2014 m. gruodžio 11 d., ketvirtadienis

Ambroozija vonios triufelis su rožėmis




Labas rytas, brangieji, šiandien rytą noriu pradėti nuo labai trumpo įrašo apie  nuostabų Ambroozijos produktą: vonios triufelį su rožių žiedlapiais ir ekstraktu. Kaip aš jau rašiau, jeigu yra pasirinkimas, aš visada pasirinksiu produktą su rožės kvapų, o vonios procedūros padeda man atsipalaiduoti po įtemptos dienos.




Gamintojo aprašymas:



Į 'Ambroozija' butikus Vilniuje atkeliavo Kalėdomis kvepiantys natūralūs muilai ir vonios triufeliai su apelsinais, vaistažolėmis, levandomis ir rožėmis. Gaminti rankomis su meile ir labai nedideliais kiekiais - puikus priedas dovanos ar maža dovanėlė artimui ar sau 


Kaina: 12 lt

Kur pirkti: Ambroozija butikas Vilniuje (www.ambroozija.lt)


Įpakavimas:









Rezultatas:





triufelis ištirpo, vonia pilna rožių žiedlapių... nepakartojamas jausmas ir malonumas...





Mano nuomonė:



Man labai patiko Ambroozijos gaminamas triufelis, jis natūralios sudėties, kai jis ištirpo vonioje, buvo labai daug rožių žiedlapių, o vandenyje buvo  aliejus, kuris puikiai drėkina ir maitina kūno odą. Kvapas nuostabus, man patiko rožės, todėl mano pasirinkimas buvo toks, tačiau yra dar su levandomis, apelsinais (reikės kitą kartą išbandyti), vaistažolėmis. Manau Ambroozijos triufelis, tai puiki dovana draugei, kaimynei ar kolegei. Rekomenduoju išbandyti ir įvertinti.

SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig