2015 m. sausio 3 d., šeštadienis

Sleek akių šešėliai Garden of Eden


Na ir galiausiai, šiandien noriu papasakoti apie dar vieną Sleek paletę Garden of Eden. žalios spalvos šešėliai puikiai tinka rudos spalvos akių savininkėms, o Sleek šešėlių kokybė kaip visada pasakiška. Kaip aš perskaičiau iš horoskopo, Naujuosius reikia pasitikti su žalios spalvos drabužiais, o aš visada derinu makiažą prie drabužių. Žodžių, rytoj aš kaip jau tapo tradicija įkelsiu makiažą su Sleek Garden of Eden šešėliais, o šiandien parodysiu pačius šešėlius...




Gamintojo aprašymas:


Sleek akių šešėliai Garden of Eden (limtuotas leidimas)  tai 12 puikiai tarpusavyje derančių pigmentuotų spalvų. Šių šešėlių pagalba galėsite sukurti tiek subtilų dieninį makiažą, tiek ryškų, spalvingą vakarinį makiažą.
Sleek akių šešėliai visame pasaulyje žinomi dėl savo aukštos kokybės bei pigmentuotų spalvų, kurios puikiai išsisklaido ir ilgai išsilaiko ant akių voko.


Spalvos: Gates of Eden, Eve's Kiss, Paradise On Earth, Python, Forbidden, Flora, Entwined, Adam's Apple, Fig, Evergreen, Fauna, Tree of Life.
Įpakavimas:





Atspalviai:









Kaina: Lietuvoje galima nusipirkti už 40 lt, http://www.sleekmakeup.com -11,99$ + mokesčiai ir siuntimas

Mano nuomonė:

Sleek Eden of Garden paletės spalvos parinktos labai gerai, nes čia yra ir matiniai ir spindintys šešėlių spalvos. Mano mėgstamiausi atspalviai: tamsiai žalias Tree of Life, matinis ryškiai žalias Adam's Apple ir spindi spalva Fig...
Rudi atspalviai labai geros pigmentacijos: matinis atspalvis Flora puikiai tinka šešėlių ištušavimui, Eve's Kiss ir Forbiden atspalvius galima naudoti dieninima makiažui atlikti.

Sleek paletė Eden of Garden lab universali, su jos pagalba galima atlikti tiek vakarinį, labai ryškų, tiek dieninį, vos pastebimą makiažus. Rekomenduoju išbandyti...



SHARE:

4 komentarai

  1. Labai gražios spalvos, ypač Tree of Life, labai retai tenka rasti kur tokią sodriai žalią! Tik vis prisibijau įsigyti šitą paletę, nes kiek per mažai matinių atsoalvių mano skoniui, bijau, kad ne visus blizgius naudosiu..

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tada reikia rinktis MattV2 paletę, ten irgi yra labai graži, tamsi žalioji spalva ir visos spalvos matinės... ;-)

      Panaikinti
  2. Gorgeous shades and so richly pigmented. Fab review...thanks for sharing. I will be adding this to my wish list.

    Keisha xo
    www.chrysalisgals.blogspot.com

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig