2015 m. vasario 4 d., trečiadienis

ANNY nagų lakas. Spalva 505 Illuminate


Labas rytas, brangieji, na o dabar jau rimtas pasakojimas apie dar vieną nuostabų ANNY nagų laką. Galiu pasakyti, aš nelabai mėgstu perlamurtinių lakų, jie sunkiai lakuojasi, dažniausiai nelygiai atrodo ant nagų (eina dryžiais) ir laikosi labai trumpai. ANNY nagų lakas kardinaliai pakeitė mano nuomonę.



Gamintojo aprašymas:

ANNY nagų lakas:

Dėl nuostabios spalvų gamos, ir dėl kokybės ANNY nagų laką ypač vertina profesionalai. ANNY lakas greitai džiūsta, lengvai ir idealiai lygiai lakuoja nagus, suteikia jiems dailų blizgesį, ilgai laikosi. Specialios formos plokščiu pailgintu profesionalams pritaikytu teptuku laką lengva greitai užtepti, o rezultatas atrodo stulbinamai!

Tūris: 15 ml.

Kaina: 11,27 euro

Kur pirkti: Kristiana, Kosmada

Įpakavimas:






Spalva:




Rezultatas:









Mano nuomonė:

Noriu pradėti nuo laibai neįprastos ANNY nagų lako spalvos- tai spalva chamelionas, priklausomai nuo apšvietimo atspalviai pereina nuo pilkos į rožinę ir žalsvą, o dar auksinės spalvos shimeris. Aš pasistengiau nuotraukose pagauti visus įmanomus lako atspalvius. ANNY lakai lakuojasi labai lengvai ir lygiai, aš naudoju papildomas ANNY priemones (6 in 1 - kaip lako pagrindą ir viršutinį sluoksnį).
Manikiūras laikosi apie 5 dienas. 

Rekomenuoju išbandyti ANNY nagų lakus, tai dėmesio vertos kosmetikos priemonės.





SHARE:

1 komentaras

  1. Ačiū labai, nes tikriausiai kai patinka produktai, norisi dar labiau pasistengti ir padaryti super gražias nuotraukas. ;-)

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig