2014 m. gruodžio 5 d., penktadienis

Artdeco akių šešėliai iš žiemos 2015 Kolekcijos „Glam, Moon & Stars".


Labas rytas, mano mielieji blogo skaitytojai, šiandien noriu Jums papasakoti apie Artdeco šešėlius iš naujos Kalėdinės kolekcijos, o taip pat parodyti kokius makiažus man pavyko padaryti naudojant šios šešėlius...




Gamintojo aprašymas:




Šių metų ARTDECO kalėdinę kolekciją įkvėpė visata, naktinis dangus - beribis, žvaigždėtas, svajingas ir romantiškas. Akimirka, kai laikas stovi vietoje.... Norisi tiesiog užvertus galvą grožėtis, kaip ARTDECO nukabina vieną žvaigždę po kitos ir dovanoja Jums - prabangias, švelnias tarsi aksomas, spindinčias.... kad pati taptumėte žvaigžde, pabučiuota mėnulio.... 
Kolekcija simbolizuoja neaprėpiamą žvaigždėto dangaus grožį.

Daugkartinio naudojimo dėžutė „Beauty Box Moonlight“ ARTDECO priemonėns derinti bei keisti. Su veidrodėliu. 3 spalvoms susidėti. Limituotas leidimas.
Kaina: 34,95 Lt

Akių šešėliai „Moonlight“. Išskirtinio dizaino spindintys akių vokų šešėliai, naujos 8 spalvos. Minkštos tekstūros, su žėrinčiu spindesiu. Šviesūs atspalviai gali būti naudojami šviesai atspindėti po antakiais ir vidiniuose kampučiuose, o tamsesni atspalviai puikiai paryškina akis. Lengvas ir tolygus naudojimas aplikatoriumi arba šešėlių šepetėliu, malonus švelnumo jausmas. Be lanolino ir kvapiųjų medžiagų. Į dėžutę telpa 2 naujo dizaino arba 3 klasikinio dizaino akių šešėliai. Limituotas leidimas.
Talpa: 1,5g
Kaina: 24,95 lt

Kur pirkti: Douglas ir Sarma parduotuvėse

Spalvų pasirinkimas:



Įpakavimas:


Mano atspalviai 06 ir 16






Mano šešėlių spalvos:

Viršutinė linija su Artdeco miniraliniu  šešėlių pagrindu
Apatinė linage be bazės





Rezultatas:












Su makiažu:





Mano nuomonė:

Man iš karto krito Ardeco Kalėdinė kolekcija į akis, labai gražios spalvos, įdomūs produktai... Todėl laukiau galimybės išbandyti. 
Aš pasirinkau baltos ir violetinės spalvos akių šešėlių. Jie atrodo labai gražiai, ant viršau išspaustos žvaigždės, šešėlių dėžutė labai kokybiška, joje gali laikyti ir šešėlius ir skaistalus, turinį lengva pakeisti (dėžutėje telpa įprasti 3 šešėliai, Kalėdinės kolekcijos - 2 šešėliai arba 1pagrindinės kolekcijos skaistalai), noriu paminėti, visos Artdeco priemonės yra su magnitais. Rekomenduoju pirkti šešėlius ir dėžutę kartu, taip lengviau laikyti ir nešioti šešėlius ar skaistalus su savimi, arba koreguoti makiažą dienos metu, nes dėžutę turi labai patogu veidrodį....

Dabar apie pačius šešėlius:
kaip matome nuotraukose šešėliai turi labai didelius blizgučius, man blizgučiai labai patinka, pakelia nuotaika ir puikiai tinka Kalėdiniams ir proginiams makiažams. Visi šešėliai su blizgučiais byra, tai niekams ne paslaptis, byra ir Chanel ir Urban Decay šešėliai. Tačiau per ilgus bandymus, aš žinau ką daryti... Padaryti akių makiažą, o po to padengti veidą kremine pudra, arba dažant akis, laikyti servetėlę, arba naudoti akių maskuoklį po šešėlių naudojimo, nes paprastu teptuku arba kompaktine pudra jie nenusivalo..

Rekomenduoju naudoti Artdeco šešėlius su šešėlių pagrindu, vienas iš populiariausių šešėlių pagrindu - Artdeco mineralinis pagrindas, jis puikiai dengiasi, padeda atskleisti šešėlių atspalvius, spalvos tampa ryškesnės ir laikosi žymiai ilgiau.

Šnekant apie Artdeco šešėlius iš Kalėdinės kolekcijos, galiu pasakyti man patiko. Labai gražus violetinis atspalvis, puikiai tinka vakariniam makiažui ar dieniniam makiažui paryškinti kamputį. Šviesus (beveik baltas atspalvis) gali būti naudojamas kaip vienas ant visos akies, taip ir maišant su kitais atspalviais. Dar vienas būdas panaudoti šviesios spalvos akių šešėlius - naudoti jį kaip highlighterį skruostams paryškinti, juk Kalėdos tai blizgėjimo ir švytėjimo metas, leiskite sau sužibėti.


SHARE:

4 komentarai

  1. Kaip Artdeco mineralinis pagrindas? Turėjau įprastą, gana greit sudžiuvo, be to, nepasakyčiau, kad ypatingas (lyginant su Urban Decay ar iš pigesnių Make up factory).

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tiesą sanakt didelio skirtumo tarp Artdeco ir Urban Decay nepastebėjau, jeigu mėgstate šviesius šešėlių atspalvius, rekomenduoju pirkti NYX baltos spalvos, nes nei su atredco, nei su urban decay šviesių spalvų beveik nesimato...

      Panaikinti
  2. Mano vokai matyt labai riebūs, nes man Urban Decay laikydavo geriau, aš turėjau kelis Urban Decay variantus (paprastą ir tą kreminės pudros spalvos, tai man labiau patiko kreminės pudros spalvos), reikės gal išbandyti tą NYX, jei bus parduotuvėj, nes tingiu siųstis tą Urban Decay ir vis ieškau gal kas geriau, pigiau ir vietoj bus.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Man kūno spalvos Urban Decay patinka labiausiai iš visų bandytų, o paprastas šešėlių pagrindas - palyginus su juo, prastas, geriau už jį dar nesu bandžius, baltas geras, tačiau kūno spalvos Urban Decay geriausias, bet kaina 18 svarų, ir jis pastoviai išpirktas... ;(

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig