2015 m. sausio 20 d., antradienis

L‘ORÉAL PARIS Elvital Extraordinary Oil, plaukų priežiūros priemonės (plaukų šampūnas, kaukė ir aliejus)



Labas rytas, brangieji, tikiuosi jau spėjote sudalyvauti GIVEAWAY konkurse blogo facebook puslapyje? Nugalėtoją skelbsime jau kitą pirmadienį, o šiandien noriu Jums papasakoti apie naują L'oreal plaukų priežiūros liniją skirta sausiems ir pažeistiems plaukams. Aš jau seniai naudoju L'oreal  Exstraordinary aliejų plaukas, o kaip pasirodė naujienos: šampūnas, plaukų kondicionierius ir kaukę, nusipirkau šampūną ir kaukę. Šiandien apie viską papasakosiu smulkiau...





Gamintojo aprašymas:




Elvital iš L’ORÉAL PARIS pristato išskirtinę naujieną plaukų priežiūros priemonių rinkoje – plaukų priežiūros seriją Extraordinary Oil, sukurtą specialiai sausiems ir šiurkštiems plaukams. Visos serijos priemonės – šampūnas, kondicionierius ir kaukė – yra papildytos prabangiu šešių skirtingų gėlių aliejų mišiniu, kuris pamaitina sausus ir šiurkščius plaukus nuo pat galvos odos iki plaukų galiukų. Šios priemonės atkuria sausus plaukus ir grąžina jiems gyvybingumą. Priemonių sudėtyje esantis rožės aliejus atkuria plauko struktūrą, ramunėlių – suteikia spindesio, minkština, linų aliejus suteikia švytėjimo, stiprina plaukus, lotoso – minkština, glotnina plauko paviršių, Tiare gėlių aliejus giliai drėkina ir valo plaukus bei galvos odą, o saulėgrąžų – maitina plaukus, palaiko jų gyvybingumą. Skaidri šampūno tekstūra užtikrina, kad sausi plaukai yra pamaitinami jų neapsunkinant. Mikroaliejų dalelės, esančios šampūne, apgaubia kiekvieną plauką ir jį pamaitina. Kaukė yra itin tirštos, kreminės tekstūros, todėl ypač gerai padengia kiekvieną plaukų sruogą ir atgaivina plaukus. 
Plaukų priežiūros priemonės iš serijos Extraordinary Oil pasižymi išskirtiniais aromatais, kurie skleidžiasi pakopomis, tarsi aromatai iš kvepalų buteliuko. Viršutinė nata dvelkia mangų, juodųjų serbentų ir nektarinų aromatais, vidurinė nata kvepia frezija, o pagrindinė nata – kedru, cinamonu, santalu ir pačiuliu. Sausų plaukų priežiūra dar niekada nebuvo tokia išskirtinė ir įkvėpta aliejų!


Šampūnas:






Sudėtis:



Talpa: 250 ml.

Kaina: 8,56 lt

Konsistencija:



Plaukų kaukė:








Sudėtis:



Talpa: 300 ml.

Kaina: 24 lt

Konsistencija:







Apie L'oreal Elvital Extraordinary Oil jau pasakojau čia:
http://lithuaniabeauty.blogspot.com/2014/05/loreal-extraordinary-oil-aliejus-visu.html

Rezultatas:








Mano nuomonė:

Aš jau pasakojau, kad L'oreal Exstraordinary Oil naudoju jau seniai, tai man antrasis buteliukas. Aš visada rinkosi klasikinį variantą, nes man patinka kvapas - saldus rytietiškas, konsistencija -labai tiršta, poveikis - aliejus geria švelnina ir tiesina mano plaukus, maža kaina ir patogi pakuotė. Pamačius parduotuvėje naują L'oreal plaukų priežiūros liniją nusprendžiau nusipirkti ir išbandyti. Priminsiu, kad L'oreal Elvital Extraordinary plaukų priežiūros linija skirta labai sausiems, pažeistiems plaukams, kaip tik tokiems kaip mano. 

Pradėsiu nuo įpakavimo - labai paprasti, tačiau naudoti patogu. Kvapas panašus į aliejaus kvapą, man labai patinka, ant plaukų po plovimo beveik nesijaučia, jeigu panaudoti aliejų jaučiasi dar geras dvi-keturias valandas.
Šampūnas permatomos spalvos ir tirštos konsisitencijos, pūtuoja labai silpnai. Aš plauku plaunu du kartus, antrą kartą putų būna daugiau... Kaukės konsistencija labai tiršta, ant plauku tepasi ir pasiskirsto labai gerai. Rekomenduoju naudoti kaukę tik ant plaukų galiukų jeigu plaukai yra normalūs, ant visų plaukų jeigu plaukai ypatingai sausi. Aš naudojau ant visų plaukų, mano plaukai susi riebalavo labai greitai. Sekanti kartą naudojau ant visų plaukų bet ne ant šaknų, vaizdas ir rezultatas buvo geresni.

Na o dabar apie poveikį. Po naudojimo plaukai buvo tiesūs, gražūs, šilkiniai ir blizgantys, tačiau jau kitą dieną šaknys buvo riebios, o galiukai sausi. Aš plaunu plaukus kas 2-3 dienas, todėl labai nustebau tokiu rezultatu.

Ar aš naudosiu šią liniją? Taip, jeigu reikia rezultato čia ir dabar.... ir jeigu yra galimybė išplaukti plaukus sekančią dieną.




SHARE:

2 komentarai

  1. Tai, kaip supratau, labai sužavėta nelikote?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Kad visai nepatiko pasakyti negaliu, efektas ant plaukų tikrai patiko, tačiau plauti galvą kiekvieną dieną sau lesitgi negaliu.... Dove linija su aliejais patiko labiau... ;-)

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig