2014 m. gruodžio 17 d., trečiadienis

AVRIL Le mascara Bio EKOLOGIŠKAS BLAKSTIENŲ TUŠAS (juodas, 9 ml)


Kaip seniai aš norėjau išbandyti ekologišką, natūralios sudėties blakstienų tušą, pagaliau mano noras išsipildė. Šiandien skubu Jums papasakoti apie labai gerą, prancūzų gamybos Avril blakstienų tušą. Kviečiu perskaityti mano įrašą iki galo ir įvertinti rezultatą...




Gamintojo aprašymas:



Ilginantis ir ilgai išliekantis ekologiškas Avril blakstienų tušas
PRODUKTO POVEIKIS
  • Netepa ir nebyra
  • Patogus šepetėlis
  • Su blakstienas maitinančiais, ekologiškais  marulų, simondsijų ir saulėgrąžų aliejais

PRODUKTO SAUGUMAS
  • ECOCERT sertifikatas
  • 98.80% sudėtinių dalių natūralios kilmės
  • 19.9% sudėtinių dalių iš ekologiškų ūkių
PRODUKTO SUDĖTIS (INCI): 
Aqua, cera alba*, CI 77499, jojoba esters, isostearic acid, glyceryl behenate, glycerin, glyceryl stearate, rubus idaeus fruit water*, alcohol, acacia seyal gum*, copernicia cerifera cera*, sodium hydroxide, benzyl alcohol, glyceryl caprylate, xanthan gum, helianthus annuus seed oil, tocopherol, sclerocarya birrea seed oil, phospholipids, citric acid, sodium phytate, dehydroacetic acid, potassium sorbate, sodium benzoate, dendrobium phalaenopsis flower extract
* ekologiškos kilmės

Talpa: 9 ml.
Kaina: 9, 90 eurų su 15% nuolaida 8,41 euras
Įpakavimas:





Teptukas:



Rezultatas:
be tušo....

Su Avril blakstienų tušu



Su makiažu:

Kai blakstienos pagrindinis makiažo akcentas....




Mano nuomonė:
Šnekant su draugėmis apie kosmetikos priemones, aš dažnai išgirstu nuomonę, kad natūrali kosmetika tiesiog neveikia, arba neturi tokio efekto, kaip įprasta. Negaliu sutikti su tokiu požiūriu, natūrali kosmetika puikiai tinka veido ir kūno priežiūrai, tačiau šnekant apie natūralią kosmetiką plaukų priežiūrai, reikėtų paminėti, kad greito efekto ir poveikio tikrai neverta tikėtis, ten nėra silikonų, o tai reiškia, kad greito vizualinio efekto nebus. Tik ilgiau panaudojus natūralias priemones, galima šnekėti apie matomą rezultatą.

Aš tik neseniai susipažinau su natūralią dekoratyvine kosmetika, ir man tikrai labai patinka rezultatas. Lietuvoje pasirinkimas nėra labai didelis, taip pat kainos yra labai aukštos. Iešiantiems kokybės ir kainos geriausio santykio rekomenduoju Avril natūralią, ekologišką kosmetiką, nes kokia be būtų dekoratyvinė kosmetika, rezultatas turi būti ant veido... ;-) Ir to teiginio nepaneigsi.
Aš labai ilgai svajojau išbandyti Avril blakstienų tušą, tai pardavimų topas ne tik užsienyje, bet ir Lietuvoje, nes rezultatas tikrai geras. Po Avril tušo naudojimo blakstienos ilgos, atskirtos ir gražiai atdaro. Tušo šepetukas labai patogus, leidžia nudažyti kiekvieną blakstieną. Tušo konsistencija pakankamai tiršta, jis nedažo akių, nebyra ir laikosi visą dieną. Nusiplauna labai paprastai, šiltu vandeniu.

Apibendrinant noriu pasakyti, jeigu yra pasirinkimas, ir rezultatas vienodas, rekomenduoju pasirinkti natūralios sudėties blakstienų tušą.

O dabar apie http://shopeko.lt parduotuvės Kalėdinį pasiūlymą. Avril kosmetika ne tik labai gera ir kokybiška, tačiau pagrindinis jos pliusas - kaina ir galimybė nusipirkti Lietuvoje. 
Shopeco internetinėje parduotuvėje visos kainos nurodytos jau su nuolaidomis. 






SHARE:

2 komentarai

  1. Jau laukiu savo tušo ir aš :) naudosiu gal trečią, su pertraukom, bet vajėj, kaip jų neverta buvo daryti :) labai gražiai jis ant tavęs atrodo ir puikiai pateikei !!!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū labai, o aš tik dabar gavau... patiko labai labai... ;-)

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig