2014 m. gruodžio 10 d., trečiadienis

Catrice All Matt kreminė pudra


Labas rytas, brangieji, šiandien mano artasis pasakojimas apie Catrice kreminę pudrą All Matt. Aš jau savo bloge spėjau papasakoti apie Catrice skaistalus, nagų lakus, pudras ir lūpų blizgesius, atėjo laikas papasakoti apie kremines pudras. Aš testavimui galėjau pasirinkti tuos produktus, kurie man buvo įdomūs, kreminių pudrų aš pasiėmiau įvairių, bet šiandien noriu papasakoti būtent apie All Matt variantą riebiai odai.

Gamintojo aprašymas:



Ilgai išliekanti ir matinį efektą suteikianti kreminė pudra. Neriebi drėkinamoji formulė su šviesą atspindinčiais pigmentais suteikia lygios odos efektą. Išlieka visą dieną. Rinkitės iš 4 skirtingų atspalvių. Patikrinta dermatologų.

Sudėtis:

AQUA (WATER), CYCLOPENTASILOXANE, CYCLOHEXASILOXANE, GLYCERIN, PEG/PPG-18/18 DIMETHICONE, TITANIUM DIOXIDE, ZINC OXIDE, SODIUM CHLORIDE, TRIETHYLHEXANOIN, STEAROYL INULIN, DIMETHICONE CROSSPOLYMER, METHYL METHACRYLATE CROSSPOLYMER, POLYSORBATE 80, ACRYLATES/C 12-22 ALKYL METHACRYLATE COPOLYMER, HYDRATED SILICA, DIMETHICONE/METHICONE COPOLYMER, PEG-10 DIMETHICONE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PEG-8, ALUMINUM HYDROXIDE, TRIMETHOXYCAPRYLYLSILANE, HYDROGEN DIMETHICONE, TOCOPHEROL, PROPYLENE GLYCOL, ASCORBYL PALMITATE, ASCORBIC ACID, CITRIC ACID, PHENOXYETHANOL, PARFUM (FRAGRANCE), BENZYL SALICYLATE, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, HYDROXYISOHEXYL 3-CYCLOHEXENE CARBOXALDEHYDE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, HEXYL CINNAMAL, CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).



Galimi atspalviai:


Talpa: 30 ml.

Kaina: 23,59 Lt

Kur pirkti: Drogas ir Eurkos parduotuvės

Įpakavimas:








Spalva: Catrice All Matt kreminė pudra 020





Rezultatas:

Be makiažo


Su Catrice All Matt kremine pudra




Su makiažu:



Mano nuomonė:

Catrice kosmetika labai geros kokybės, jeigu manęs paklaustų apie geriausius Catrice kosmetikos gaminius, aš pasakyčiau kad tai maskuojamos priemonės Camouflage, nagų lakai ir kreminės pudros. Mano mėgstamiausia Catrice Nude Illusion, apie ją aš jums dar papasakosiu, o šiandien noriu pristatyti Catrice All Matt kreminę pudrą. Ji skirta tik riebiai veido odai, nes sausas vietas gali stipriai paryškinti. 
Pudros atspalviai labai geri, nuo labai šviesios iki neutralios beige spalvos, be papildomų oranžinių ir rožinių atspalvių. 
Taip pat noriu paminėti labai patogų įpakavimą, man ant viso veido užtenka du pompos paspaudimų. Buteliukas labai gražus, matinis, malonu laikyti rankose.

Catrice All Matt pudros maskavimas yra vidutinis, sluoksniuoti neišeis, nes visą tai matysis ant veido, bus negražu. Jeigu reikia paslėpti veido trūkumus, rekomenduoju naudoti maskuojamas priemones, o pudra rinktis vidutinio maskavimo. Taip makiažas atrodys natūraliau, o veidas gaivesnis ir nebus apsunkintas.

Šnekant apie matiškumo suteikiančios savybės, jos labai geros. Catrice All Matt pudros "finishas" matinis, veidas ilgai nesusiriebaluoja. Matiškumas išsilaiko visą dieną, dar reikėtų išbandyti pudra vasaros sąlygoms kad įsitikinti. Jeigu veidas labai riebus, galima naudoti Catrice All Matt kompaktinę pudrą ant viršaus dienos bėgyje.








SHARE:

2 komentarai

  1. Naudojau aš seniau šią pudrytę, patiko ji man :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Man labai patinka, tik su atspalviu nepataikiau, reikia truputi tamsesnės. ;-)

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig