai šviežiai Lietuvą pasiekusi prancūziška kosmetika. Apibūdinti jai tinka šitoks sakinys: nebrangi, bet puiki! Turiu Avril tušą, kurį jau spėjau įsimylėti. Taip pat visai patiko ir šios firmos nagų lakas. Spalvos sodrios, super gerai pigmentuotos, o ir laikosi tikrai padoriai.



Lūpų priežiūros priemonės mano silpnybė. Tiesa, kaip matote, gerokai apkarpyta. Galbūt jau pasveikau? Prisimenu laikus, kai vien lūpų balzamų mėtydavosi bene 5 ar 6. Rasdavau jų po lova, vienoje rankinėje, kitoje. Kartais palto kišenėse.
Su Aubrey balzamu nesiskiriu dieną ir naktį, žiemą ir vasarą. Niekada. Puikus, riebus ir labai gerai gydantis bei minkštinantis balzamas.

Jeigu noriu ryškesnės spalvos, naudoju Bellapierre ryškiai "ružavą" blizgesį, na, o jeigu patraukia prie švelnumo, visada griebiu Uoga Uoga "Pagauk mane".

Štai kokia aš esu. Pas mane karaliauja visiškas minimalizmas, visiška tvarka ir tik pačiai patys geriausi produktai. Vienam pasibaigus pradedu savo "kryžiaus kelius" ieškodama kito ne ką mažiau geresnio produkto. Tai vyksta tikrai ilgai. Aš skaitau daugybę komentarų, žiūriu įvairias video blogus... uf! Bet jau kai randu, tai randu!


*Išsamias šių ir kitų produktų apžvalgas rasite mūsų bloge :)

http://apiegrozi.blogspot.com






SHARE:

11 komentarų

  1. o jau kosmetine su pelėdžiukais kokia miela :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Jau tikrai... tokia pozytivi ir ryški, manau labai daug ką pasako apie savininkę... ;-)

      Panaikinti
  2. Anonimiškas2014-11-06 14:27

    Oooo, kokia įdomi idėja - blogas prancūzėms. Ir krepšelio turinys labai patiko - visko tiek, kiek reikia. :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Judita, reikia kalbos įgūdžius lavinti :) juolab, kad prancūziška rinka kur kas platesnė ir ten besidominčių tokia sritimi kur kas daugiau :)

    Ačiū :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Kaip visada - šiltos nuotraukos ir jaukūs aprašymai :) Laura, žavu! Įdomūs ir Jurgitos turtai :))
    Paskutiniu metu vis daugiau pagyrų Uoga Uoga mineralinei išgirstu, pradedu gundytis.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Apie Jurgitos logius kitą savaitę... ;-) aš jau irgi renku uoga tuščius produktų įpakavimus, su jais suteikiama 50% nuolaida. Galvoju kad pirkiu ineralinę pudrą pabandymamas....

      Panaikinti
    2. Aliona, man atrodo, kad su tuščiais indeliais mineralinei kosmetikai nėra nuolaidos.. Kažkada seniau klausiau, sakė tik baltose pakuotėse produktams taikomos nuolaidos. Bet gal kas pasikeitė :)

      Panaikinti
  5. Aliona, verta. Man labai patiko :)


    Dabar perėjau prie JBminerals. Bandysiu keletą savaičių ir rašysiu pastebėjimus. Dar labai EM norėčiau išbandyti, bet ten tiek daug spalvų/atspalvių, kad ohlala...sprandą nusisuksiu, kol išsirinksiu :))

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. EM meginukus galima nusipirkti oficialiame JAV saite, kainuoja tik siuntimas, ten tik reikia parašyti dėl siuntimo, nes saite nėra, kad siunčia į LT, o jie siunčia. ir kainos padorios. Aš jau EM išbandžiau, man nepatiko, nes patamsėja ant veido. rekomenduoju http://www.faerieorganic.com/#!sample-kits/cukw , man jie labiau patinka ... Dar turiu Signature Minerals, ten skaistalų spalvos fantastiškos.. O Uoga Uoga būtinai išbandysiu..

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig