2014 m. gruodžio 6 d., šeštadienis

“Gliss Kur BB” priemonė plaukams 11-in-1





Labas rytas, mano mielieji skaitytojai. Šiandien rytą noriu pradėti nuo labai juokingos istorijos, mano mama vieną kartą manęs paklausė, ar gali būti BB kremas be atspalvio... Tepi, tepi ant veido, o atspalvio vis nėra?.... Pasirodo gali, jeigu tai Gliss Kur BB kremas plaukų galiukams. Mama gavo šį kremą dovanu, žinojo iš mūsų pokalbių, kad BB kremas, tai kremas veidui, na ir bandė naudoti. Plaukams mama tokių priemonių nenaudoja, taip Gliss Kur BB kremas atsidūrė mano kosmetinėje... Šiandien apie jį noriu Jums papasakoti plačiau...




Gamintojo aprašymas:


Su “Gliss Kur BB” – 11 skirtingų privalumų Jūsų plaukams vos 1 produkto 1 aplikacijos metu. “Gliss Kur BB” privalumai:
1. Šilko švelnumas 2. Tviskantis spindesys 3. Besišakojančių galiukų prevencija
4. Apsauga nuo lūžinėjimo 5. Sensacingas lankstumas 6. Suvaldyti nepaklusnūs plaukai
7. Tvirtumas 8. Sustiprinti šviesos atspindžiai 9. Natūrali apimtis  

10. Apsauga nuo vėlimosi (lengvai šukuojami plaukai)11. Gilus Maitinimas

Sudėtis:



Kaina: 19,99 lt
Talpa: 50 ml.

Įpakavimas:




Konsisitencija:



Mano nuomonė:

Kokiu populiariu tapo BB kremas, veidui jau yra ne tik BB, bet ir CC, EE kremai, BB kremus mačiau plaukams, kūnui (suteikia lengvą įdegio efektą), nagų priežiūrai ir daug daug kitų, apie kuriuos aš dar nežinau.

Tiesą sakant parduotuvėje, aš pamačiau, kad BB kremai plaukų galiukams yra labai populiarūs, BB kremą plaukams mačiau ne tik Gliss Kur, bet ir Dove, Essence Ultimate (plaukų linija su Claudia Schiffer), todėl manau kad tai visai ne naujiena rinkoje, bet atsiliepimų lietuvių kalba aš dar nemačiau, tegul mano būna pirmas... ;-)

Gliss Kur BB kremas - tai baltos spalvos, skystos konsisitencijos ir labai stipraus (Gliss Kur produktams būdingo) kvapo. Sudėtis - glicerinas, pantenolis ir silikonai.

Man labai patinka Gliss Kur produktai- nieko ypatingo, tačiau veikia. Anksčiau, kai man buvo 14-15metų ir Gliss Kur produktai tik pasirodė rinkoje, tai buvo tikra bomba, dabar mes į visas naujienas reaguojame kiek ramiau, tačiau aš visada pasižiūriu  jų naujienas stenduose, kartais nuo karto perku momentinio poveikio plaukų kaukes (jas labai patogu imti su savimi į kelionę, jeigu kelionė trumpa, o plaukus reikia sutvarkyti (dažai bagažo svoris yra ribojamas), tada į pagalbą skuba Gliss Kur.

Dabar apie BB kremo poveikį: gamintojas mums žada stebuklus, tačiau visa tai tai vizualinis efektas, aš jau ne vieną kartą sakiau, jeigu plaukų galiukai skilinėja ir sausi, padėti gali tik žirklės. Taip, plaukai po BB kremo naudojimo lengviau šukuojami (silikonų dėka), gražiau blizga, apsaugoti nuo lūžinėjimo (o kaip tai patikrinti?), atspindi šviesas (man atrodo tai tas pats kaip ir gražiau blizga...), tačiau sveikesni nuo tuo tikrai netaps.

Apibendrinant noriu pasakyti, kad Gliss Kur BB kremas tai gera nenuplaunama plaukų galiukų priežiūros priemonė kosmeriniam efektui pasiekti.





SHARE:

1 komentaras

  1. Na Ryanair bagažo svoris bent man tai tikrai pakankamas. Aš sutelpu su visais man reikalingais daiktais. Bet tos momentinio poveikio kaukės tikrai geras dalykas kelionėje, nes nereikia temptis didelio buteliuko :)

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig