2015 m. sausio 12 d., pirmadienis

Lush Million Dollar Drėkiklis veidui


Šiandien noriu Jums papasakoti apie veido drėkinamąjį kremą iš Lush, su labai žaismingų pavadinimu Million Dollar. Aš šitą kremą gavau jau seniai, tačiau tik dabar supratau kaip ir kam jį reikia naudoti. Šiandien apie viską papasakosiu plačiau...




Gamintojo aprašymas:



Million Dollar Drėkiklis – SPF 30 (Aukšta)

Aukščiausios kokybės veido apsauga

Pasujuskite ir atrodykite it milijono vertės su šiuo nuostabiu bioniniu veido drėkikliu. Jo pakilus aromatas, apsauga nuo saulės bei subtilus pigmentas užtikrins jums sveiką, naturalų švytėjimą. 

Mes negailėjome lėšų kurdami šį produktą. Jo sudėtyje yra apsaugančių nuo saulės, bei daugybė kitų puikių ingridientų. Sezamo aliejus atspindi saulės spindulius kaip antai sinteniniai apsauginiai kremai sukuria SP ir UVPF filtrą. 

Taip pat sudėtyje esantis nakvišų aliejus subalansuoja odos drėgmę bei regeneruoją ją; taukmedžio sviestas bei simondsijų aliejus minkština odą; medus ir levandų aliejus padeda išlaikyti lygią veido spalvą, o raminantis pienelis, pagamintas iš žemės migdolų, sezamų aliejaus bei avižų, nuramina ir drėkina odą.

Sudėtis:





Talpa: 45 ml

Kaina: 145 LTL

Įpakavimas:





Konsisitencija:


kremas su auksinės spalvos blizgučiais









Mano nuomonė:

Žiemą veido šveitimo ir rūgštinio peelingo metas, po tokių procedūrų veidas tampa sausas ir reikalauja ypatingos priežiūros. O svarbiausia: būtina naudoti priemones su SPF filtrais.  Todėl aš ir prisiminiau, kad mano stalčiuje guli kremas Lush Million Dollar. Kremas skirtas priežiūri veidą deginimosi ir vasaros metu, tačiau mano veido odą ir taip riebi, o vasaros metu ypatingai, todėl kremas nelabai tiko. Žiemos sezonu veidas išsausėja, rūgštinius peelingus naudoju pastoviai, todėl toks kremas yra būtinai. Lush kremo sudėtis labai gera, ten labai daug vertingų aliejų. Kremo konsisitencija labai tiršta, kvapas man patinka. Kremo konsistencija labai tiršta, kremas labiau panašus į sviestą, reikia labai mažo kremo kiekio ant viso veido. Po naudojimo veidas pamaitintas, minkštas ir tikiu, kad apsaugotas su UV spindulių. Noriu pasakyti, kad kremas šviesiai geltonos spalvos su blizgučiais, jų ant veido nesimato, tačiau naudoti tokį kremą tikrai malonu. Jeigu veidas labai sausas, kremą galima naudoti kaip veido kaukę nakčiai. Naudojasi kremas labai taupiai, todėl tokia kaina yra objektyvi.


SHARE:

2 komentarai

  1. Na taip, kaina tikrai nedžiuginanti, aš pastebėjau, kad mano širdis labiausiai linksta prie jų prausiklių ir kaukių :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Reikia būtinai išbandyti Lush prausiklius... kiek žiūrėjau atrodo labai "skaniai"...

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig