2015 m. sausio 17 d., šeštadienis

DOVE Advanced Hair Series Youthful Vitality šampūnas, kondicionierius ir BB kremas




Man labai patiko Dove plaukų linija su vertingai aliejais Dove Pure care Dry Oil, aš išnaudojau šampūną ir plaukų kondicionierių iki paskutinio lašo. Jau geras dvi savaitės naudoju naują Dove plaukų liniją ir pasiruošusi pasidalinti atsiliepimais su Jumis... Taip pat mes aptarsim kaip atpažinti pirmuosius plaukų senėjimo požymius ir nuo ko jie atsiranda...





Gamintojo aprašymas:




DOVE Advanced Hair Series Youthful Vitality, šampūnas ir kondicionierius, 250 m




Naujieji šampūnai ir kondicionieriai DOVE Advanced Hair Series Youthful Vitality drėkina ir atnaujina Jūsų plaukus bei sutiekia jiems apimties ir tankumo. Šios priemonės sukurtos specialiai plaukams su pirmais senėjimo požymiais.

Sudėtis:

Šampūnas:





Kondicionierius:





Talpa: 250 ml.

Kaina: 24 lt

Įpakavimas:


Šampūnas:




Kondicionierius:





Konsistencija:


Šampūnas:





Kondicionierius:








DOVE Išplėstinė Plaukų serija Jaunatviškas gyvybingumą, BB kremas, 125 ml





Naujasis Dove kremas Išplėstinė Plaukų Series Jaunatviškas Vitality drėkina IR atnaujina Jūsų plaukus. Kremas sukurtas specialiai plaukams Su pirmais senėjimo požymiais. Galima naudoti KAIP Plaukų modeliavimo Priemonė.

Sudėtis:



Konsistencija:


Mano nuomonė:

Nauja plaukų priežiūros linija Dove Advanced Hair Series Youthful Vitality skirta sustabdyti pirmus plaukų senėjimo požymius.... Įdomiai skamba, o kokie tie pirmieji plaukų senėji požymiai, ir kodėl jie atsiranda.... 

Plaukai irgi turi gyvavimo ciklą, tačiau pirmieji senėjimo požymiai gali atsirasti nuo streso, nėštumo, blogos ekologijos ir neteisingos mitybos (plaukams, kaip ir  veido odai,  reikalingi vitaminai), dažno plaukų dažymo ir balinimo. Kaip tai pasireiškia: plaukai slenka,  atsiranda pleiskanų, plaukų retėjimas, plaukai mažiau blizga. 

Perskaičius visą tai, aš supratau, kad naujoji Dove serija būtent man... Aš pastoviai dažau ir balinu savo plaukus, todėl plaukų gyvavimo ciklas gali sutrumpėti, o svarbiausiai, jeigu nepradėti rūpintis plaukais iš anksto, galima netekti plaukų.... Ir tada jau  šampūnai ir kaukės nepadės.

Dove plaukų linijos šampūnas ir kondicionierius kreminės tekstūros, malonaus kvapo, muilinasi labai gerai. Kondicionierius nėra labai riebus. Po naudojimo plaukai tampa stipresni ir vizualiai storesni, nepraranda savo apimties (kam yra svarbu), tačiau jie netampa minkštais ir šilkiniais kaip patinka man. 

Dove BB kremas slystos, nelipnios tekstūtos, aš jį naudoju ant plaukų galiukų. Jo kvapas kaip ir visos Youthful Vitality plaukų linijos. Įpakavimas labai patogus, su pompa. Man užtenka vieno pompos paspaudimo ant plaukų galiukų, nes per daug priemonės irgi negerai. Naudojasi labai taupiai. Po naudojimo plaukų galiukai atrodo sveikesni ir gražiau blizga.

Apibendrinat noriu pasakyti, kad DOVE Advanced Hair Series Youthful Vitality puikiai tiks visų tipų plaukams, nes jų neriebina, taip pat plaukai po naudojimo nepraranda apimties, atrodo sveikiau, ir tampa storesni. O aš kai priemonės pasibaigs, grįšiu prie savo mėgstamiausios Dove Dry Oil plaukų linijos.












SHARE:

4 komentarai

  1. Labai laukiau atsiliepimo, nes jau gundžiausi parduotuvėje šita Dove serija. Man labai svarbu, kad plaukų priežiūros piremonės nesuglotnintų, o suteiktų apimties, tai po Jūsų atsiliepimo tikrai jau reikės išbandyt :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Jeigu jūsų plaukai savaime neturi apimties, šita plaukų liniją jų nepridės, geriau rinktis Dove liniją apimčiai... šitą lija plaukus storina ir jie gaunasi stipresni, bet šiurkštūs.... Glotnumo tikrai nėra... ;-)

      Panaikinti
  2. Anonimiškas2015-01-17 10:54

    o kur plaukų nuotrauka prieš ir po? :)

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig