2014 m. gruodžio 28 d., sekmadienis

Gliss Kur Ultimate Repair momentinio poveikio plaukų kaukė


Šiandien mano antras pasakojimas apie Gliss Kur Ultimate Repair momentinio poveikio plaukų kaukę. Kai aš važiuoju į kelionę,  arba kelioms dienoms į svečius, aš nenoriu imti per daug bagažo, aš esu beauty bloggere, todėl veido priežiūros priemonių ir dekoratyvinės kosmetikos imu tikrai daug, todėl plaukų priežiūros priemonėms lieka labai mažai vietos mano lagamine, ir įprastų didelių priemonių su savimi vežtis visai nesinori. Taip pat, man labai rūpi rezultatas, plaukai turi būti lengvai šukuojami, gražiai atrodyti su minimaliu priežiūros priemonių kiekių (aliejų, priemonių plaukų džiovinimui, plaukų lakui ir pan. ) Aš jau seniai atradau labai gerą Gliss Kur priemonę, kuria labai patogu pasiimti su savimi į kelionę...


Gamintojo aprašymas:



 Palengvinkime plaukų iššukavimą! Ultimate Repair momentinio poveikio plaukų priežiūros priemonė su 3x veiksmingesniu skystųjų keratinų kompleksu ypatingai palengvina plaukų šukavimą ir atkuria net ir giliausius plauko pažeidimus paviršiuje ir viduje.

Visa produktų Ultimate Repair linija:



Sudėtis:



Talpa: 20 ml.

Kaina: apie 4 lt

Įpakavimas:





Konsisitencija:



Mano nuomonė:

Kaip aš jau rašiau, man labai reikėjo momentinio poveikio plaukų priežiūros priemonės, kuri pakeistų  visus turimus ir ją būtų patogu pasiimti su savimi. Gliss Kur Ultimate Repair momentinio poveikio plaukų kaukė būtent tokia, įpakavimo užtenka 2 kartams, patogu pasiimti su savimi, plaukai po naudojimo lengvai šukuojami, gražiai blizga ir atrodo sveikesni. Priemonė tinka sausiems, pažeistiems plaukams, aišku, stebuklų nedaro, tačiau aš to ir nesitikėjau. Labai malonus kvapas, skystoka konsistencija, maloniai ir lengvai tepasi, aš laikau apie 2 -3 minutes. Kitų šios linijos plaukų priežiūros priemonių aš nebandžiau, aš esu naudojusi Gliss Kur Liquid Silk šampūną ir nenuplaunamą kondicionerių, rezultatas man labai patiko.







SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig