2014 m. gruodžio 15 d., pirmadienis

Bielita Viteks plaukų serumas (Revivor ir Hair care su proteinais ir šilko ekstraktu)



Šiandien mano antrasis pasakojimas apie Bielita plaukų priežiūros priemones - serumus. Aš jau išnaudojau kelis buteliukus Hair Care serumo su proteinais ir šilko ekstraktu, man šitas serumas tinka ir labai patinka, o Revivor serumas plaukams, nors Revivor kaukė labai patinka, netiko. Šiandien apie viską papasakosiu plačiau.


Gamintojo aprašymas:

Plaukų serumas Hair Care  sausiems, balintiems ir pažeistiems plaukams su kviečių baltymais, šilko ir kašmyro proteinais

Sukurta per trumpą laiką atgaivinti ir stiprinti plaukų struktūrą, sumažina plaukų poringumą.

Kviečių baltymai, šilko ir kašmyro proteinai veiksmingai sumažina plaukų poritumą , gražina plaukams blizgesį ir  elastingumą.

Tinka visų tipų pažeistus plaukus, Purkškite ant sausų arba drėgnų plaukų.

Įpakavimas:



Sudėtis:





Talpa: 10 ml.

Kaina: apie 12 lt

Kur pirkti: Martina

Nenuplaunamas stiprinamasis plaukų serumas "Revivor"

Reguliarus serumo naudojamas užtikrins kelią plaukų skilinėjimui ir jų slinkimui.
Peptidai - aktyvina plaukų svogūnėlių darbą. augaliniai ekstraktai ir vitaminas PP - stiprina ir atstato plaukus. Neriebi serumo tekstūra neapsunkina plaukų.

Įpakavimas:



Sudėtis:





Talpa: 10 ml.

Kaina: apie 12 lt.

Kur pirkti: Martina

Mano nuomonė:

Kaip aš jau rašiau sunaudojau kelis buteliukus Hair Care serumo, jis man patinka labiausiai. Man labai svarbu sumažinti plauku poritumą, nes tik dėl to mano sausi galiukai pučiasi, kartais net aliejai nepadeda. O Bielita serumas padeda. Jo užtenka visai nedaug, aš tepu ant šlapiu plaukų. Naudoju pastoviai kursais, kaip ir rekomenduoja gamintojas, kursas  6-10procedūrų, man reikia 2 buteliukų, nes plaukai pakankamai ilgi. Po naudojimo plaukai šilkiniai, lengvai šukuojami ir lygus, o svarbiausiai,  nesipučia.

Po to parduotuvėje pamačiau Revivor, prisiminiau, kad kaukė tikrai nuostabi ir nusprendžiau nusipirkti. Man nepatiko, nes riebina plaukus. Gamintojas pataria tepti ant plaukų šaknų tam, kad pagreitinti plaukų augimą. Po naudojimo plaukai riebus (net mano labai sausi plaukai). Nerekomenduoju.









SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig