2015 m. vasario 16 d., pirmadienis

16 Diena. Kelionės Must Haves




Aš labai mėgstu keliauti, tačiau reikia skirti kelionių rūšys: ar tai verslo kelionė, kai atvažiuoji į kitą šalį ir reikia atrodyti įspūdingai verslo susitikimams, arba tai atostogos, kai galima pailsėti nuo makiažo ir plaukų šukavimo. Šiandien pasistengsiu papasakosiu apie vieną ir kitą variantą. Kas yra svarbu.


Verslo kelionė:


Kai reikia atrodyti nepriekaištingai, o daug kosmetikos priemonių nepasiimsi, reikia imti tik geras ir patikrintas priemonės. Labai padeda mini įpakavimai.

Svarbiausiai: veido valymas, visada imu su savimi drėgnas servetėles, giliai valančią kaukę ir veido prausiklį. Veido priežiūrai: hidrolatą (jį galima naudoti kaip tonizuojantį losjoną, veido drėkintuvą kelionės metu ir vietoje kūno kremo), universalu veido kremą (kuris tinka dienai, vakarui ir paakių zonai). 

Iš dekoratyvinės kosmetikos maskuojamą priemonę (nežinia kaip odą reaguos į klimato pasikeitimą ir kelione), gero maskavimo kreminę pudrą, spindesio suteikiančią priemonę (gerai kad tai būtų skaistalai), lūpų blizgį, tušą ir akių šešėlių paletę. 

Dažniausiai viešbučiuose būna plaukų džiovintuvas, dušo želė ir plaukų šampūnas. Kūno priežiūrai belieka pasiimti dezodorantą, momentinio poveikio plaukų kaukę ir aliejuką plaukų galiukams.

Mano verslo kelionių priemonių sąrašas gerai apgalvotas ir tikrai pasitvirtino per ilgą keliavimo laiką.



Atostogos:


Jeigu tai atostogos, o atostogauti aš mėgstu ten kur šilta, būtina pasirūpinti priemonėmis nuo saulės ir po saulės vonių, geru plaukų šampūnu ir balzamu, bronzine pudra ir lūpų blizgiu. Tai pat reikia pasiimti švelnų veido šveitiklį ir drėkinamąjį veido kremą, nes mano nosis po saulės vonių pradeda šerpetotis. Gaivaus kvapo kvepalai kelionės "must have" Visos kitos priemonės nėra būtinos. Juk tai atostogos.




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig