2015 m. sausio 21 d., trečiadienis

www.lookfantastic.com grožio dėžutė / LOOKFANTASTIC BEAUTY BOX January 2015




Labas rytas, mano brangieji blogo skaitytojai. Vakar aš buvau pašte, atsinešiau namo dar daugiau siuntų... Vienoje iš jų buvo www.lookfantastic.com grožio dėžutė. Šiandien noriu ją parodyti Jums iš arčiau, jeigu Jus dar nespėjote užsakyti.... Nes dėžutė siurprizas visada smagu, o žiūrint į turinį, suprantu kad tai apsimoka...





Gamintojo aprašymas:






Kaip dalis mūsų įsipareigojimo teikti geriausias grožio  ir kosmetikos priemonės, leiskite mums pristatyti ... The Lookfantastic Beauty Box !!!

Atraskite mūsų patikimą pasirinkimą.Grožio dėžutė visada yra šešios produktų mini įpakavimai, ir siūlo odos, plaukų, kosmetikos ir kūno produktų pasirinkimą, atitinkanti kiekvienos grožio sferos.

Dėžutės turinys visa lieka paslaptyje, kol negausite savo dėžutės. Grožio dėžučių kiekis ribotas, todėl verta paskubėti.

Kaina: 15 svarų...

Na o dabar kaip atrodo dėžutė:






 Nuxe Crème Fraiche de Beaute Mask – Full Size 50ml RRP £19.50 - Nuxe drėkinamoji veido kaukė. Man labai patinka Nuxe produktai, o dėžutėje buvo kaukė net pilno dydžio. Būtinai išbandysiu ir aprašysiu plačiau.

Philip Kingsley Daily Damage Defence  –  Travel Size 60ml. Full Size 250ml RRP £22.00 - Purškiamas plaukų kondicionerius, kuris apsaugo nuo neigiamo aplinkos poveikio ir nuo aukštos temperatūros jūsų plaukus. Philip Kingsley plaukų priežiūros priemonių dar niekada nebandžiau, bet skaičiau labai gerus atsiliepimus apie plaukų liniją skirtą blondinėms. Bus labai įdomu susipažinti.


Molton Brown Eucalyptus Body Wash  –  Travel Size 100ml. Full Size 300ml RRP £18.00 - Dušo želė su eukalipto kvapu. Niekaip nesuprantu, kodėl beauty bloggeriai taip džiaugiasi pamatę dėžutėje šio gamintojo dušo želę.... Kvapas man nepatiko, labai jau vyriškas, įpakavimas paprastas. Gal jus jau naudojote Molton Brown produktus? Aš apžiūrėjau viską, ir man patiko tik žvakės..

O'right Golden Rose Oil – Travel Size 10ml. Full Size 100 ml RRP £27.00 -Aš jau save  bloge pasakojau apie nuostabius O'right produktus, todėl labai apsidžiaugiau pamačius auksinių rožių aliejuką plaukų priežiūrai. Aš turiu O'right Recoffee aliejuką, bus labai įdomu palyginti.

Gatineau Strategie Jeunesse Eye Pads – 1 Sample Pack. Pack of 6 RRP £34.50 - galvojau kad tai paprastas mėginukas, o čia net paakių kaukė-pagalvės. Aš juos panaudosiu  kai reikės atrodyti stulbinamai.

MyVitamins Vitamin C Effervescent Tablets – Full Size (20 tablets) RRP £4.49 - Vitaminų kur yra C vitaminas aš negeriu, nes prasideda budėjimas prie šaldytuvo, valgyti norisi taip, kad net nežinau ką daryti.... ;-) Todėl Vitaminai keliauja pas draugę Mildą.

Apibendrinant noriu pasakyti, kad grožio dėžutės tai puiki proga susipažinti su dar nematytais kosmetikos produktais. Tai jau antra mano dėžutė, galiu pasakyti kad bus it trečia, bet pirmoji man patiko žymiai labiau, iš jos net 3 priemonės jau pasibaigė, tai reiškia kad patiko ir naudoju. Šį dėžutė atsipirko jau su Nuxe pilno dydžio kauke veidui, labai sudomino Philip Kingsley plaukų priežiūros priemonės, o O'right aliejukas plaukams buvo jau seniai mano norų sąraše.
Rekomenduoju išbandyti....







SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig