2015 m. sausio 4 d., sekmadienis

Kvapniųjų kanangų Ylang Ylang gėlių vanduo iš www.natur.lt



Labas rytas, mano brangieji blogo skaitytojai. Kodėl gi mums sekmadienio blogo įrašo nepradėti nuo veido drėkiklio su Ylang Ylang? Man labai patinka šitas kvapas, o taip pat, aš puikiai žinau, kad būtent Ylang Ylang puikiai tinka riebios odos priežiūrai. Aš jau pabaigiau savo Žiedė ir Marmozel veido drėkiklius, tai kad bandau kitus variantus... Šį kartą ir www.natur.lt parduotuvės...




Gamintojo aprašymas:




Ypatingai rekomenduojamas mišrios odos priežiūrai, turi ypač gerų odos riebalų balansavimo savybių – riebią odą pasausina, o sausą sudrėkina. Skatina natūralią odos ląstelių riebalų sureguliavimą, sutraukia poras. Tonizuoja ir atgaivina pavargusią odą.

Skatina plaukų augimą, tonizuoja galvos odą. Suteikia plaukams ir nagams stiprumo bei blizgesio, malonų aromatą. Priskiriams prie afrodiziakų – gerina nuotaiką, jausmingumą, palengvina bendravimą, mažina stresą, nerimą, depresiją ir nervinį išsekimą, atkuria gyvenimo džiaugsmą.

Galima naudoti kaip lengvus kvepalus plaukams.

Tai puikus, visiškai natūralus veido prausiklis,  valiklis bei tonikas, kuris nuvalo, drėkina, ramina, gaivina ir tonizuoja odą. Ylang Ylang (Kvapiųjų kanangų) hidrolatas-vanduo yra 100 % natūralus augalinės kilmės produktas be jokios sintetikos ir gyvulinės kilmės ingridientų. 

Pastaba: 
50ml, 100ml - hidrolatas rudo stiklo buteliuke su purkštuku.
200ml ir 500ml-rudo stiklo butelys su užsukamu kamšteliu.

Talpa: 50 ml., 100 ml, 200 ml, 500 ml.

Kaina: 15 lt, 25 lt, 39 lt, 68 lt

Kur pirkti: www.natur.lt




Pasirinkimas:








Įpakavimas:




\




Mano nuomonė:

Kaip aš jau rašiau, kvapniųjų kanangų vanduo puikiai tinka riebios ir probleminės odos priežiūrai. Tonizuojantis losjonas (o būtent taip aš jį naudoju) puikiai drėkina ir atgaivina veido odą, mažina poras, neriebina veidą ir kontrolioja riebalų išsiskyrimą. Kvapas - nuostabus. taip pat gėlių vandenį galima naudoti kaip plaukų drėkiklį, arba suteikti aromato drabužiams ar patalinei, taip pat kaip kvepalus, papurkšti ant kūno lengva dulksna.

www.natur.lt parduotuvėje gėlių hidrolatų pasirinkimas labai didelis, taip pat galima pasirinkti didesnį įpakavimą, tai bus pigiau. Buteliukas ir purkštuvai labai patogus ir kokybiški. Rekomenduoju išbandyti....



SHARE:

2 komentarai

  1. Ylang Ylang kvapas mano vienas mėgstamiausių :) Tik mano oda nėra nei riebi, nei probleminė, todėl dažnai renkuosi kitas priemones su šiuo ingredientų - šiuo metų turiu dušo gelį bei plaukų losjoną.

    http://veidrodeli.blogspot.com/

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš mėgstu labai rožes, tačiau ylangas irgi vienas iš mėgstamiausių kvapų...

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig