2014 m. gruodžio 24 d., trečiadienis

AVRIL EKOLOGIŠKA KOMPAKTINĖ PUDRA - CLAIRE


Labas rytas, mano mielieji blogo skaitytojai, šiandien vakare Kalėdos, bet kol yra kelios laisvos valandos, jas galima skirti blogui. Šiandien aš labai noriu jums papasakoti apie Avril kompaktinę pudrą. Mano mėgstamiausias natūralus ir ekologiškas makiažo pagrindas yra Avril, jis labai lengvos konsistencijos, suteikia veidui vidutinio maskavimo efektą, labai natūraliai atrodo, tačiau jam reikalinga pudrą, nes jo "finišas" ant veido nėra matinis. Manau visai neteisinga naudoti natūralios sudėties makiažo pagrindą ir paprastą pudrą, todėl mano pudra dabar yra Avril..





Gamintojo aprašymas:


Matinį efektą suteikianti Avril ekologiška kompaktinė pudra
PRODUKTO POVEIKIS
  • Lengvai pasiskirstanti
  • Drėkinanti, kadangi sudėtyje turi ekologiško argano bet granatų sėklų aliejaus
  • Prisitaikanti prie odos spalvos
  • Tinka visiems odos tipams
PRODUKTO SAUGUMAS
  • ECOCERT sertifikatas
  • 99,55%sudėtinių dalių natūralios kilmės
  • 10% sudėtinių dalių iš ekologiškų ūkių
PRODUKTO SUDĖTIS (INCI): 
Spalva 'claire': Mica, Talc, Argania Spinosa Shell Powder*, CI 77891, Magnesium Silicate, Caprylic/Capric Triglyceride, Dicaprylyl Carbonate, CI 77492, Zinc Stearate, Polyglyceryl-2 Triisostearate, Silica, CI 77491, Glyceryl Caprylate, Dehydroacetic Acid, Parfum, Helianthus Annuus Seed Oil, CI 77499, Linalool, Tocopherol, Limonene, Punica Granatum Fruit Extract.

*ekologiškos kilmės
Spalvų pasirinkimas:

AVRIL EKOLOGIŠKA KOMPAKTINĖ PUDRA - CLAIRE - šviesiausias atspalvis

AVRIL EKOLOGIŠKA KOMPAKTINĖ PUDRA - NUDE -atspalvis tinka vidutinio tamsumo odai

AVRIL EKOLOGIŠKA KOMPAKTINĖ PUDRA - DOREE - tamsiausias atspalvis

Kaina: 10, 90 eurų, dabar taikoma  15% nuolaida ir kaina yra 9, 26 eurų
Kur pirkti: http://shopeko.lt
Įpakavimas:




Mano spalva: Claire



Rezultatas:
vedas be makiažo:

su Avril kremine pudra:


su Avril kompaktine pudra:






Su makiažu:

Mano nuomonė:
Avril kosmetika gaminama Prancūzijoje, tai labai geros kokybės, natūrali, ekologiška kosmetiką už sąlyginiai mažą kainą, aš galiu pasakyti, kad beveik tiek pat kainuoja paprasta kompaktinė pudra, kurioje gausų "blogų" sudėties komponentų, kurie kemša poras ir gali sukelti alergiją. Mano veidas, ačiū Dievui, kol kas nereaguoja į "blogus" sudėties komponentus, tačiau manau geriau pasirinkti natūralią kosmetiką kiekvienai dienai, tai veidas bus apsaugotas nuo neigiamo aplinkos poveikio ir jus tiksliai žinosi ką tepate ant savo veido.

Kaip aš jau rašiau, man labai patiko Avril kreminė pudrą, tačiau jos vienos naudoti aš negalėjau, nes veidas blizgėjo, man labiau patinka pudros su matiniu "finishu". Sprendimas: ant viršau tepti (makiažui užtvirtinti) Avril kompaktinę pudrą. Taip galima reguliuoti maskavimo intensyvumą, naudojant kartu, maskavimo lygis tampa labai geras, maskuoja beveik viską.Veidas tampa matinis, ir taip išsilaiko labai ilgai, žiemos sezonu visą dieną.... Pudros atspalvis man puikiai tiko, aš rinkausi šviesiausią, pudros įpakavimas labai paprastas, bet man to ir reikia, aš naudoju savo teptukus ir tepu pudrą tik namuose, todėl veidrodis nėra būtinas.

Apibendrinant noriu pasakyti, kad Avril kosmetika man labai tiko ir patiko, būtinai įsigysiu ir bandysiu kūno ir veido priežiūros priemones...

taip pat noriu priminti apie http://shopeko.lt akcija:







SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig