2014 m. gruodžio 28 d., sekmadienis

Rimmel BB CREAM MATTE - matiškumo suteikiantis BB kremas (light)


Labas rytas, mano mielieji blogo skaitytojai, pagaliau aš namuose. Gavosi taip, kad mes planavome kelionę vienai dienai, atšvęsti Kalėdas ir važiuoti namo, o pasilikome 3 dienom. Mano kosmetinėje buvo minimum kosmetikos, veido prausiklis, veido aliejus, net dieninio kremo nebuvo, o iš dekotaryvinės kosmetikos aš pasiėmiau tik Rimmel BB kremą, p2 Paletę (kreminiai skaistalai, paakių maskuoklis, highlighter), blakstienų tušą Catrice ir essence lūpų blizgesį.  Po tokio ekstremalaus testavimo aš pasiruošusi parašyti atsiliepimą apie Rimmel BB kremą, kuris suteikia veidui matiškumo.




Gamintojo aprašymas:

Rimmel Matt BB Kremas
9 odą tobulinančios savybės
-Lygina odą
-Mažina poras
-Suteikia matiškumo
-Kontroliuoja odos blizgesį visą dieną
-Suteikia švelnumo pojūtį
-Ramina sudirbusią odą
-Maskuoja tamsius paakius
-Apsaugo nuo dėmių
-Išlieka visą dieną

Dematologiškai patikrintas, nekemša porų

Atspalviai:

Light - šviesus
Medium- vidutinio tamsumo




Sudėtis:



Talpa: 30 ml.

Kaina: 24 lt

Įpakavimas:








Spalva - LIGHT







Rezultatas:

veidas be kosmetikos


Su Rimmel BB Cream Matte






Mano nuomonė:

Aš bandžiau beveik visus garsius Azijietiškus BB kremus: Missha, Etude House, Skinfood, dabar testuoju Europietiškus BB kremus. Lyginant galiu pasakyti, kad Azijietiškų BB kremų sudėtis yra natūralesnė, sudėtyje labai daug aliejų ir vertingų ingridientų, spalvos labai šviesios, pilkšvos, rožinės, beveik visi BB kremai suteikia veidui švytėjimo efektą. Europietiškų BB kremų sudėtis nenatūrali, labai ilga cheminė sudėtis, spalvos labiau pritaikytos mūsų veido odai, ir pagaliau, yra BB kremų, kurie suteikia veidui matiškumo efekto.

Šnekant apie Rimmel Matte BB kremą - jo spalva labai šviesi, jis labai tirštos konsisitencijos, skleidžiasi ant veido labai sunkiai. Kvapas - spirito. Rimmel BB kremas ryškina visas sausas vietas ir labai išryškina poras, aš bandžiau jį naudoti kartu su įvairiom bazėm, rezultatas toks pat. BB kremo "finishas" visiškai matinis, veidas minkštas, porų nekemša, matiškumas išsilaiko labai ilgai, tačiau vizualiai ant veido jis atrodo labai negražiai, sunkiai tepasi, subėga į poras ir veidas eina dryžiais. Aš bandžiau jį tepti ir teptuku, ir kempine, ir rankomis. Geriausiai gaunasi rankomis, tačiau tikrai neidealiai.

Nerekomenduoju.






SHARE:

5 komentarai

  1. As negalejau jo naudoti vien del kvapo...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Man irgi kvapas pasirodė labai keistas, manau spiritas sudėtyje yra tam, kad išgaruotu nereikalinga drėgmė, tai svarbu riebios odos savininkėms...Tačiau rezultatas ant veido buvo labai keistas, visos poros labai paryškintos... ;-)))

      Panaikinti
  2. Man labai patiko Lumene CC, atsiliepimai irgi labai geri buvo. Idomu, kokiai butu jusu nuomone...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš irgi girdėjau labai daug atsiliepimų apie Lumene CC kremą, bet parduotuvėje supratau, kads yra keli variantas... ir pasimečiau, nežinojau kurį nupirkti, plius Lumene nenori bendradarbiauti ir siusti produkcijos testavimui, o visų kosmetikos priemonių tikrai nesupirksi...

      Panaikinti
  3. Anonimiškas2019-01-07 00:31

    Man turbut pats geriausias atradimas Matis kremukas ( https://www.douglas.lt/katalogas/matis-r-ponse-teint-bb-cream-spf-15/ atrodo kad tobulai tinka veido odai ir islygina visus paraudimus... bet naudoju dar tik savaite.. kokia jusu nuomone apie ji? gal teko bandyti?

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig