2014 m. gruodžio 17 d., trečiadienis

Sleek TRUE COLOUR LIPSTICK spalva Succumb 798


Labas rytas, mano mielieji blogo skaitytojai, aš žinau, kad jus su nekantrumu laukiate mano atsiliepimų apie Sleek kosmetiką. Sleek tapo labai populiarus Lietvoje  akimirksniu, tačiau LT kainos truputi didesnės, o produktų pasirinkimas labai mažas, norimų atspalvių nėra... ;-( Šiandien skubu Jums papasakoti apie Sleek lūpų dažus, kuriuos pirkau irgi kartu su rinkiniu.




Gamintojo aprašymas:



Lengvas, kasdienis "nude" tipo atspalvis, kuris tinka visiems odos tipams. Ilgai išlieka, drėkina ir saugo lūpas. Sudėtis praturtinta vitaminu E. 


Spalvų pasirinkimas:


Sudėtis:

Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Polybutene, Isononyl Isononanoate, Polyethylene, Caprylic/capric triglyceride, Diisostearyl Malate, Microcrystalline wax, Beeswax, Simmondsiachinensis (Jojoba) seed Oil, Tocopheryl Acetate, Methylparaben, Propylparaben, Mica, Titanium dioxide, D&C Red No. 6, D&C Red No. 7, D&C Red No. 27, Iron Oxide Yellow, Iron Oxide Red, Iron Oxide Black, FD&C Blue No. 1, CI 77019, CI 77891, CI 15850, CI 45410, CI 77492, CI 77491, CI 77499, CI 42090.
Talpa: 3,5 gr.

Kaina: 7,49$ +tax + siuntimas

Kur pirkti: http://www.sleekmakeup.com/makeup/lips/lipcolour/true-colour-stiletto

Mano spalva: Succumb 798




Įpakavimas:






Spalva:







Rezultatas:







Su makiažu:




Mano nuomonė:

Noriu pradėti nuo lūpų dažų spalvos, kai perki kosmetiką internetu, dažniausiai renkiesi atspalvį aklai. Būna gerų internetinių saitų, kur atspalviai atitinka: Nars, Burberry, Chanel, Guerlain... o Sleek neatitinka... Aš specialiai įkėliau lūpų dažų nuotrauką iš oficialaus Sleek puslapio, kad Jums pamatytumėte skirtumą. Aš, savaime suprantama, prieš pirkimą paieškojau internete kaip atrodo atspalvis, ir jau žinojau ko tikėtis. Todėl patariu visgi atidžiau rinktis atspalvius.

Dabar apie Sleek lūpų dažų įpakavimą: lūpų dažai juodos, matinės spalvos, tūbelė labai mažą, nors lūpų dažų kiekis gramais įprastas.

Spalva Succumb 798 - šilta nude, maloniai tepasi ir ilgai laikosi, nesubėga į raukšleles. Ateityje tikrai užsakysiu Sleek lūpų dažus raudonos, savo mėgstamiausios spalvos.


SHARE:

6 komentarai

  1. Tikrai dailiai ziurisi :)

    www.curvyliciousme.com

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Visada su malonumu skaitau lietuviškus blogus, ypač merginų, kurios gyvena ne LT... Jūsų blogas atrodo labai gražiai...

      Panaikinti
  2. O as vis renkuosi.. Ir kaip gerai, kad perspejai jog spalvos skiriasi... Visdelto turbut pirmas pirkinys (kadanors) bus Sleek palete, bet tiek daug spalvu, reikia atsirinkti...

    AtsakytiPanaikinti
  3. Paletes gali rinktis drąsiai, nes youtube yra labai daug vidio, kaip kjos atrodo gyvais, kaip makiažus daryti ir pan... ;-) O lūpų dažų spalvos tikrai skirtingos... ;-)

    AtsakytiPanaikinti
  4. pati niekada nesirinkciau rusvis spalvos lupdazio, nes tokie man paprasciausiai netinka, bet tau labai tinka! puikus, nesaldus pasirinkimas

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš pati tokios spalvos niekada nepirkčiau, nes man atrodo kad ji man per tamsi, ir per šilta, mano idealūs Mude - šviesesni. ;-) Aš tikėjausi kad spalva bus labiau oranžinė, kaip ir buvo parodyta... Bet ko kelių panaudojimų supratau, kad tinka... labai gera lūpų dažų konsisitencija, puikiai laikosi, nesubėga ir nesausina lūpų...

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig