2015 m. sausio 24 d., šeštadienis

DOVE Invisible Dry rutulinis ir purškiamas dezorotantai


Aš jau kelis kartus minėjau, kad naudoju tik vyrišką Old Spice dezororantą, nes jis geriau apsaugo nuo prakaito, turi gelio konsisitencija, netepa drabužių, vienintelis minusas - vyriškas kvapas, todėl aš vis dėl to nusprendžiau išbandyti naujus moteriškus dezorantus, kurie yra rinkoje. Pradėjau nuo Dove.... Šiandien apie juos pašnekėsime plačiau...





Gamintojo aprašymas:





DOVE Invisible Dry rutulinis dezodorantas-antiperspirantas moterims.








0% alkoholio.
24 valandų apsauga.
1/4 antiperspiranto sudaro kremas.

Nepalieka baltų dėmių ant drabužių.
Talpa: 50 ml.
Sudėtis:

DOVE Invisible Dry purškiamas dezodorantas -antiprespirantas





0% alkoholio.
24 valandų apsauga.

Nepalieka baltų dėmių ant drabužių.

Talpa: 150 ml.

Sudėtis:

Mano nuomonė:

Kokie mano reikalavimai dezodorantui: svarbiausiai, kad neteptų drabužių, apsaugotų nuo prakaito ir nemalonaus kvapo, dezorozanto kvapas nebūtų per daug stiprus ir erzinantis, nedirgintų odos po depiliacijos. Aš manau visų mūsų reikalavimai dezodorantams skamba panašiai...

Šiandien mes testuojame Dove dezodorantus Invisible Dry. Perskaičius aprašymą, aš atkreipiau dėmėsį, kad Dove dezodorantai be alkoholio, reiškia neerzins pažeistos po depiliacijos odos, o rutulinio dezodoranto sudėtyje yra kremas, kuris drėkins pažastų odą.

Dove dezodorantų įpakavimas labai gražus,  ir patogus, buteliukai baltos spalvos, tačiau šnekant apie dezodorantus svarbiau yra rezultatas. Man labiausiai patiko Dove purškiamas dezodorantas, jis greičiau džiūsna, mažiau kreminis, geriau apsaugo nuo prakaito ir nedirgina pažastų odos.
Rutulinis Dove dezodorantas labai malonaus ir švelnaus kvapo, išdžiūva irgi labai greitai, tačiau jo konsistencija labiau kreminė, todėl padauginus dezodoranto rezultatas - drabužiai baltai dryžiais..

Rekomenduoju purškiamą Dove dezodorantą, jis man labai patiko...



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig