2014 m. gruodžio 19 d., penktadienis

Catrice nagų lakas 30 Lilactric


Labas rytas, mano mielieji blogo skaitytojai, šiandien jau penktadienis, iki Kalėdų liko vos 6 dienos. Šiandien noriu Jums parodyti labai gražios, žiemiškos spalvos Catrice nagų laką.  Vakar prie išparduodamų Catrice ir essence kosmetikos priemonių radau kelis, labai įdomių ir gražių atspalvių nagų lakus. Šiandien iš ryto aš jau nulakavau nagus Catrice 30 Lilactric atspalviu...

Gamintojo aprašymas:


Catrice nagų lakas "Ultimate"

Catrice Ultimate nagų lako formulė suteikia tobulą nagų lako blizgesį. Tekstūra užtikrina ilgai išliekantį efektą. Neikada nebuvo taip paprasta lakuoti nagų. Inovatyvus šepetėlis su patentuotais šereliais sugeria tik tiek nagų lako, kiek reikia padengti vienam nagui.


Talpa: 10 ml.

Kaina: 8,99 lt

Įpakavimas:





Teptukas:



Rezultatas:








Mano nuomonė:

Man nelabai patinka šviesiai violetinės spalvos lakai, aš jų beveik netiriu, o pilki atspalviai mano mėgstamiausi, ypač žiemos sezonu. Catrice Lilactric tai kažkas tarp violetinės ir pilkos spalvos su auksinės spalvos labai smulkiu shimeriu. Ant nagų atrodo labai gražiai, tinka nagų lakavimui į darbą, jeigu neleidžiami ryškūs atspalviai, nes šitas atspalvis nebanalus Nude, o kažkas kitokio, priklausomai nuo apšvietimo gali būti pilkas, violetinis ir auksinis. Labai gaila, kad jį jau išparduoda, tačiau jeigu pamatysime kur nors, pirkite, tikrai nepasigailėsite. 






SHARE:

4 komentarai

  1. Graziai atrodo, tinka prie tavo gelsvo atspalvio ranku odos, o prie idegusios isvis turetu buti super. Tik man cia tokia pavasarine spalva labiau :-) prie kokios lengvos pastelines sukneles..

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Jis pavasariui per šaltas, pavasariui reikia labiau violetinio... nors šiandien oras prisiderino prie mano nagų lako, greitai Kalėdos, lauke lyja ir tem. +9.... pavasaris... ;0)))

      Panaikinti
  2. Labai nebloga spalva, o kaip jie laiko?

    AtsakytiPanaikinti
  3. Laiko geriau nei Chanel, lakai labai nekaprizingi, gerai lakuojasi, apie 3 dienas. Už tokią kainą manau labai gerai...

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig