2014 m. gruodžio 27 d., šeštadienis

Natura Siberica Amoranto (burnočio) vonios putos



Labai seniai norėjau Jums papasakoti apie Natura Siberica plaukų ir kūno priežiūros produktus, skirtus pardavinėti tik specializuotose Natura Siberica parduotuvėse. Visi šios linijos produktai supakuoti į stiklinę tarą, atrodo labai gražiai ir įspūdingai, tačiau kainos nėra didelės. Aš Maskvoje pripirkau labai daug priemonių, net dar neišbandžiau, vonios procedūros man labai patinka, todėl vonios putos buvo nuneštos į vonią beveik iš karto. Šiandien apie juos noriu papasakoti plačiau...




Gamintojo aprašymas:


Burnotis– vienas iš nuostabiausių nepelnytai pamirštų augalų. Graikiškai vadinamas amaranthos – nevystanti gėlė. Iš tikrųjų šis augalas retai kada nuvysta, o ir sudžiuvę jo žiedai nepraranda estetinio grožio.

Kodėl toks populiarus senovėje buvęs augalas, vėliau tapo pamirš­tas? Kai kas senovės indėnų civilizacijos sunykimą sieja su burnočių su­nykimu. Burnočius aktyviai naikino ispaniški konkistadorai, vadinda­mi juos „velnio augalu“, nes burnočiai tradicinėje indėnų religijoje buvo naudojami ir „piktoms dvasioms išvaryti“.
Dabartinis burnočių atgimimas prasidėjo praeito šimtmečio septin­tojo dešimtmečio viduryje. Daugelyje pasaulio šalių pradėta jų selekci­ja. Ypač daug dirbama JAV, Kinijoje, Čekijoje, Rusijoje.
Burnočiai garsėja ne tik kaip maistas, bet turi ir unikalių vaistingų­jų savybių. Rusijoje pavyko sukurti burnočių aliejaus (geriausio pasau­lyje imuninės sistemos aktyvatoriaus, slopinančio vėžinių ląstelių vys­tymąsi) gamybos technologiją.
Burnočiai lėtina senėjimo procesą, ma­žina cholesterolio kiekį kraujyje, gydo tuberkuliozę, bronchitą ir pneu­moniją, psoriazę ir egzemą, lėtinę skrandžio opą, nudegimus, aterosk­lerozę, stenokardiją ir daugelį kitų negalavimų. Gydomąja galia burno­čiai prilygsta ženšeniui arba auksiniam ūsui, o maistine verte lenkia vi­sas šiuo metu egzistuojančias pasaulio augalijos rūšis.
Plačiau: http://ekopirk.lt/info/straipsniai/sveikata-maistas-ir-maisto-priedai/burnotis-amarantas-vienas-is/




Minkštos ir  švelnios vonios putos pagamintos laikantis Sibiro tradicinio recepto naudojant senovės tautų Sibire gaminamą burnočio aliejų. Šilta vonia pripildyta kvepiančių putų mažina stresą ir nuovargį, atkurti harmoniją. Praturtintas prabangaus burnočių aliejaus, putos puikiai minkština ir drėkina odą, dėl didelio kiekio aliejaus gerina imuninę sistemą. Erškėtuogių aliejus ramina odą, suteikdamas jai sveiką spindinčią išvaizdą. Kedro aliejus, turtingas vitaminais E, C, F ir antioksidantų, giliai maitina ir atjaunina odą. Vos jaučiamas, švelnus nakvišų aliejaus aromatas puikiai ramina.

Sudėtis:




Talpa: 500 ml.

Kaina: apie 20 lt

Kur pirkti: Natura Siberica parduotuvėse Rusijoje

Įpakavimas:











Rezultatas:




Mano nuomonė:

Aš niekada negalėjau pagalvoti, kad burnočio aliejus kvepia kramtoma guma, man labai patinka toks kvapas. Vonios putos Natura Siberica labai tirštos konsistencijos, taupiai naudojasi ir labai skaniai kvepia. Įpakavimas atrodo tikrai įspūdingai, stiklinis buteliukas tikra vonios puošmena. Jis užsidaro labai santūriai, tačiau su savimi niekur nenuveši, nes kai pirkau, vonios putos buvo užklijuotos dar su lipnia juosta. Vonios putų pasirinkimas Rusijoje didelis, yra ir su kedrų, ir su šaltalankių aliejumi.

Jeigu turėsite galimybę apsilankyti oficialioje Natura Siberica parduotuvėje, rekomenduoju išbandyti ir nusipirkti...




SHARE:

2 komentarai

  1. Aaaa, kodėl pas mus tik dalis asortimento.. Gaila, apžiūrinėjau jų rusišką puslapį, net susinervinau, kad pas mus ne viskas yra, juk kosmetika tikrai populiari.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ten Naturos Siberikos lygis visai kitoks, tai labai populiari rusiška kosmetika, kurią paruoda Natura Siberica Butique, kaip jie atrodo, galite pamatyti nuotraukose straipsnyje apie pirkinius Maskvoje. Paprastos linijos, kurios yra ir pas mus, ten galima nusipirkti visuose supermarketuose, o liniją su stikliniu įpakavimu, tik butique. Maskvoje jų yra tik 3... bet pasirinkimas tikrai stulbinamas, yra tokių linijų, kurių men nematėme ir tikrai nepamatysime. Kainos labai mažos ir juokingos, pas mus paprasta linija kainuoja brangiau, nei Rusijoje stiklinė. Aš nusipirkau tiek, kiek galėjau, turiu labai daug įdomių ir nematytų produktų, greitai parašytsiu atsiliepimus...

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig