2015 m. sausio 24 d., šeštadienis

Catrice colour Correcting mattifying powder - matiškumo suteikianti pudra


Labas rytas, brangieji, tęsiame pasakojimą apie įdomius Catrice produktus: šį kartą šnekėsime apie matiškumo suteikiančią pudrą. Man labai patiko pudros atspalvis, tačiau perbraukus per pudrą pirštu, supratau, kad ji labai šviesi su rožiniu tonu. Ar tai yra gerai? Kaip tai atrodo ant veido? Šiandien apie viską papasakosiu plačiau...





Gamintojo aprašymas:


Matinės odos spalvą koreguojanti kompaktinė pudra Catrice "Color Correcting Mattifying powder"

Itin smulki, matinį atspalvį suteikianti pudra pašalina blizgesį visai dienai. Tinka visų tipų odai.Sudaryta iš skirtingų atspalvių šilkinės tekstūros pudra idealiai paslėps įvarius odos trūkumus.



Sudėtis:

TALC, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, NYLON 12, MAGNESIUM STEARATE, TOCOPHERYL ACETATE, CERA ALBA (BEESWAX), DEHYDROACETIC ACID, PHENOXYETHANOL, PARFUM (FRAGRANCE), BENZYL BENZOATE, ALPHA-ISOMETHYLIONONE, COUMARIN, CI 16035 (RED 40 LAKE), CI 77288 (CHROMIUM OXIDE GREENS), CI 77491, CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77742 (MANGANESE VIOLET), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


Kaina: 16, 19 lt

Kur pirkti: Drogas ir Eurokos

Įpakavimas:





Spalva:






Rezultatas:

veidas be kosmetikos:


su kremine pudra:


ir galiausiai su Catrice colour Correcting mattifying powder






Mano nuomonė:

Kaip visada, pradėsiu nuo įpakavimo. Catrice kosmetikos įpakavimas labai paprastas, manau todėl ir kaina nėra labai aukšta, visas dėmesys produktui. Pudros įpakavimas plastikinis, be veidrodžio, teptuko ir kempinės. Aš pudrą naudoju tik namuose, todėl tai nesukelia man problemos, tačiau jeigu norisi pudrą pasiimti su savimi, reikia imti dar teptuką ir ieškotis veidrodžio, tai nėra patogu.

Man labai patiko pudros spalvos: žalia, rožinė ir smėlio sumaišytos mozaikoje. Atrodo labai gražiai. Perbraukus pirštu per pudrą, supratau kad jos atspalvis labai šviesus, pudra tinka tik labai šviesiam veidui arba naudojimui žiemos sezonu, nes gali balinti veidą.

Dabar apie poveikį: pudra neturi kvapo, porų nekemša, suteikia veidui matiškumo. Aš naudoju pudrą žiemos sezonu, veidas nėra ypatingai riebus, todėl matinis efektas ant veido išsilaiko visą dieną, vasarą manau bus kitaip.

Rekomenduoju pudra labai šviesiam veidui, ir toms, kieno kreminė pudra vienu atspalviu tamsesnė negu veidas, pudra labai gerai lygina atspalvius.



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig