2014 m. lapkričio 20 d., ketvirtadienis

Bloggerio kosmetinė Živilė http://kosmetikosuzrasai.com



Šiandien ketvirtadienis ir mano bloge, kaip jau tapo gera tradicija, rubrika bloggerio kosmetinė. šiandien savo kosmetinės turinį rodo Živilė http://kosmetikosuzrasai.com. Jos blogas geras pavyzdys mums visiems, gražios nuotraukos, įdomūs įrašai ir dar nematytos kosmetinės priemonės...




Na o dabar žodis Živilei...


Mąstydama apie šį įrašą, pradėjo kirbėti mintis, jog jei susitiktume gatvėje, vargiai atspėtumėte, jog rašau apie kosmetiką. Išvaizda ne itin gerai reprezentuoja tai kuo užsiimu - privengiu iššaukiančio makiažo, rėksmingo lūpdažio ar beprotiškų spalvų šešėlių. Užtat tyliai žaviuosi ikonišku Audrey Hepburn įvaizdžiu, - tokiu šviežiu, neperkrautu ir tuo pačiu nepriekaištingu. Tas, dažniausiai, atsispindi ir „Kosmetikos užrašai“ įrašuose bei kas be ko kasdieninėje kosmetinėje.



Nepriklausomai nuo Celsijaus laipsnių už lango, veido odos neapkraunu sunkiais sluoksniais, - apsiriboju itin lengvos konsistencijos, matiškumo suteikiančiu Bioderma "Pore Refiner" kremu bei švelniai maskuojančiu makiažo pagrindu. Gerą penkmetį nerandu nieko geriau už Bourjois Healthy Mix serumą,  nors jo vietą ir bando užimti tikrai ne prastas Bourjois CC kremas "1 2 3 Perfect", - saikingas maskavimas, natūralus rezultatas bei "šiandien išmiegojau 10 valandų" efektas. Ir nors pastaroji priemonė mieliau draugauja su sausesne oda, su lengvu M.A.C "Blot powder" sluoksniu tinka ir kiek riebesnei.
Tomis keistomis dienomis, kai oda matiškesnio rezultato ima reikalauti intensyviau, pasikliauju L’Oréal Paris "Nude Magique Eau de Teint". Tai kiek kitokia nei įprasta, itin lengva ir tuo pačiu ganėtinai gerai maskuojanti pudra. Lyginama su Giorgio Armani "Maestro", patikinu, pateisina savo vardą.


Sekant Audrey Hepburn įkvėptą ir Lisa Eldridge išpuoselėtą filosofiją, šalia itin lengvo makiažo pagrindo, renkuosi kur kas labiau dengiantį maskuoklį. Šioje svorio kategorijoje absoliučiu favoritu tapo M.A.C "Pro Longwear". Šis stebuklas kažkada kėlęs susierzinamą dėl švelniai tariant nepraktiško dozatoriaus, ilgainiui, tapo nepamainomu. Ypatingai, jog išmokus saikingai naudoti, pakanka beveik metams.


Akių makiažo pasaulyje, maloniu atradimu tapo fantastiškos kokybės Avril akių šėšėliai “Cuivre irise” bei Sleek "Oh so special" paletė. Renkuosi švelnias, ne per daug ryškias, dažnai šiek tiek karamelines spalvas. O kur šešėliai, ten ir jų pagrindas Too Faced "Shadow Insurance" – be konkurencijos geriausias.


Turint daugiau laiko išteklių, toliau žaidžiu su bronzine pudra L’Oréal Paris "Glam Bronze Eau de Soleil", - kiek neįprastas, pripratimo reikalaujantis, tačiau vertas dėmesio. O užplaukus niūresnei dienai, vietoje bronzanto renkuosi skaistalus, - švelnų Avril  “Rose nacre” atspalvį arba kiek labiau pastebimą,  švytėjimo suteikiančią - Manhattan "Glowing Goddness".

Nepaisant to, jog pastaruoju metu lūpų produktų įsigijau daugiau nei derėtų, dažniausiai su savimi prigriebiu tik du balzamus - mėlynių skonio EOS ir maloniai šaldantį Soap & Glory “Smooch operator“.  
Na o paskutiniu žingsneliu tampa Lancôme "Hypnôse" blakstienų tušas, kuris iki mėnulio nenukelia, tačiau ilgina, storina ir net po kelių sluoksnių nelipina. Kartais, į sąrašą įtraukiu ir gelinį akių pavedimą, kontūravimo paletę, iliuminatorių ir kelis lūpdažius, tačiau šį turinį palikime "vakarėlio kosmetinės" temai.




Kiekvienas rašantis internete sutiks, jog tinklaraštis, tokia privačiai-vieša erdvė, stebėtinai lengvai tampa artima. Tai kažkas asmeniško, keliančio džiaugsmą ir verčiančio tobulėti. Todėl pabaigai palieku padėką
 Alionai – ačiū, jog pakalbinai ir svarbiausia įsileidai.

Šiltai, Živilė




SHARE:

6 komentarai

  1. Anonimiškas2014-11-20 15:51

    Nuostabios foto, aprasas ir be abejones pats blogas. Dabar pagalvojau, kad tie EOS balzamai tokie fotogeniski. Smagu, kad pas mus jais prekiauti pradėjo Douglas... Ir ta Loreal priemonė vis labiau vilioja... Teks pirkti turbūt :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. aš irgi tik užvakar žiūrėjau pas Mildą EOS balzamą, vis galvojau, reikia nusipirkti, bet LT dar niekur nėra... kaip visada, baltai pavydžiu. Reikės užsakyti iš JAV..... ;-) Į Loreal eau de Soleil žiųrėjau, žiūrėjau, ir net tokio niekur nemačiau... Živilė, kur pirkai?

      Panaikinti
    2. Parduotuvėse nėra EOS, bet merginos užsako iš užsienio, arba va čia galima nusipirkti https://www.facebook.com/kosmetine?fref=ts :)

      Man eosiukas irgi toks stilingas stilingas :) Jau spėjau ir drauges paleipinti :)

      Panaikinti
    3. Judita, ačiū už šiltus žodžius!

      Aliona, mano EOS iš "Kosmetinė", o L'oreal bronzantą pirkau Londone. Tai nebent per Amazon ar Ebay įmanoma rasti.. :)

      Panaikinti
  2. Lankausi reguliariai jūsų blog'e, jis man labai patinka, esu sakius kodėl, bet paskaysiu dar kartą: labai įdomiai rašot, visad įdomu skaityt, įžvelgiat ir geras, ir blogas savybes :)

    O kas dėl EOs, jau yra Douglas? Reikės įsigyt manau...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Rūta, dėkui už motyvaciją!

      O EOS mačiau tik vokiškame Douglas, mūsiškiam dar nėra jei neklystu. Ar yra? :)

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig