2015 m. sausio 12 d., pirmadienis

Ziaja Goat's milk rankų kremas


Šiandien vakariniam skaitymui noriu pasiūlyti atsiliepimą apie Ziaja rankų kremą su ožkos pienų, kuris puikiai drėkina rankų odą žiemos sezonu... Man Ziaja kosmetika labai patinka, aš beveik pabaigiau dušo želę ir kūno kremą iš šios linijos, rankų kremas irgi eina į pabaigą, todėl skubu pasidalinti savo atsiliepimu..



Gamintojo aprašymas:



ožkos pienas
kremas rankoms ir nagams


Tinka sausai ir linkusiai raukšlėtis rankų odai.
- Intensyviai drėkina, lygina ir suteikia rankų odai elastingumo
- Mažina odos šiurkštumą 
- Stiprina linkusius sluoksniuotis ir lūžinėti nagus
Naudojimo būdas: nedideliu kremo kiekiu įmasažuokite nagus ir rankų odą. Kremą naudokite kelis kartus per dieną, ypatingai nusiplovus rankas.

Veikliosios medžiagos

Sudėtis:



Talpa: 80 ml.

Kaina: 2,49 euro

Įpakavimas:






Konsisitencija:





Mano nuomonė:

Žiūrint į rankų kremo sudėtį supranti, tad ten yra silikonai, tačiau man silikonai nėra balsūs. Paaiškinsiu kodėl: man labai svarbu kad rankų kremas nebūtų riebus, kad greitai įsigertų ir neteptų kompiuterio ir drabužių. Tokius reikalavimus gali išpildyti tik kremai, kurių sudėtyje yra silikonai, visi kiti natūralūs kremai susigeria labai ilgai ir palieka riebią plėvelę, aš tokius kremus naudoju tik nakčiai.
Ziaja kremo įpakavimas labai patogus, kvapas malonus, toks pat, kaip ir visos Ožkos pieno linijos. Kremo konsistencija nėra riebi, susigeria labai greitai, tačiau kremas tik drėkinamais (ypatingai sausos rankų odos savininkėms tikrai netiks), bet su savo užduotimi susitvarko labai gerai. Labai geras produktas savo kainų kategorijoje. Rekomenduoju išbandyti..




SHARE:

2 komentarai

  1. Aliona, koks čia nagų lakas? Labai gražiai atrodo...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. ANNY 173 Skandalous lives of N.Y. laikosi ant nagų jay 4 dieną, naujo posto apie jį dar nerašau, labai įdomu kiek išilaikys... ;-)

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig