2014 m. lapkričio 7 d., penktadienis

VIVI MODELIUOJANTI KAUKĖ VEIDUI Su moliu ir kalogenu


Šiandien aš noriu pratęsti veido kaukių temą, skubu Jums pristatyti  VIVI modeliuojančią veido kaukę su moliu ir kalogenu. Aš labai mėgstu veido kaukės, darau jas pastoviai, gal todėl mano veido oda atsigavo, tapo stangresnė, lygesnė ir spuogų atsiranda vis mažiau. Aš jau pasakojau savo bloge apie VIVI plaukų balzamą, šiandien mes pašnekėsime apie veido kaukę...




Turbūt paprasčiausias ir pigiausias būdas namų sąlygomis puoselėti ir skaistinti veido odą yra veido kaukės. Jos puikiai maitina, išvalo ir sutraukia veido odos poras. Skatina kraujo apytaką, gerina odos spalvą ir lygina raukšles. Mūsų kaukėse nėra konservantų, ko negalima pasakyti apie įvairių gamintojų siūlomas kaukes. Veido kaukės iš natūralių medžiagų yra sveikesnis pasirinkimas, o rezultatai akivaizdžiai pastebimesni su ilgiau išliekančiu poveikiu. Kaukės išvalys veido odą nuo susikaupusių toksinų, suteiks skaistumo, o svarbiausia – pamaitins taip reikalingais vitaminais ir mineralais. Veido oda liks jums dėkinga ir švytinti!..

MODELIUOJANTI KAUKĖ VEIDUI Su moliu ir kalogenu 

Itin smulkios molio detalės gerai išvalo odą. Molis giliai įsiskverbia į viršutinį odos sluoksnį ir atkemša veido poras. veidą akimirksniu tampa skaistesnis dėl didelio geležies kiekio kaukės sudėtyje oda yra gerai aprūpinama deguonimi. Pagerėja kraujotaka bei medžiagų apykaita odoje. Kaukė pakelia odos temperatūrą ir pagerina aktyvių komponentų pasisavinimą. 


Sudėtis:


Aqua, mentha piperata flower water, maris limus, vitis vinifera seed oil, prunus amygdalus dulcis oil, prunus armeniaca oil, persea americana oil, cetyl alcohol, polyglyceryl-3dicitrate/ stearate*, simmondsia chinensis oil, acacia gum, boswellia carterii oil, commiphora myrrha oil, pogostemon cablin oil, xanthan gum. *Ekologiški ingredientai. 

Talpa: 20 gr

Kaina: 55 lt

Kur pirkti: www.vivi.lt

Įpakavimas:






Konsisitencija:




Paruošimas:

Proporcija:

4 gr. kaukės
20 ml. vandens



Jau paruoštos kaukės konsisitencija:




Rezultatas:




Mano nuomonė:

Aš jau spėjau pamėgti molio pagrindu pagamintas veido kaukes, jos puikiai ir labai gyliai valo veido odą ir poras. VIVI modeliuojanti kaukė dar su stangrinamuoju efektu. 
Kaip visada, pradėsime nuo įpakavimo. Labai stilingas ir stiklinis buteliukas, kaukė - miltelių pavidalo. Labai svarbu laikytis proporcijų, aš specialiai svėriau kaukės miltelius ir matavau vandens kiekį, kad būtų tiksliai, nes darant iš akies, konsisitencija gaunasi arba labai skysta arba labai tiršta. Maišant kaukę pagal proporcijas, konsisitencija gaunasi vidutinio tirštumo, ir kaukė labai lengvai pasiskirsto ant veido, nenubėga ir išdžiūva per 15 min. Gamintojas pataria kaukę nuplėšti nuo veido kol kaukė dar neišdžiuvo, nes po to to padaryti beveik neįmanoma. Kol kaukė vos drėgna, jinai puikiai nusiplėšia nuo veido ir pašalina visus nešvarumus. 
Kaukės sudėtyje esantis kalogenas drėkina ir stangrina veidą. Po kaukės naudojimo veidas lygus ir žymiai stangresnis, dingsta nuovargio žymės ir paakių zonos pabrinkimai. Man labai patiko rezultatas. Kaukės užtenka 5 kartams. VIVI produkcijos sudėtis natūrali, todėl manau gaunasi būtent toks rezultatas.

SHARE:

7 komentarai

  1. Turiu ir aš šią kaukę, bet kaskart darant, man jos konsistencija gaunasi vis kitokia.. Vargstu vargelį, kai reikia nuimti :))

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. O tu sveri komponentus? nes man jeigu sverti, gaunasi vienodai... iš akies bandžiau tik vieną kart, rezultatas nebuvo super geras...

      Panaikinti
  2. Jeigu bus per ttiršta, greitai išdžius ant veido.. ir bus sunku nusiimti... ;-)

    AtsakytiPanaikinti
  3. :)) nu va, teks su kauke vaikščiot ir žmones gąsdint:))) ;)

    AtsakytiPanaikinti
  4. turiu nedidelę pastabą dėl produkto sudėties:) greičiausiai nukopijavai nuo puslapio, kuriame padaryta klaida:) vien tik iš pirmojo žodžio aqua galima suprasti, kad sudėtis ne to produkto, juk kaukė sausa:) o be to, pati turiu šią kaukę ir žinau kas ten parašyta "NGREDIENTS: Solum Diatomeae, Algin, Illite, Calciun Sulfate, Hydrolyzed Collagen, Tetrasodium Pyrophospate":)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū labai, aš tikriausiai netakreipiau dėmesio... ;-)

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig