2014 m. lapkričio 23 d., sekmadienis

SEMINARAS-PRAKTINĖ PAMOKĖLĖ "PAPUOŠK SAVO VEIDĄ GĖLĖMIS su ZUII kosmetika


 Šiandien noriu Jums papasakoti savo įspūdžius apie Zuii kosmetikos seminarą "Papuošk savo veidą gėlėmis" kur aš buvau modeliu, o paskaitą vedė Karolina Mikaliūnė...  Pagaliau turiu laisvą minutėlę savo nuomonei aprašyti...


Seminaro aprašymas:




SEMINARĄ-PRAKTINĘ PAMOKĖLĘ "PAPUOŠK SAVO VEIDĄ GĖLĖMIS" su dekoratyvine kosmetika ZUII ves profesionali vizažistė KAROLINA MIKALIŪNĖ, pamokėlė vyks LAPKRIČIO 19 d. 19 val. "Ambroozija" grožio butike Totorių 7-1, Vilniuje, 

PAMOKĖLĖJE su dekoratyvine gėlių kosmetika ZUII:
- mokysitės, kaip taisyklingai paruošti veidą makiažui,
- išklausysite teorinę dalį apie pagrindines makiažo taisykles,
- gausite individualių vizažistės patarimų, kaip teisingai pasirinkti makiažo priemones pagal veido odos ir spalvinį tipą bei sezoną,
- išgirsite patarimų, kaip pasidaryti šventinį makiažą ir kuo jis turi skirtis nuo dieninio,
- mokysitės praktiškai, kaip padengti makiažo pagrindą, grimuoti akis, ryškinti antakius, lūpas ir skruostus.
Grožio pamokėlės kaina 40 Lt
"Ambroozija" grožio butike Totorių 7-1, Vilniuje,
pamokėlės pradžia 18 val, trukmė - 1,5-2 val.
Pamokėlių metu bus taikoma 15% nuolaida visai Zuii dekoratyvinei kosmetikai, 20% visai AMBROOZIJA kosmetikai



 Taip atrodė  darbo vieta kiekvienam:


Karolina paruošė kiekvienam po veido schemą, kur kiekvienas galėjo užrašyti patikusio Zuii produkto pavadinimą ir spalvos numeriuką.
Taip pat kiekviena turėjome teptukus veidui, veidrodį, raišę plaukams ir priemones veido valymui. 




Kaip visada pradėjome nuo veido valymo procedūros, tam naudojome Ambroozija kosmetiką:



Mano pasirinkimas: veido valiklis Brėkšta ir Damaskinių rožių vanduo veidui atgaivinti.




Zuii kosmetikos stendas.... Paskaitos- seminaro metu galima išbandyti bet kokį Zuii kosmetikos produktą...










Šnekant apie Zuii kosmetiką noriu pasakyti, kad Zuii dekoratyvinė kosmetika buvo kurta daugybę metų, nes buvo siekiama sukurti kosmetiką, kuri yra daugiau nei tiesiog "natūrali". Visas jų gaminių asortimentas yra sertifikuotas, akredituotas ir patvirtintas aukščiausius reikalavimus keliančių tarptautinių ir Europos sertifikavimo įstaigų auditu. Zuii taip pat buvo suteiktas vienas aukščiausių, pasaulyje plačiai pripažintas sertifikatas - BDIH ir COSMOS. 

Zuii kosmetikos produktų pigmentai ir spalvos yra intensyvios vien todėl, kad Zuii nenaudoja talko ar kitų panašių sudedamųjų dalių, kurios leidžia padidinti produkto "apimtį", bet sumažina spalvos intensyvumą, todėl Zuii stebina spalvų ryškumu bei puikiu produkto "išsilaikymu" ant odos. Kompanija tiki, kad Zuii dekoratyvinė kosmetika yra geriausia tarp sertifikuotų ekologiškų kosmetikų pasaulyje, todėl kviečia pasidalinti su jumis pojūčiu - kai "veidą puošia gėlės".





Karolina seminarą pradėjo nuo makiažo mados tendencijų aptarimo ir paprašė dalyvių šiandien išbandyti ant savo veido ką nors naujo. Mes visada, arba dažniausiai, naudojame tuos pačius lūpų dažų atspalvius, panašių spalvų akių šešėlius ir akių pieštukus. Seminaras - tai puiki proga išbandyti ką nors makiaže, o visažistė gali padėti ir patarti, kokius atspalvius reikėtų pasirinkti...

Mano veidas idealiai švarus, todėl galime pradėti bandymą:




Kaip visada pradedame nuo veido maskavimo. Tai galima daryti dviem būdais, jeigu maskuojame patį veidą - prieš kreminę pudrą, jeigu maskuojame paakių zoną - po kreminės pudros panaudojimo.
Karolinos rekomendacija: Pasirinkti maskuoklį vieno atspalvio šviesesnį negu kreminės pudros spalva. Taip paakių zona atrodys gražiai ir gaiviau.

Zuii maskuokių pasirinkimas ir atspalviai:

Mano pasirinkimas Beige atspalvis



Zuii Organic Liquid Foundation kreminė pudra:
Mano pasirinkimas: Leight Beige







Veido pagrindą ir maskavimo priemonę mes užtvirtiname su kompaktine pudra.

Karolinos patarimas: jeigu reikia kad makiažas išsilaikytų ant veido labai ilgai, naudojame kompaktinę pudrą, skystą pudrą ir vėl kompaktinę pudrą.

Mano pasirinkimas spalva Almond




Aš labai mėgstu ryškų makiažą, net dienos metu, todėl Karolina pasiūlė juodos spalvos apvadą, šviesios spalvos akių šešėlius ir kaip akcentą violetinės spalvos šešėlius į akies kampiuką.

Zuii kosmetikos gamintojai siūlo rinktis akių pieštuką ir šešėlius priklausomai nuo akių spalvos. Karolina seminaro metu padalino visoms tinkančių akių šešėlių spalvų paletės nuotraukas:






Mano pasirinkimas Zuii juodos spalvos akių pieštukas, juodos spalvos tušas, akių šešėlių atspalviai:
Mustard -šviesus atspalvis
Blackberry - violetinis atspalvis






Antakiams aš pasirinkau Zuii šviesiai pilkos spalvos pieštuką, kuris idealiai tinka blondinėms, nes be rudo atspalvio.. Jis nudažo tik antakių plaukus, o ne odą...


Atgaiviname veidą su Zuii skaistalais...

Mano pasirinkimas spalva Peach - labai gražus šiltas atspalvis su auksinės spalvos shimeriu..


Lūpoms mes naudojome ryškiai raudonos spalvos Zuii lūpų dažus. Spalva Classic Fled


Na ir rezultatas:

Karolina atliko tik pusės veido makiažą kad aš pamatyčiau skirtumą... 




Makiažą aš pabaigiau pati...


Na ir rezultatas:


Šnekant apie įspūdžius, galiu pasakyti, kad labai naudinga išbandyti kosmetikos priemones prieš pirkimą, įvertinti spalvas, priemonių konsistenciją ir taip, kaip priemonės dera tarpusavyje ir atrodo ant jūsų veido. Grožio pamokėlės - seminarai, tai puiki proga visą tai padaryti, gerai ir naudingai praleisti laiką. Zuii kosmetika man labai patiko, patiko kreminė pudra - labai gera pigmentacija ir taupiai naudojasi, ji turi vidutinį maskavimo efektą, tačiau sluoksniuojant maskavimas gali būti nuo vidutinio iki labai gero. Negaliu ne paminėti Zuii skaistalų, labai gražios spalvos, o Zuii antakių pieštukas jau seniai mano norų sąraše.

Visa informacija apie seminarus, kainas ir Zuii ir Ambroozijos kosmetikos asortimentą galima rasti čia:















SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig