2014 m. lapkričio 28 d., penktadienis

Šaltalankio lūpų balzamas apelsinų skonio iš natur.lt


Sveiki, brangieji, šiandien kiek pavėluotai, bet geriau veliau, negu niekada, mano antrasis straipsnis. Aš vis bandau dar susitikti su draugais atšvęsti gimtadienį, tuo pačiu einu į prezentacijas, bandau naujus produktus, o parašyti atsiliepimą ne visada užtenka laiko, manau kitą savaitę bus darbinga, iš mes pasivysim viską, ko nespėjome šią savaitę. 
Žiemos metu aš rekomenduoju naudoti drėkinančius, maitinančius, apsaugančius nuo vėjo ir šalčio lūpų balzamus, aš manau, kad lūpas balzamas kiekvienos merginos neatsėjama kosmetinės dalys, "Must have" produktas. Aš naudoju lūpų balzamus pastoviai, nes šaltas oras lauke, sausas oras namuose ir matiniai lūpų dažai daro savo įtaka, lūpos būna sausos, skilinėja ir atrodo negražiai. šiandien noriu Jums papasakoti apie dar vieną natūralios sudėties ir labai malonaus kvapo šaltalankio lūpų balzamą su apelsino skoniu ir kvapu iš www.natur.lt parduotuvės...





Gamintojo aprašymas:



Maitinantis ir minkštinantis, itin riebus, šaltalankių lūpų balzamas atstatys suskeldėjusias, vėjo nugairintas, sausas ir šiurkščias lūpas bei suteiks elastingumo ir gyvibingumo. Ant lūpų išlieka iki 4 valandų. Malonaus apelsinų kvapo.Tepti pagal poreikį. Rekomenduojama prieš kiekvieną išėjimą į lauką ir nakčiai.
Galima naudoti vaikams nuo 12 mėn. 
Sudėtis:
Ingredients:Cera alba (Beeswax),Butyrospermum Parkii(Shea Butter)*, Ricinus communis seed oil (Castor oil)*,Triticum vulgare (Wheat germ oil)* Theobroma Cacao (Cacao butter)*,Hippophae rhamnoides (Sea buckthorn oil)*,Carthamus tinctorius (Safflower oil)*, Sesamum indicum (Sesame oil)* Macadamia ternifolia (Macadamia nut oil)*,Cocos nucifera (Coconut Bu- tter )*,Rosa rubiginosa (Rosehip seed oil)*, Simmondsia chinensis (Jojoba Oil)*. *Šalto spaudimo nerafinuoti aliejai.

Talpa: 5 ml.

Kaina: 12 lt

Kur pirkti: www.natur.lt

Pasirinkimas:


Lūpų balzamų pasirinkimas labai didelis, tikrai žymiai didesnis nei pas kitus natūralios kosmetikos gamintojus. Čia balzamai įvairių skonių, paprasti ir su atspalvių. Aš visada stengiuosi pasirinkti populiariausius produktus, nes jeigu produktą perka, reiškia jis geras. Natur.lt populiariausi balzamai - šaltalankių, nes jis pats riebiausias ir maitinantis, ypač tinka žiemai, taip pat labai įdomiai atrodo balzamas su atspalvių. patikėkite, spalva ne tokia ryški kaip atrodo...

Įpakavimas:





Rezultatas:
ant rankos:



ant lūpų:



Mano nuomonė:
Šaltalankio lūpų balzamas pats riebiausias iš mano visų turimų balzamų, jo konsistencija riebi, vaškinė. Perskaičius sudėtį supratau, kad lūpų balzamo pagrindas - bičių vaškas, jis reaguoja į temperatūrą, jeigu patalpoje labai šalta, balzamas gali sustingti, todėl nerekomenduoju balzamą nešiotis su savimi žiemos metu. Balzamo kvapas labai gaivus, apelsinų. Balzamas iš natur.lt labai gerai maitina lūpas, jos tampa švelnios ir nešerpėtuoja. Rekomenduoju išbandyti.


SHARE:

2 komentarai

  1. Anonimiškas2015-01-13 12:15

    Musu visa seima si balzama naudoja. Dziaugiames kad si parduotuve salia musu namu ir pardavejos labai mielos! Sekmes Jums!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Labai geras balzamas, aš dabar rekomenduoju visiems... ;-)

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig