2015 m. vasario 16 d., pirmadienis

Planeta Organica 100% natūrali Negyvosios jūros druska ir naudojimo būdai



Labas vakaras, brangieji, savaitgalis tęsiasi, todėl rašyti savaitės anonso nenoriu ir nelabai galiu, rytoj turi atvežti kelias siuntas, todėl laukiu kad parodyti Jums viską ir suplanuoti savo darbą. O šiandien noriu papasakoti apie Planeta Organica Negyvosios jūros druską, kurią galima naudoti įvairiais būdais: ir kaip veido ir kūno pilingą, ir kaip priedą vonios procedūroms svoriui mažinti ir kraujo cirkuliacijai gerinti.





Gamintojo aprašymas:





100% natūrali Negyvosios jūros druska

Negyvosios jūros mineralinės druskos sudėtyje yra net 45 įvairūs mineralai ir mikroelementai. Tai - magnio, kalio, kalcio, natrio, cinko, geležies ir silicio junginiai, boro ir jodo druskos ir daugelis kitų. Negyvosios jūros druskos vonios  giliai valo, stimuliuoja ir regeneruoja odą, išstumia į paviršių nešvarumus, viršnormines riebalines sekrecijas, pagerina spuogų užgijimą, šalina pleiskanas, maitina plaukų šaknis ir stiprina plaukus, padeda atsikratyti antsvorio, didina odos hidrataciją bei elastingumą, normalizuoja vandens-druskų balansą, praturtina organizmą būtiniausiomis medžiagomis.

Naudojimas

Naudojama vonioms, vietinėms vonelėms, kompresams, inhaliacijoms, pilingams.

- Tiesioginis druskos pristatymas iš Jordanijos
- Praturtina odos - esminiais mikroelementais
- Giliai valo poras
- Aktyvuoja odos regeneraciją
- Mažina viršsvorį
- Atstato  odos lipidų balansą
- Apsaugo nuo ankstyvo odos senėjimo
- Turi galingą anticeliulitinį poveikį
- Mažina raumenų skausmą ir stresą
- Stiprina imuninę sistemą
- Skatina kraujo cirkuliaciją
- Stiprina plaukų šaknis, apsaugo nuo pleiskanų susidarymo

Sudėtis:

Negyvosios jūros druskos sudėtis visiškai skiriasi nuo valgomosios druskos. Valgomosios druskos didžiąją dalį sudaro natrio chloridas, o Negyvosios jūros pagrindiniai komponentai yra kalis ir magnis. Negyvosios jūros druskos analizė parodo, kad joje yra šių komponentų:
Katijonų:
Kalio 162.000 mg/kg
Magnio 102.000 mg/kg
Natrio 74.300 mg/kg
Kalcio 1.760 mg/kg
Amonio 319 mg/kg
Stroncio 175 mg/kg
Geležies 45 mg/kg
Mangano 6,8 mg/kg
Anijonų:
Chlorido 557.000 mg/kg
Bromido 5.100 mg/kg
Karbonato 2.430 mg/kg
Hidrokarbonato 770 mg/kg
Vandenilio fosfato 460 mg/kg
Sulfato 46 mg/kg
Fluorido 35 mg/kg
Jodido 14 mg/kg
Neskaidytų medžiagų:
Metasilicio rūgšties 3.450 mg/kg
Bromas – kovoja su kenksminga odos flora ir reguliuoja odos keratinizaciją; skatina gilų nervų sistemos ir raumenų atpalaidavimą.
Kalcis – skatina kaulų, nagų ir dantų augimą, gydo alerginius susirgimus, mažina niežulį, reguliuoja nervų ląstelių laidumą; svarbus visiems raumenims, įskaitant ir širdies raumenį; turi priešuždegiminį poveikį, padeda alerginių susirgimų atvejais ar esant reumato simptomams.
Chloridas – gerina mineralų balansą organizme.
Jodas – turi antiseptinį poveikį, skatina odos žaizdelių gijimą, svarbus skydliaukės funkcijoms.
Geležis – raudonųjų kraujo kūnelių ir svarbių fermentų grupių sudedamoji dalis. Geležies trūkumas organizme gali sukelti deguonies nepakankamumą ląstelėse, oda tampa šiurkšti ir suskilinėjusi. Trūkstant geležies, plaukai tampa trapūs, veidas išblyškęs, atsiranda mieguistumas ir nervinė įtampa.
Manganas – turi antioksidacinį poveikį; svarbus deguonies perdavimui organizme, histamino sumažinimui, kolageno susidarymui ir kraujo krešėjimui; aktyvina fermentų, nervų ir smegenų veiklą; degina riebalus ir skatina hormonų gamybą.
Magnis – aktyvina odos fermentus ir reguliuoja odos pleiskanojimą bei energijos apykaitą, apsaugo nuo streso hormonų, dalyvaujančių baltymų, riebalų ir angliavandenių gamyboje; apsaugo širdies raumenį nuo kalcio perkrovos, apsaugo raumenis nuo mėšlungio ir padeda atpalaiduoti raumenis.
Kalis – reguliuoja vandens balansą, palaiko rūgščių-šarmų pusiausvyrą, ramina nervinę įtampą; svarbus raumenų veiklai, ląstelių medžiagų apykaitai, ląstelių energijai, nervinių impulsų ir fermentų veiklai.
Natris – reguliuoja vandens balansą ir osmosinį slėgį organizme; apsaugo pleiskanojančią odą nuo sukietėjimų ir suragėjimų, palaiko rūgščių-šarmų pusiausvyrą, tiekia maistingąsias medžiagas ir šalina toksinus, perduoda ir sulaiko nervinius dirgiklius, aktyvina fermentus.
Siera – šalina pleiskanojančią odą, minkština suragėjusią ir sukietėjusią odą, reguliuoja riebalinių išskyrų perteklių ir turi antibakterinį poveikį esant spuogams ar intarpams odoje; skatina organizmą gaminti savo baltymus, stiprina imuninę sistemą ir ląstelių struktūrą.*

Talpa: 1 l.

Kaina: apie 15 lt

Kur pirkti: Elevita

Įpakavimas:






Naudojimas:


Negyvosios jūros druskos vonios Karštame vandenyje ištirpinti 250-500 gr. mineralinės druskos ir praskieskite šiltu vandeniu iki 38-39 laipsnių temperatūros. Procedūros trukmė 20-25 minutės. Po vonios visą kūną patepkite aliejumi, sviestu ar mišiniu ir šiltai apsirengę pailsėti 30-60 min., išgerkite šiltos arbatos ar kitų skysčių. Rekomenduojama atlikti 10-12 vonių kursą, 2-3 vonios per savaitę. Kursą galima pakartoti tik po 3 mėnesių. Procedūros atlikimo metu būtina laikytis rekomenduojamos temperatūros. Vonias rekomenduojama priminėti 2-3 valandos prieš miegą. Naudojant nereguliariai procedūrų kiekis neribojamas. Vonios su 
Negyvosios jūros mineralinės druskos vonios nerekomenduojamos: sergantiems tuberkulioze, širdies ir kraujagyslių ligomis, nėščiosioms, žmonėms kurių amžius daugiau nei 65 metai. 
Vietinės vonelės Vietinės vonelės pagrinde naudojamos rankoms ir kojoms mirkyti. Ši procedūra puikiai minkština sausą kojų ir rankų odą, stiprina nagus ir neleidžia jiems skilinėti, didina kraujo apytaką ir gerina medžiagų apykaitą, atpalaiduoja įsitempusius raumenis, šalina sausumą ir įtrukimus, minkština nuospaudas, palaiko odoje natūralų drėgmės lygį, mažiną kojų prakaitavimą. Šiuo atveju Negyvosios jūros druskos koncentracija gali būti kiek didesnė. Viename litre, 40-42 laipsnių temperatūros vandenyje ištirpinkite 30-60 gr. druskos (2-3 valgomieji šaukštai). Procedūros atlikimo trukmė 20-30 min. Po vonelės atitinkamą kūno vieta nuplaukite šiltu vandeniu ir patepkite rankų arba kojų kremu, aliejumi, sviestu.
Kompresai su druskų tirpalu. Dažniausiai naudojami sąnarių, raumenų ir stuburo vietiniai kompresai. Šie kompresai mažina skausmus ir neleidžia progresuoti sąnarių, raumenų, reumato ligoms, naudojami įvairių traumų reabilitaciniam gydimui. Kompresai stimuliuoja medžiagų apykaitą ir kraujo apytaką, valo ir praturtina odą reikalingomis mineralinėmis medžiagomis. 40 – 42 laipsnių temperatūros, viename litre vandens ištirpinkite 30-60 gr. Negyvosios jūros mineralinės druskos. Trijų, keturių sluoksnių natūralų audinį suvilgykite druskos tirpale, lengvai nugręžkite ir uždėkite ant norimos vietos, uždenkite medicinine polietileno plėvele ir šilta antklode. Po 20 – 25 min. kompresą nuimkite, kūno vieta nuplaukite šiltu vandeniu, patepkite aliejumi ar sviestu.
Inhaliacijos ir skalavimai. Rekomenduojama naudoti sergant angina, bronchitu, laringitu ir kitomis kvėpavimo takų ligomis. Gerklės ir burnos skalavimui, vienoje stiklinėje šilto virinto vandens ištirpinkite 1-2 arbatinius šaukštelius Negyvosios jūros mineralinės druskos. Skalauti galima du tris kartus per dieną. Inhaliacijoms druskos tirpalo koncentracija turi būti didesnė. Viename litre vandens ištirpinkite 2-3 valgomuosius šaukštus mineralinės druskos ir įlašinkite 2-3 lašus mentolio aliejaus arba mentolio spiritinio tirpalo. Kvėpuokite šio tirpalo garais per burną ir nosį, 1-2 kartus dienoje.
Kūno masažas (pilingas) su Negyvosios jūros druska ir pasirinktu aliejumi. Labai populiari ir efektyvi procedūra - tai viso kūno pilingas su Negyvosios jūros mineraline druska ir masažiniu aliejumi. Tai priemonė puikiai valanti odos paviršių ir giluminius sluoksnius, stipriai atpalaiduojanti raumenis ir nervų sistemą, šalinanti ir reguliuojanti riebalinių liaukų sekrecijas, praturtina organizmą būtiniausiomis medžiagomis. Dažniausiai daroma po pirties ar vonioje, kada oda labai paslanki ir lengvai pašalinamos suragėjusios ląstelės. 100-150 gr. druskos sumaišykite su 10 ml. masažinio aliejaus ir 5 lašais eterinio aliejaus ir įmasažuokite kūną. Nusiprauskite po dušu ir jei dar yra poreikis patepkite kūną kremu ar sviestu.

Mano nuomonė:

Aš tikrai nepasakosiu apie Negyvosios jūros druskos naudingumą, aš manau kad pateikiau pakankamai informacijos, tiesiog prieš naudojimą patariu perskaityti kokiais atvejais druskos naudoti negalima.

O aš naudoju Negyvosios jūros druską taip:

Aš įpilu kelis kaušelius druskos į vonia, taip didinama kraujo cirkuliaciją ir kovojama su viršsvoriu ir celiulito požymiais

Taip pat maišau negyvosios jūros druską su Avokado aliejumi veido pilingus. Nors pilingas gaunasi ne itin švelnus, tačiau poveikis man labai patinka. Veido oda tampa švelnesnė, lygesnė ir spuogai užgyja žymiai greičiau.



Kūno šveitimui rekomenduoju rinkris ne tokius riebius aliejus kaip avokado, o pvz Jojoba aliejų arba galima pridėti kavos tirščių. 



Aš galiu pasakyti, kad Negyvosios jūros druską netinka labai jautriai odai, su veido pilingai reikia atsargiai, o visiems kitiems rekomenduoju išbandyti, nes produktas nuostabus.










SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig