2014 m. gruodžio 23 d., antradienis

Natura Siberica naktinis kūno kremas anti-age


Labas rytas, mano mielieji blogo skaitytojai, šiandien mano pasakojimas apie labai gerą, maitinamąjį kūno kremą, kuris turi net anti-age poveikį. Man labai patinka Natura Siberikca kosmetika, pas mus važiuoja giminė iš Maskvos ir vakar aš bandžiau paprašyti atvežti man Natūros Siberikos ir Planeta Organica kosmetikos naujienų, ką jus galvojate, lentynos tuščios...Niekada nepagalvočiau, kad taip gali būti...Todėl teks ieškoti išpardavimš ir gerų kainų Lietuvoje.... O šiandien apie Natura Siberika kūno kremą nakčiai mes pašnekėsime plačiau...




Gamintojo aprašymas:




Natura Siberica naktinis kremas kūnui puikiai atstato bei atnaujina odą. Ramunėlių bei medetkų ekstraktai atnaujina, stiprina odą, stabdo odos senėjimo procesus. Burnočio ekstraktas drėkina odą, saugo nuo neigiamų aplinkos veiksnių. Sibiro ženšenio ekstraktas atstato odą, suteikia jai švelnumą, glotnumą. Sibiro pušies aliejus drėkina bei ramina odą.
NAUDOJIMAS: paskirstykite kremą ant sausos švarios odos, prieš einant miegoti.
Sudėtyje nėra parabenų, SLS, PEG, mineralinio aliejaus, silikonų, glikolio.
Talpa - 370 ml.
Kaina: 47,99 lt
Kur pirkti: Elevita, Drogas, Eurokos
Gamintojas - Natura Siberica.
Sudėtis: Aqua, Glyceryl Stearate,Isopropyl Palmitate, Octyldodecanol, Cetearyl Alcohol,   Cetearyl Glucoside, Glycerin, Panthenol, Cocoglycerides, Dicaprylyl Ether, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil*, Sodium Stearoyl Glutamate, Tocopherol, Pinus Sibirica Seed Oil Polyglyceryl-6 EstersPS, Bisabolol, Hydrolyzed Wheat Protein,  Ascorbic Acid/Orange/Citrus Limon/Citrus Aurantifolia Polypeptides, Sodium Polyacrylate, Juniperus Sibirica Needle  ExtractWH, Rhodiola Rosea Root ExtractWH, Parfum, Sorbus Sibirica  ExtractWH, Amaranthus Caudatus Seed Extract*, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Water*, Calendula Officinalis Flower Extract*, Panax Ginseng Root Extract*, Pulmonaria Officinalis Extract, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Ethylhexylglycerin, Citric Acid, Caramel.
Įpakavimas:




Konsisitencija:


Mano nuomonė:

Kaip visada noriu pagirti labai gražų ir subtilų Naturos Siberikos kosmetikos įpakavimą, kremas supakuotas į dėžutę, kurią malonu ir norisi atidaryti. dėžutės viduje baltos spalvos plastmasinis buteliukas su kremu, gražios baltos, matinės spalvos. kremas apsaugotas nuo senėjimo dar ir su aliuminio folijos membrana. Kvapas labai malonus, lengvas gėlių, konsisitencija - grietinės, labai greitai įsigeria, kvapas vos vos jaučiamas. Po naudojimo kūnas lygus ir pamaitintas, manau kremas puikiai tiks žiemos sezonui. Lietuvoje kaina tikrai per didelė, nes 47 lt, manau tikrai per daug... Rusijoje kaina 360 rub, apie 18 lt. Pajausk skirtumą.... Jeigu turėsite galimybę įsigyti kremą per išpardavimą, ar su nuolaida, tai puikus maitinamasis kūno kremas.




SHARE:

2 komentarai

  1. Didžiuosiuose prekybos centruose dažnai būna 30proc nuolaida kosmetikai, tai gal kada ir įdomu būtų išmėginti. Mano vienas pirmųjų natūralesnių šampūnų buvo Natura Siberica :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Su Natura Siberica šampūnais man taip ir nepavyko susidraugauti, iš natūralesnių rusišku šampūnų man labaiu patinka Agafjos šampūnai ir šampūnai iš naujos linijos:

      http://1reshenie.ru/index.php?page=575

      Tik Lietuvoje jų nėra, aš atvežiau iš Rusijos beveik visą liniją.... ;-)

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig