2014 m. gruodžio 25 d., ketvirtadienis

Beauty Talk... Kalėdos...


Labas rytas, mano mielieji blogo skaitytojai, dar kartą sveikinu Jus su Kalėdomis, kviečiu gerti rytinę kavą kartu, o taip pat išvynioti savo Kalėdų dovanas... Kaip dauguma Jus puikiai žinote, aš esu rusė, mano Kalėdos sausio mėnesį, tačiau vaikinas ir jo tėvai Kalėdas švenčia, o aš švenčiu kartu... Šiandien šventinė nuotaika, todėl ir straipsnių pasirinkimas turėtų būti šventinis...



Kalėdos....


Noriu pradėti nuo Neringos http://ilovemanythings.blogspot.com straipsnių apie Kalėdinės kolekcijos essence produktus. Kaip gaila, kad gražiausių kolekcijų pas mus nėra... tačiau aš kiek žiūrėjau nuotraukų, nieko iš šitos kolekcijos neišsirinkau... O Neringai patiko essence šešėliai, veido pudra ir net kojinės... Su tokiom kojinėm galima ir Kalėdos pasitikti..




http://ilovemanythings.blogspot.com/2014/12/essence-mountain-calling-01-snow-alert.html





Karolina http://www.karolinamikaliune.com/#!blog/cf3 pasakoja apie savo Kalėdinį makiažą, gavosi labai gražiai ir, manau, puikiai tiko Kalėdų vakarui...


Šventinis Karolinos manikiūras su Catrice nagų laku
http://www.karolinamikaliune.com/#!Šią-savaitę-ant-mano-nagųThis-week-on-my-nails/c181b/8544B908-71DC-4F41-824E-F0928B77FA73

O štai jau Živilės http://tunusipelnei.blogspot.com Kalėdinis manikiūras... Labai gražu, aš šventėms padarysiu ką nors panašaus...



Jurgitos http://www.apiegrozi.blogspot.com laiškas Kalėdų seneliui su kosmetikos norais. Įdomu, ar Jurgita gavo ką nori?




Eimantė http://www.eimante.com renkasi suknelės Kalėdų vakarui, manau aš nusipirksiu ką nors panašaus Naujųjų metų sutikimui...



Juditos http://smellofpeony.blogspot.com idėjų paieškos bloge kaip gražiai papuošti Kalėdinius sausainius... Kaip skaniai atrodo... mmm..


Ar galima Kalėdas pasitikti vonioje? manau taip, jeigu vonios burbulas iš Lush parduotuvės. Aš kelis kartus žiūrėjau YouTube filmukus apie Lush vonios priemonės, nes ten tikrai vien nuotraukų per mažai, ten reikia filmuoti spalvų pasikeitimą, blizgučius ir pan. Patricija http://www.ojeinoriudar.lt apie Lush putas voniai rašo savo bloge..


Apie naujus produktus:


Živilė http://tunusipelnei.blogspot.com pasakoja apie naujus L'oreal produktus plaukams. Mano plaukai kaip tik sausi, reikės būtinai atkreipti savo dėmesį parduotuvėje.



Modestos http://veidrodeli.blogspot.com naujas įrašas bloge apie Alterra kosmetikos produktus. Tušas ant blakstienų atrodo tiesiog tobulai. 


Juditos http://smellofpeony.blogspot.com atsiliepimas apie essence lūpų dažus iš kolekcijos "Good girl, bad girl", spalva fuksija, labai gražiai ir ryškiai atrodo ant lūpų, tokios spalvos mano mėgstamiausios.


Man labai patinka Mildos https://ramblingbeauty.squarespace.com/posts/ įrašai apie "grožio dėžutes". Šį kartą mes kartu atidarome Memebox Tea (arbata) grožio dėžutę. Tik Mildos dėka aš irgi pradėjau užsakinėti dėžutės... Ačiū tau labai... ;-)



Eva http://www.myownshoppingavenue.com savo bloge pasakoja apie mano seną svajonę, Zoeva kosmetikos teptukus, aš jau seniai žiūriu į jų pusę, stabdo tik kaina, nes jeigu supirkti viską ką noriu, gaunasi labai jau brangiai... O kol kas skaitome Evos atsiliepimą ir rašome norų sąrašą... ;-)

Tokia buvo Lietuvos bloggerių grožio savaitė....

Geros Jums dienos ir gražios šventės...

























SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig