2015 m. sausio 21 d., trečiadienis

"Pienės Pūkas" Plaukų galiukų serumas


Šiandien mano antrasis pasakojimas apie natūralią plaukų priežiūros priemonę "Pienės Pūkas" - plaukų galiukų serumą. Aš vis bandau surasti gerus natūralios sudėties plaukų priežiūros produktus, tačiau tai padaryti ne taip ir lengva. Natūraliose produktuose nėra silikonų, todėl matomo efekto iš karto nėra. Šiandien apie viską papasakosiu plačiau....





Gamintojo aprašymas:


Kvapnus aliejukas plaukų galiukams. Apsaugo nuo sausėjimo ir išsišakojimo. Suteikia žvilgesio. Plaukų galiukams pakanka vos kelių lašelių, kad jūsų plaukai taptų nuostabiai žvilgantys.

Sudėtis: vynuogių kauliukų aliejus, ricinos aliejus, simondsijų aliejus, citrinų, mandarinų, apelsinų ir laimų eteriniai aliejai.
 Kiekis: 30 ml
Galiojimo laikas: 6 mėnesiai
Kaina: 5,21 EUR, dabar taikoma 30% nuolaida 3,65 EUR
Įpakavimas:




Konsisitencija:


Mano nuomonė:
Pasirenkant natūralias plaukų priežiūros priemones dažniausiai tenka rinktis - vizualinis grožis čia ir dabar,  arba natūralus produkto ingridientai, vertingi aliejai ir plaukų gerinimo būklė palaipsniui. O ką daryti jeigu reikia viskuo ir iškarto? Aš papildau natūralias plaukų priežiūros priemones nenatūralioms su silikonais. Taip, taip, be silikonų mano plaukai neįsivaizduoja savo gyvenimo. Be aliejaus ar serumo be silikonų jų neįmano iššukuoti, jie nebus glotnus, tai kam reikalingas natūralumas jeigu plaukai atrodo baisiai? Aš darau taip: natūraliais aliejais tepu plaukus prieš plaukų plovimą, o prieš plaukų šukavimą priemonėmis su silikonais, ant sausų plaukų galiukų vienas lašas natūralaus aliejaus.

Šnekant apie "Pienės Pūkas" plaukų serumą noriu pradėti nuo įpakavimo. Labai patogus, su dozatoriumi, tačiau kiek liko aliejaus nesimato. Aliejaus konsistencija tiršta, aliejinė, panaudojus per daug, plaukai gali likti labai riebūs, sulipę. Kvapas citrusinių vaisių, labai malonus... kaip aš jau rašiau, aš naudoju serumą taip: prieš plaukų plovimą tepu pažeistus plaukų galiukus, laikau apie 2 valandas (dažniausiai tai darau savaitgaliais, kol rašau blogą), plauku su šampūnu ir kauke. Kai plaukai išdžiuvo viena laša aliejaus paskirstau ant plaukų galiukų (ir tik ant galiukų). Aliejus gerai maitina pažeistus plaukus, tačiau momentinio vizualinio efekto nesuteikia, jį reikia naudoti labai ilgą laiką tam, kad efektas būtų matomas.


SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig