2014 m. gruodžio 18 d., ketvirtadienis

p2 Gold & Crown most gorgeous face trio


Šiandien mano antras blogo įrašas apie labai įdomų produktą, p2 kosmetikos paletę. Labai gaila, kad p2 kosmetikos nėra Lietuvoje, nes tai būtų vienas iš mano favoritų. p2 kosmetika labai panaši į mūsų matytą ir jau pamėgtą essence ir Catrice kosmetika, tai vien kainų kategorija, Vokiška kokybė ir labai daug įdomių limited edition kolekcijų. Šiandien noriu jums papasakoti apie paletę: maskuoklis, kreminiai skaistalai ir higlighteris.


Gamintojo aprašymas:

Viskas ko reikia tobulam makiažui vienoje paletėje. Tamsius paakius ir veido trūkumus maskuojame su veido maskuokliu, pagyviname veidą su kreminiais skaistalais ir suteikiame veidui švytėjimo su spindesio suteikiančiu auksinės spalvos higlighteriu.

Taip atrodo kolekcija:





p2 Gold & Crown most gorgeous face trio spalvų pasirinkimas:


Sudėtis:

CONCEALER
INGREDIENTS: CAPRYLIC/CAPRIC, TRIGLYCERIDE, ETHYLHEXYL PALMITATE, BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2, POLYETHYLENE, ALUMINUM, STARCH OCTENYLSUCCINATE, CERA MICROCRISTALLINA, TALC, DICALCIUM PHOSPHATE, TRIBEHENIN, POLYMETHYLSILSESQUIOXANE, HDI/ TRIMETHYLOL HEXYLLACTONE, CROSSPOLYMER, PENTAERYTHRITYL, TETRA-DI-T-BUTYL
HYDROXYHYDROCINNAMATE, CI 77491,CI 77492, CI 77499, CI 77891
BLUSH
INGREDIENTS: CAPRYLIC/CAPRIC, TRIGLYCERIDE, ETHYLHEXYL, PALMITATE, TALC, BIS-DIGLYCERYL, POLYACYLADIPATE-2, POLYETHYLENE,ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, CERA MICROCRISTALLINA, DICALCIUM, PHOSPHATE, TRIBEHENIN, SYNTHETIC, FLUORPHLOGOPITE, MICA,PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL, HYDROXYHYDROCINNAMATE, TIN
OXIDE, CI 15850, CI 19140, CI 77491,CI 77492, CI 77891
HIGHLIGHTER
INGREDIENTS: CAPRYLIC/CAPRIC, TRIGLYCERIDE, MICA, ISONONYL, ISONONANOATE, C12-15 ALKYL, BENZOATE, POLYETHYLENE, CANDELILLA, CERA, HELIANTHUS ANNUUS SEED, CERA, SYNTHETIC BEESWAX, DISTEARDIMONIUM HECTORITE,PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL, HYDROXYHYDROCINNAMATE, TIN, OXIDE, BENZYL ALCOHOL, CI 77491, CI 77891
Talpa: 8 gr

Kaina: apie 4 eurus

Įpakavimas:





Mano atspalvis: 010 soft skin






Rezultatas:

Maskuoklis:

be makiažo:


maskuojame:


ištušuojame:


su pudra:


Skaistalai:






Highlighteris:



Mano nuomonė:

Man p2 paletė labai patiko, tai labai universali kosmetikos priemonė. Maskuoklis labai gerai maskuoja paakių zoną, spalva puikiai tiko mano odai. Švytėjimo suteikiančias priemones aš labai vertinu ir pastoviai naudoju, jie padeda kontūruoti veidą, paryškina skruostus ir suteikia veidui ypatingą švytėjimą. Puikiai tinka Kalėdų ir Naujųjų metų sezonui. Skaistalai nors ir atrodo labai ryškiai, tačiau spalvos intensyvumą galima koreguoti, priklausomai nuo užtepto kiekio jie gali būti nuo švelniai rožinių iki ryškiai raudonų. Galiu pasakyti, tai ne paskutinė mano p2 kosmetikos priemonė.

Mano p2 kosmetikos pirkiniai:


Apie lūpų dažų paletę jau greitai parašysiu savo atsiliepimą bloge..









SHARE:

4 komentarai

  1. Bet istikro labai gerai maskuoja! Ir siaip tekstura tokia labai idomi... As irgi galvojau rasyti apie sia priemone greitu metu ;)))

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš jau rašau p2kosmetikos norų sąrašus, nes nagų priežiūros linija atrodo labai įdomiai. Labai noriu aliejų, nagų lako pagrindų ir nude spalvos nagų lakų... ;-)

      Panaikinti
  2. Anonimiškas2014-12-18 14:40

    O jis nera labai riebus? As testeri pabandziau, tai man pasirode kiek persunkus mano riebiai odai...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Jis visai neriebus, nes sakyčiau sausokas, aš bet kokiu atvėju naudoju pudrą, todėl jokio riebumo nejaučiu... ;-)

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig