2014 m. gruodžio 26 d., penktadienis

Margarita šampūnas su kviečių baltymais ir keratinu ir Margarita plaukų kaukė su alaus mielių ekstraktu


Šiandien dar vienas mano straipsnis apie Margarita plaukų šampūną ir kaukę plaukams. Galiu pasakyti, kad man patinka Margaritos produktų kvapai, jie labai natūralūs, aš turiu Margaritos plaukų laką, ten kvapas nuostabus ir laikosi ant plaukų beveik visą dieną, todėl kai IKI parduotuvėje buvo akcija plaukų priežiūros priemonėms, aš nusipirkau Margarita plaukų šampūną ir kaukę, rinkausi pagal kvapą..




Gamintojo aprašymas:



„MARGARITA“ DAŽYTŲ IR PAŽEISTŲ PLAUKŲ ŠAMPŪNAS, 200 ML

APRAŠYMAS

„Margarita" dažytų ir pažeistų plaukų šampūnas stiprina plaukus, palaiko plaukų ir galvos odos drėgmės pusiausvyrą. Švelnios augalinės kilmės plaunamosios medžiagos saugo natūralų odos pH. Šampūnas praturtintas kviečių baltymais, kurie saugo plaukų struktūrą. Keratinas lygina pažeistą jų paviršių. Tinka dažytiems ir pažeistiems plaukams. Patikrinta dermatologų.

SUDĖTIS

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Lauryl Glucoside, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Polyquaternium-10, Hydrolyzed Keratin, Laurdimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Wheat Protein, Starch Hydroxypropyltrimonium Chloride, Parfum (Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Hexyl Cinnamal, Linalool), Panthenol, Disodium EDTA, Sodium Hydroxide, Propylene Glycol, 5-Bromo-5-Nitro-1,3-Dioxane.
Įpakavimas:





Talpa: 250 ml.
Kaina: 4,75 lt

Konsisitencija:



„MARGARITA“ PLAUKŲ KAUKĖ, 150 ML

APRAŠYMAS

„Margarita" plaukų kaukė švelnina, maitina plaukus ir suteikia jiems blizgesį. Alaus mielių ekstraktas efektyviai lygina pažeistų plaukų paviršių ir grąžina plaukams natūralų blizgesį bei tvirtumą. Kaukė praturtinta nuo seno kosmetikoje naudojamų beržų, rozmarinų, šalavijų, liepų, dilgėlių, kraujažolių ir asiūklių ekstraktų deriniu, kuris aktyvina kraujotaką, stiprina plaukų šaknis, tonizuoja ir gaivina galvos odą. Užtepę ant ištrinktų plaukų palaikykite 3-5 minutes, išskalaukite tekančiu vandeniu. Patikrinta dermatologų.

SUDĖTIS

Aqua, Cetearyl Alcohol, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Dicocoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate, Propylene Glycol, Betula Alba (Birch) Extract, Achillea Millefolium (Yarrow) Extract, Equisetum Arvense (Horsetail) Extract, Urtica Dioica (Nettle) Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Extract, Salvia Officinalis (Sage) Extract, Tilia Cordata (Linden) Extract, Hydroxypropyl Starch Phosphate, Alchohol Denat., Faex (Yeast) Extract, Glyceryl Stearate SE, Hydrolyzed Wheat Protein, Sulfated Castor Oil, Lecithin, PEG-12 Oleate, Panthenol, 5-Bromo-5-Nitro-1,3-Dioxane, Parfum (Benzyl Alcohol, Butylphenyl Methylpropional, Hexyl Cinnamal), Disodium EDTA, CI 19140, CI 42090, CI 1625555.
Įpakavimas:






Talpa: 150 ml.
Kaina: 6,05 lt

Konsisitencija:



Mano nuomonė:

Kaip aš jau rašiau, šampūną ir balzamą Margaritą rinkausi pagal kvapą, man labai patinka mielių linijos kvapai, jie kvepia labai natūraliai, taip pat patinka vaistažolių linijos kvapas, tačiau šita linija absoliučiai netinka mano plaukams.
Šampūnas Margarita su kviečių baltymais ir keratinu beveik neturi kvapo, permatomos spalvos ir vidutinio tirštumo konsistenijos. Muilinasi vidutiniškai, tačiau naudojasi labai taupiai. Tai vienintelis šampūnas Margatita, kuris tinka mano plaukams, visi kiti šampūnai sausina plaukus, po naudojimo plaukus neįmanoma iššukuoti. Šitas šampūnas plauna labai švelniai, po jo plaukai lygūs, tačiau kaukę ar kondicionerių naudoti būtina.

Plaukų kaukė Margarita su alaus mielių ekstraktu - mano mėgstamiausia, kvapas nuostabus, saldokas, išsilaiko ant plaukų dar ilgai. Konsistencija skysta, naudojasi labai greitai, man užtenka kokiems penkiems kartams, nors aš tepu pakankamai didelį kaukės kiekį. Aš negaliu pasakyti, kad kaukė daro stebuklus, plaukai po naudojimo minkšti, lengviau šukuojami, tačiau stulbinamo rezultato tikrai nėra. Sudėtis prie natūralesniu,  labai norėtųsi kad kaukė būtų tirštesnės konsistencijos.





SHARE:

4 komentarai

  1. Mane visa Margaritos produkcija nuvilia. Kiek bandžiau šampūnų, tai po visų plaukai kaip šiaudai (net naudojant gerą balzamą). Daugiau ir nesinori nieko bandyti, nors apie Jūsų aprašytą kaukę girdėjau neblogų atsiliepimų...

    AtsakytiPanaikinti
  2. Manau reikia pradėti nuo labai gerų priemonių, kurios patinka daugeliui, aš specialiai pagooglinau atsiliepimus, kad įvertinti kas gerai, o kas nelabai. Labiausiai patinka Margarita plaukų pakas, nes kvapas labai malonus ir natūralus, fiksacila silpnoka, bet man tokios ir reikėjo, gal garbanos išilaikytų visą dieną ir atrodytų natūraliai. Šnekant apie šampūnus, kvapai labai patiko, tačiau visi skirti riebiems plaukams, nuo pleiskanų ir pan, man reikėjo šampūno sausiems plaukas, todėl pasirinkimas ten tikrai nėra dodelis. Kaukė tikrai nieko blogo, skaičiau kad Rasa plaukų priežiūros priemonės prastesnės, bet vistiek įdomu būtų išbandyti.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Aš turiu šituos būtent du, ką aš žinau, kaip už tokią kainą - visai nieko. Patogu į kokį baseiną neštis, kur yra šansas palikti...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Taip, geri savo kainų kategorijoje, manau visai neteisingai Margarita lyginti su Matrix, Kerastase ir pan, taip, jie geresni, tačiau ir kaina labai aukšta, o Margaritos dudėtis dar prie natūralesnių....

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig