2015 m. sausio 14 d., trečiadienis

Planeta Organica šveitiklis kūnui su pistacijų ir datulių aliejumi


Labas rytas, mano brangieji blogo skaitytojai, šiandien iš pačio ryto mes su Jumis keliausime į Graikiją kartu su Planeta Organica kūno šveitikliu. Kūno šveitikliai neatsėjama gilaus kūno valymo dalis, iš visų bandytų šveitiklių man labaiusiai patinka Planeta Organica, jų kokybė labai aukšta, o kaina nėra labai jau didelė, jeigu dar pataikyti į išpardavimą, gaunasi tikrai labai pigiai. Šiandien noriu Jums papasakoti apie natūralų kūno šveitiklį su pistacijų riešutais ir datulių aliejumi.






Gamintojo aprašymas:





Planeta Organica šveitiklis kūnui, praturtintas pistacijų ir datulių aliejumi, puikiai šveičia, valo, maitina ir apsaugo odą. Pistacijų kevalo sudėtyje yra Omega 6 ir Omega 9 rūgštys, kurios atsako už barjerinių epidermio funkcijų atstatymą. Natūralus datulių aliejus atstato ir jaunina odą, palaiko natūralų odos drėgmės balansą.
Sudėtyje nėra parabenų, SLS, naftos perdirbimo produktų, GMO, gyvulinės kilmės ingredientų, nebandyta su gyvūnais.
Naudojimas: paskirstyti nedidelį kiekį šveitiklio ant drėgnos odos lengvais, masažuojančiais judesiais, nuplauti vandeniu.
Talpa - 450 ml.
Gamintojas - Planeta Organika.
Sudėtis: Maris Sal , Glycerin, Cocamidopropyl Betain, Organic spatha Oil , Pistacia Vera Shell Powder , Juglans Regia Seed Oil, Organic Vitus Vinifera Seed Oil , Prunus Persica Kernel Oil , Olea Europaea Fruit Oil , Punica Granatum Peel Extract; Cetearyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Elaeis Guineensis (Palm) Oil, Parfum, Chlorophyll.
Kaina: 7,12 euro
Kur pirkti: Elevita, Eurokos ir Drogas
Įpakavimas:




Konsisitencija:







Mano nuomonė:
Noriu pasakyti tik tai, kad visi Planeta Organica kūno šveitikliai labai geri, reikia tik pasirinkti norimą kvapą ir konsistenciją. Aš jau bandžiau labai daug šio gaminto šveitiklių, konsisitencija tikrai skirtinga: yra druskos, cukraus, riešutų ir abrikosų kauliukų pagaminti kūno šveitikliai. Man labiausiai patinka cukraus pagrindu pagaminti šveitikliai, nes jie nedirgina odos (kaip pvz. druskiai), gerai šveičia ir drėkina odą. 
Planeta Organica Greece kūno šveitiklis pagamintas druskos ir pistacijų lukšto pagrindu, tačiau dėl didelio aliejaus kiekio (datulių ir vynuogių kauliukų) druskos beveik nesijaučia. Kvapas Graikiškas... ;-) pistacijų riešutų, bet nekepintų, o paprastų. Man labai patiko ir konsistencija, ir kvapas, ir rezultatas. Po naudojimo oda pamaitinta, kūno kremas nėra būtinas. Planeta Organica kūno šveitikliai tai SPA procedūros namuose. Rekomenduoju išbandyti.



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig