2014 m. gruodžio 13 d., šeštadienis

Sleek FULL FAT LASH MASCARA - blakstienų tušas


Labas rytas, mano mielieji blogo skaitytojai, šia savaitė man, tušų savaitė. Pusė savaitės bandžiau ir testavau Sleek blakstienų tušą, dar savaitės pradžioje gavau naują Maybelline blakstienų tušą, kuris taip patiko, kad aš iš karto parašiau atsiliepimą. Galiu pasakyti, kad būna tokių produktų, atsiliepimą apie kuriuos norisi parašyti iš karto, toks produktas man buvo Maybelline tušas. O savaitės gale gavau testavimui Avril ekologišką blakstienų tušą, tiesą sakant, dar nebandžiau, nes reikia tesėti pažadus, o aš žadėjau Jums papasakoti apie Sleek blakstienų tušą su labai neįprastu teptuku. Bet apie viską iš eilės...




Gamintojo aprašymas:




Net pačios mažiausios blakstienos taps gražios, tankios ir riestos. Sleek naujas blakstienų tušas pasirūpins tuo. Jo intensyvus juodas atspalvis suteikia nepaprastos apimties efektą be gumulėlių.
Revoliucinus šepetys fiksuoja net sunkiausiai pasiekiamas blakstienas, o  nauja tušo formulė  užtikrina, kad jūsų blakstienos išlaikytų maksimalų apimtį visą dieną.


Sudėtis:

Aqua (Water), Acrylated Copolymer, Cera Alba (Beeswax), Cellulose, Propylene Glycol, Glycerin, Palmitic Acid, Hydrogenated Polyisobutene, VP/Eicosene Copolymer, Dimethicone, Stearic Acid, Paraffin, Triethanolamine, Glyceryl Stearate, CI 77266 (Black 2), Trimethylsiloxysilicate, Phenoxyethanol, PVP, Nylon-6, Magnesium Aluminum Silicate, Hydroxyethylcellulose, Potassium Sorbate, Sodium Dehydroacetate, Panthenol , Laureth-21, Ethylhexylglycerin, Dehydroacetic Acid, Arachidic Acid, Myristic Acid, Diethanolamine (Impurity), Hydrated Silica, Black (CI 77266)
Talpa: 10 ml.

Kaina: 10,49$ + mokesčiai+ siuntimas


Įpakavimas:




Šepetukas:










Rezultatas:

be tušo


su Sleek FULL FAT LASH MASCARA




Su makiažu:



Mano nuomonė:

Kaip visada pradėsiu nuo tušo įpakavimo, labai stilingas juodas, matinis įpakavimas su kompanijos logo, tačiau ant jo puikiai matosi pirštų antspaudai, nes aš ir pradžių tepu kreminę pudrą, o tik po to naudoju blakstienų tušą, ne visada išeina švariai išvalyti rankų, todėl po kelių panaudojimų tušas jau atrodė ne itin gražiai.

Sleek tušo šepetukas labai neįprastas. Negaliu pasakyti kad labai patogus, tačiau visas, net labai mažas blakstienas leidžia nudažyti, bet priprasti reikia. Tušas apgaubia blakstienas, tą aš pastebėjau kai pradėjau jas valyti,  tušas nenusiplauna įprastai, o nusilupa nuo blakstienų, labai keistas jausmas. Tokį pat efektą suteikia Kanebo Sensai blakstienų tušas 38 laipsniai.

Tušas gerai ilgina blakstienas, tačiau ypatingos apimties nepastebėta. Laikosi ant akių visą dieną, nebyra. Aš tušą pirkau kartu rinkinyje, todėl mano prioritetas buvo akių šešėliai ir skaistalai Rose Gold spalvos, todėl negaliu pasakyti kad Sleek tušas mane pradžiugina ar nuvylė, tiesiog ne mano produktas, manau kad patiks daugeliui merginų.




SHARE:

8 komentarai

  1. Anonimiškas2014-12-13 10:32

    Kai pirkau sleek palete sita tusa irgi buvau i krepseli isidejusi, paskui isemiau. Dabar jau gailiuosi, nes bent jau nuotraukose jo efektas man labai patinka!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Efektas gražus, tačiau nusivalo keistai, todėl man ir nepatiko... ;-)

      Panaikinti
    2. Anonimiškas2014-12-13 12:49

      Kazkada esu turejusi ta Kanebo Sensai. Kur irgi ne nusivalo, o tiesiog nusimauna nuo blakstienu. Is pradziu buvo keista, bet kai ipratau net labai patiko!

      Panaikinti
  2. Mane kaip tik tas nusiplovimas sudomino :D Nes tie paprastai nusiplaunantys man paakius tepa...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Taip, paakiai tepasi žymiai mažiau, tačiau prie to dar reikia priprasti... ;-)

      Panaikinti
  3. Manęs kažkodėl Sleek blakstienų tušai visai nevilioja, nežinau kodėl, bet žvalgausi tik į spalvotus Sleek produktus: paletes, skaistalus, lūpų pigmentus; gal todėl , kad apie Sleek tušą neteko daug atsiliepimų girdėti.. Dizainas tai laai gražus, gaila tik, kad toks teplus. O teptuko forma labai keistai atrodo, manau, nemažai laiko man reikėtų, kol įprasčiau. Bet rezultatas tikrai labai gražiai žiūrisi!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. O aš dar lūpų pigmentų dar nebandžiau... ;-) Aš pirkau Kalėdinį komplektuką, ten buvo ir tušas, oficialiame saite kaina labai maža, kodėl neišbandyti tušo... jeigu reikėtų rinktis tiesiog produktus, tikrai irgi tušo nepirkčiau... arba pirkčiau kitokį variantą... ;)

      Panaikinti
  4. Autorius pašalino šį komentarą.

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig