2015 m. sausio 2 d., penktadienis

Givenchy Colore Сreation Spring collection 2015


Labas rytas, mano mielieji blogo skaitytojai, iki pavasario liko vos 57dienos, tai nėra labai daug, ir laikas prabėgs net nepastebėsite. Šiandien noriu jums papasakoti apie Gyvenchy mados nagų labai novatorišką ir ryškią pavasario makiažo kolekciją. Manau, kolekcijos produktai puikiai tiks jaunom merginoms, nes nokių ryškių atspalvių net aš nesitikėjau.. Na žiūrime kolekciją...



Givenchy Le Prisme Visage Color Confetti

Produktas "žvaigždė" veido pudra. Įpakavimas labai gražus, noriu... ;-)



Givenchy Color Kajal Crayons - akių pieštukai.

Spalvos:

#1 Vert Invention 
#2 Turquoise Imagination 
#3 Violet Création 

Givenchy Noire Couture Volume

blaktienų tušas, spalva - ryškiai mėlyna

Givenchy Gloss Interdit

lūpų blizgesys




Givenchy Le Vernis

nagų lakas


Na o dabar kaip kolekcija atrodo gyvai:



Apibendrinant noriu pasakyti, kad kolekcija labai ryški, nemanau, kad tinka merginoms už 35.. Tačiau spalvos labai gražios.... Man labai patiko limituoto leidimo veido pudra, panaši pudra buvo Givenchy pavasario kolekcijoje 2012 metais. Iki šiol gailiuosi, kad nenusipirkau..


Taip pat pavasarį Givenchy išleidžia patobulintus keturių spalvų šešėlius:


Turiu Givenchy keturių spalvų šešėlius žaliai-rudos spalvos, patinka kokybė, šešėliai labai minkšti, puikiai tušuojais ir laikosi visą dieną be šešėlių bazės.

Na ir galiausiai žiūrime promo nuotraukos modelio makiažą:


Akių makiažas atrodo labai gražiai, bet vargu, ar aš taip pasidažyčiau.... O gal reikia pabandyti, juk iki pavasario dar yra laiko....












SHARE:

2 komentarai

  1. O man visai nieko, tiktai kad nieko naujo. Tas geltonas lakas? Atsiminė :D Kai visi Chanel mimosa užmiršo, Givenchy atsibudo :D Kur jie buvo užpernai, kai visi durnėjo dėl tos geltonos?

    Pudra įdomi.

    O va tą pieštuką mėlyną mielai paimčiau :D Geras daikc vasarą apatiniam vokui :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Atsibudo tik dabar, nors kažkokiais metai jie irgi turėjo geltoną laką su shimeriu ir šviesiai mėlyną.... Aš tai už violetinį piešruką, bet logiška, mano akys rudos, todėl toks dažniausiai būuna spalvų pasirinkimas... ;-) nežinau, aš eisiu pažiūrėti, išbandyti... bet ar taip sudomins kad nusipirkčiau? nežinau... ;-)

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig