2015 m. sausio 14 d., trečiadienis

Sleek 3 spalvų skaistalų rinkinys Flame


Šiandien mano antrasis pasakojimas apie Sleek 3-jų spalvų skaitalus Flame, aš juos pirkau iš oficialaus puslapio, jiems buvo taikoma nuolaida, tai reiškia, kad spalva buvo ne itin populiari, nes visi bijo ryškių atspalvių. šiandien aš noriu parodyti kokie gražus šitie skaistalai, puikiai tinka kiekvienai dienai, o taip pat jie puikiai tinka prie raudonos spalvos lūpų dažu... Žiūrime...





Gamintojo aprašymas:




Sleek blush by 3 Lace skaistalų rinkinys. Rinkinį sudaro trys ypač pigmentuotos, puikiai išsisklaidančios ant odos spalvos (spalvos: Molten, Bonfire, Furnace). Matinės spalvos puikiai tiks dieniniam makiažui, o blizgi spalva puikiai atrodys prie vakarinio makiažo. 

Spalvų pasirinkimas:




Įpakavimas:






Spalvos:






Talpa: 20 gr.

Kaina: 6$ + mokesčiai ir siuntimas


Rezultatas:









Mano nuomonė:

Labai džiaugiuosi, kad nusipirkau būtent šį skaistalų atspalvį, dabar tai mano mėgstamiausi ir dažniausiai naudojami skaistalai. Flame skaistalų rinkinyje labai gerai parinktos spalvos, viena spalva visiškai matinė, dvi kitos su lengvu shimeriu, jokių blizgučių nėra, skaistalai suteikia veidui labai lengvą švytėjimo efektą. Įpakavimas labai patogus, su veidrodžiu, lakoniškos juodos spalvos, tačiau ant jo puikiai matosi visi pirštų antspaudai, reikia pastoviai valyti ir valyti. 

Mano mėgstamiausias atspalvis - matinis raudonas per vidurį, jis labai pigmentuotas, lengvai naudojamas ir gražiai atrodo, vietoj highlighterio aš naudoju pirmą neryškų persikinį atspalvį, kuris suteikia skruostams lengvą švytėjimo efektą.

Kiekvienai dienai galima naudoti tik pirmą atspalvį (pirmos dvi nuotraukos), jis suteikia veidui gaivumo ir labai gražiai atrodo.

Sleek skaistalai laikosi visą dieną, porų nekemša, jų kokybė labai gera. rekomenduoju išbandyti, nes yra ir kitokie atspalviai. Pats perkamiausias Lace... tinka kiekvienai dienai ir nude makiažams...






SHARE:

1 komentaras

  1. This shade looks great on you! I love the selection of Sleek blushes.

    Keisha xo
    www.chrysalisgals.blogspot.com

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig