2015 m. sausio 3 d., šeštadienis

Florissant Body Fitnes "Riebalų deginimas" kremas-gelis



Labas rytas, mano mielieji blogo skaitytojai, šiandien noriu Jums papasakoti apie Floresan kūno kremą-gelį, kurį aš nusipirkau Maskvoje. Šios linijos produktus galima nusipirkti ir Lietuvoje, tik kaina didesnė. Produktas labai geras, visi kūno kremai, kurios aš bandžiau iš šitos linijos man labai patiko. šiandien apie "Riebalų degintoją" papasakosiu plačiau...





Gamintojo aprašymas:


Gelis kremas - efektyvi priemonė, skirta kovoti su matomų celiulitu ir kūno riebalų perteklių.  Gelis-kremas padeda sumažinti poodinių riebalų kiekį, sukuriant "ledo efektą" - stiprus odos šaldymas, po kurio padidėja kraujotakos cerkuliacija. Jūros dumblių ištrauka ir rudadumbliai, žaliosios arbatos ir papajos ekstraktai prisideda prie vandens ir toksinų pašalinimo iš poodinio riebalinio audinio. Eukaliptų eterinis aliejus ramina odą. Reguliariai naudojant gelis-kremas padės jums numesti svorio ir padaryti figūrą lieknesnę.

Kaip naudoti: gelis kremas turėtų būti tepamas ant odos  masažavimo judesiais, atkreipiant ypatingą dėmesį į problemines sritis.

Sudėtis: Aqua, gauruotųjų sojų aliejus, kokosų aliejus, dimetikonas, Laminaria digitata ekstraktas, Fucus ekstraktas, Camellia sinensis ekstraktas, Carica Papaya ekstraktas, sibirinių kėnių ekstraktas, cetearilo alkoholis, akrilo rūgšties kopolimeras, Mentolis, Camphora, Trietanolaminas, Lanolinas, propilenglikolis, Rutulinis eukaliptas aliejus, benzilo alkoholis, Methylchloroisothiazolinone, Parfum, PI 15980

Talpa: 125 ml.

Kaina: 105 rublių Maskvoje, apie 12 lt Lietuvoje

Kur pirkti: Safora (Vilkpėdės bazė)


Įpakavimas:






Konsistencija:





Mano nuomonė:


Aš jau savo įraše apie pabaigtukus žadėjau parašyti apie šį kremą plačiau, nes Floresan priemonės nuo celiulito tikrai geros, kainuoja nebrangiai. Aišku, šita priemonė stebuklų nedaro, bet net masažuojant problemines vietas paprastu kremu kiekvieną dieną po du kartus, matosi rezultatas. O masažuojant su specialiu kremu, rezultatas matosi žymiai greičiau. Floresan "Riebalų degintojas" turi labai lengvą šaldomąjį poveikį, vos jaučiamą kvapą ir gelio kosisitencija. Įsigeria į odą labai greitai. Po panaudojimo probleminės vietos tampa stangresnės, o naudojant kartu su kitomis Floresan priemonėmis, rezultatas pasiekiamas greičiau. 


Minusai: sunku nusipirkti Lietuvoje, žymiai didesnės kainos ir mažas įpakavimas. Aš, kai turiu galimybę, nusiperku ne vieną buteliuką.




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig